Äntligen framme!

Inlägget skrevs: 2008-01-31 i: Frida Emelie Klockan: 23:59:05 Kommentarer 0
Fy vilken resa :s
Nu är vi i alla fall framme och nyfikade. Morbror var också och välkomnade oss. Nu väntar sängen så man är pigg och fräsch för morgondagens äventyr.

Och så var lunchen avklarad

Inlägget skrevs: 2008-01-31 i: Frida Emelie Klockan: 12:48:25 Kommentarer 1
Köttfärssås och makaroner blev det, åt inte så mycket alls. Var inte så gott, vet inte vad det tagit åt mig. Är som att jag inte kan uppskatta mat längre, hrm..
Nu sitter jag och pratar lite med min tant (skämt åsido) och Elin, saknar er tjejer!! Elin får jag ju träffa redan nästa helg men Z och jag träffas inte förrän 25e februari (bajs bajs bajs), då har hon i alla fall lovat mig en middagsdejt.
Nu slutar mamma snart, hon skulle försöka åka från jobbet om bra precis en kvart. Får väl se hur det går. Skriver kanske innan vi åker annars ska jag nog hinna med ett inlägg ikväll, så ni vet att jag överlevt bilresan ;)

Nej det är ingen vanlig dag för det är Z:s födelsedag - Hurra, hurra, hurraaa :D

Inlägget skrevs: 2008-01-31 i: Frida Emelie Klockan: 11:31:30 Kommentarer 2
Måste ju tillägga att världens bästa Z fyller 20 bast idag!
Den första som kliver ur tonåren in i vuxenvärlden men
det ska gå bra ska du se! =) Vi kommer snart efter! ;)

zandraälskling!!

En utvilad Frippi

Inlägget skrevs: 2008-01-31 i: Frida Emelie Klockan: 10:49:04 Kommentarer 0
Idag unnade jag mig sovmorgon, deni! Kände att jag var värd det efter alla timmar jag måste tillbringa i bilen resten av dagen, suck. Jag håller tummarna för att det utlovade skitvädret bortkommer, orkar inte med ännu en mardrömsresa och det kommer ändå ta sjukt lång tid att ta sig ner till mormor&morfar.
Ligger fortfarande kvar i sängen, segar mig lite. Känner dock att jag inte borde bli alldeles för seg eftersom jag förmodligen ska köra en hel del massa bil.
Ska packa det sista också, bara lite småsaker och fundera på vad jag ska ta på mig att åka i. Sen blir det lunch, köttfärssås och spaghetti och vänta på att mamma kommer hem så vi kan ge oss iväg ut på vägarna.

Ciao så länge!

...

Inlägget skrevs: 2008-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 23:31:01 Kommentarer 0
Så hiiiiimla stor och ändå kunde de inte spara en liten bit till mig,
fy fan.
Så ägnar man flera timmar åt att stå och göra den jäkla smörgåstårtan.
Aja, vem sa att livet är rättvist.

Nu ska jag gå och sura.

Oh my

Inlägget skrevs: 2008-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 23:14:06 Kommentarer 0
Vad har ni gjort med min mamma?! :o
Jag vill ha smörgåstårta och det nu!!

Seg som en råtta

Inlägget skrevs: 2008-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 22:12:17 Kommentarer 0
Och då menar jag självfallet en geléråtta...

Väntar på att mamma ska komma hem, hoppas på lite smörgåstårta kvar så jag också får smaka :)
Annars fördriver jag tiden bra här i sängen.
Sista avsnittet av Gossip Girl och nu har jag även avverkat två avsnitt av Greys Anatomy.
Maybe I should get a life?

Bara för att jag är så hiiiiimla bra ;)

Inlägget skrevs: 2008-01-30 i: Fotografier Klockan: 16:34:10 Kommentarer 1
smörgåstårta

Polis, polis potatisgris

Inlägget skrevs: 2008-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 12:40:05 Kommentarer 0
Så skulle man kunna sammanfatta denna onsdag förmiddag.
Det hela började med att Emma kom och hämtade mig vid fem över tio. Vi skulle bege oss en bit från stan för att kunna traska runt med våra ryggsäckar bortom alla konstiga blickar. Efter "polkabron" skulle vi svänga vänster. Det var väldigt halt och bilen har inte så bra däck - resulterade i att vi gjorde en liten piruett med bilen, runt mittrefugen och inte var alltför långt ifrån att hamna i snödrivan på andra sidan vägen. Bestämde oss för att ta en annan väg och det gick bättre. Svängde höger vid Hemab, mot vattenverket eftersom det var på den vägen vi hade planerat att gå. Körde en bit, funderade på vart vi egentligen kunde parkera och sen vände vi och bestämde oss för att ställa oss borta vid Hemab istället. Vid vattenverket möter vi en polisbil, kändes lite sådär småscary. Körde in på besöksparkeringen vid renhåll och tjosan kerstin, ser en polisbil i ögonvrån ute på stora vägen, som svänger in och PARKERAR IN OSS!!! Tjena liksom! Vi satt typ och jaha, väntade på att de skulle komma. De gick fram till Emma, bad att få se hennes körkort, fick bekräftelse i radion att det var hennes pappas bil och sen drog de.
HALLÅ LIKSOM?!?!?! Hemskt att de inte har nåt bättre för sig än att förfölja små oskyldiga nittonåriga blonda tjejer som ska ut på promenad!!
Vi bestämde oss för att vi inte ville vara kvar (alla våra sommarjobbarkompisar hade ju sett oss genom fönstren, hahaa) så åkte bort till Dollar och parkerade där. Sedan lämnade vi våra ryggsäckar i bilen, tog en promenad bort till dagiset på Bondsjöhöjden och sen tillbaka. Efter det blev det hårdkörning på gymmet!!
Nu sitter jag och väntar på att äggvattnet ska koka, sen blir det äggmackor och göingesoppa, mumma :) Mamma gjorde igår som vi ska ta med till Arvika så då lämnade hon lite till mig. Så snällt!
Sen har jag en smörgåstårta att garnera, hoppas den smakar bra nu bara...

Kommer nog lite bilder sen ;)

Ready, steady - GO

Inlägget skrevs: 2008-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 09:38:25 Kommentarer 0
Nu är jag redo.
Väntar på att Emma ska komma. Väskan är packad, både ryggsäcken och träningsväskan. Dock svårt att veta om man har för mycket/lite kläder på sig när det är så konstigt väder ute jämt och ständigt men men, vi får hoppas på det bästa och är det för kallt är det bara att öka takten :p
Kände mig rätt trött imorse faktiskt, hua. Känner mig fortfarande lite slö och seg så en promenad i kylan ska nog göra sig bra!

Ha en bra dag!

Mysigt

Inlägget skrevs: 2008-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 00:25:34 Kommentarer 0

Kände bara att jag var tvungen att skriva ett inlägg innan jag ska lägga bort datorn.
En av de mysigaste saker med vintern är att man får tända så mycket ljus, me like!
Så nu har jag tänt lite värmeljus i mitt rum, blir så mysigt och fridfullt och får mig att
somna tusen gånger snabbare.

Aja, godnatt :)


!!!

Inlägget skrevs: 2008-01-29 i: Frida Emelie Klockan: 22:56:18 Kommentarer 0
Oh, just! Sofie blev moster till en liten tjej idag.
Grattis :)
Bara en och en halv vecka för sen ;)

Nystädat, renbäddat & packat

Inlägget skrevs: 2008-01-29 i: Frida Emelie Klockan: 22:55:06 Kommentarer 0
Har gjort ett litet ryck ikväll. Städat mitt rum (lite kvar tills imorgon), renbäddat och vädrat sängkläderna - alltid lika skönt att gå och lägga sig i en renbäddad säng, så har jag även börjat packa. Medan jag ändå plockade undan massa kläder passade jag på att packa ner de jag tänkte ta med mig i helgen. Två flugor i en smäll, så att säga! :) Clever, I know ^^
Ska bli så mysigt att åka ner och träffa mormor&morfar och morbror med familj, även fast det inte är så längesen vi sågs eftersom vi var därnere på jul. Blir väl en mysig och slö helg antar jag, kanske en sväng på stan om man har tur.
Sitter och planerar lite med Emma nu. Vi ska ta ett lite annorlunda träningspass imorgon. Först packa våra ryggsäckar och ta en liten promenix, så vi blir vana att bära runt på dem! Hahaa ;p Sen ska vi på gymmet. Refreshment it is :) Är ju alltid skönt med en lång promenad och då kan vi lika gärna ta med oss dem, även fast det kommer vara liiite varmare och högre luftfuktighet när vi ska traska runt med dem, vilket börjar bli snaaaaaart!!!

Nu ligger jag här nerbäddad och nyduschad, känns riktigt härligt faktiskt. Ska sätta på ett avsnitt av Gossip Girl innan jag ska göra ett försök att somna. Känns lite sad att jag snart sett alla avsnitt, att det kommer ta så lång tid att få reda på fortsättningen sen men jag hittar väl snart någon ny serie att följa - bara jag slipper se dem på tv. Visst att det kanske inte är så bra kvalité på min lilla skruttdator men jag ids inte vänta vecka ut och in att de ska sändas, dessutom är jag väldigt bra på att missa dagar och tider. Speciellt om man har mycket annat runtomkring sig.

Life work in a mysterious way

Inlägget skrevs: 2008-01-29 i: Frida Emelie Klockan: 14:07:04 Kommentarer 1
Blev riktig frukost idag, fullkornsmackor med ost & tomat och ett glas juice, deni! Vet inte riktigt när jag åt sån frukost sist, hrm..
Till lunch blev det tacopaj, den var hrm helt okej. Tycker bäst om paj när den är helt nygjord.

Har segat ända fram till nu. Tittat på lite Gossip Girl och så tittade jag på Juno, helt okej film. Handlade om en sextonårig tjej som blir gravid, ve och fasa. Nu lyssnar jag på lite Winnerbäck. Har lovat mamma att ta tag i tvättstugan idag också (ser ut som världens bombnedslag) ta upp alla kläder och fixa och greja. Såg precis på telefonen att Klara hade ringt också! :) Oj, och skickat sms med :p Kanske borde höra av mig och höra vad hon vill :)

It's a brand new day

Inlägget skrevs: 2008-01-29 i: Frida Emelie Klockan: 10:53:13 Kommentarer 1
Känns faktiskt mycket bättre idag, jag är lättad :D
Lite stel i nacken bara men det är ändå sånt man kan leva med. Ska ändå bara ta det lugnt idag, låta kroppen vila om det kanske skulle vara någon pytte, pytteliten infektion eller så. Enligt mamma går det ju tydligen en hel del skit nu, som man inte vill drabbas av.

Nu ska jag äta lite göingesoppa som mamma tog fram till mig ur frysen igår ^^
Sen blire nog lite "xoxo - Gossip Girl" ;)

Ny design

Inlägget skrevs: 2008-01-29 i: Frida Emelie Klockan: 01:04:56 Kommentarer 1
Haft lite lite att göra ikväll så nu har jag gjort en ny design.
Vad tycks?
Inte helt nöjd, har fortfarande en hel del kvar att göra :p T.ex. hur man gör en linje under inläggsrubriken?
Nu väntar sängen, eller befinner mig redan där men dags att sussa kudde nu.

Godnatt ^^

Ett oväntat telefonsamtal

Inlägget skrevs: 2008-01-28 i: Fotografier Klockan: 21:19:22 Kommentarer 1
zandraälskling!!

Fick nyss ett oväntat telefonsamtal från världens bästa ZANDRA!! <3
Var mysigt att höra hennes röst för en stund :)

Några bilder från i helgen

Inlägget skrevs: 2008-01-28 i: Fotografier Klockan: 19:07:58 Kommentarer 0
kramm 26 januari

Fy sjutton

Inlägget skrevs: 2008-01-28 i: Frida Emelie Klockan: 14:44:02 Kommentarer 1
Mår skit idag, förstår inte vad det är.. Började redan igårkväll när jag skulle sova, världens illamående rullade in över mig. Imorse när jag skulle skjutsa ner mamma kom det tillbaka. Känner mig hrm, sjuk :s Fyyy..
Har sovit till nu, mår fortfarande inte helt okej. Börjar känna mig lite febrig också. Damn..
Ska gå och titta om jag har någon feber nu...

I Am Legend

Inlägget skrevs: 2008-01-27 i: Frida Emelie Klockan: 23:09:51 Kommentarer 0

Halvnio-bio med Sara och Anna ikväll. Riktigt trevligt, var längesen jag gick på bio här. Nu är ju ettan helt tillfixad med nya stolar och allt. Nu finns till och med hållare där man kan sätta ner läsken ;)
Vi tittade i alla fall på I Am Legend med Will Smith. Jag har haft den på min dator i cirka två veckor nu men aldrig hunnit sätta mig och titta på den. I fredags var mina äldre systrar och såg den och tipsade mig om att inte se den själv, tack för tipset!! Tycker i alla fall att det var en jättebra film. Synd bara att det inte går mer folk på bio. Den hade premiär i fredags och vi var väl en trettio stycken där kanske, på trehundra stolar ungefär. Bra jobbat!
Har umgåtts lite med mamma nu ett tag, tittat på Cold Case.

Nu blir det lite Gossip Girl sen sussa kudde! (\/)


FunFunFunFunFunFun :D

Inlägget skrevs: 2008-01-27 i: Frida Emelie Klockan: 12:52:46 Kommentarer 1
Var riktigt kul igår, som vanligt! Vi gick redan innan in för att dansa järnet, att det var vår kväll.
Började med förfest hos Lotten. Jag, Sara, Lotten och Joel. Riktigt trevligt :D Erik skjutsade in oss och det blev allsång i bilen till "Fejkade Fejs". Lät väl kanske inte sådär överdrivet bra men himla skoj vare!
Sen blev det Kramm. Intog ett tomt dansgolv och bara stod och dansade och njöt. Blev lite minttu också, som vanligt. Träffade Hanna också, söto! Hahaa. De hade ju fått uppdrag de skulle utföra, nice huh?
Blev en sjukt rolig kväll med mycket dans och skratt. Alltid lika roligt när man umgås med härliga människor!
Väl tillbaka på Sandö käkade vi pizza, alla delade på det som blivit kvar från min och Saras middag. Satt och pratade igenom kvällen och helt plötsligt var den halv fyra? Jag förstod aldrig det riktigt, haha. Gick och somnade som en stock vid fyra, skönt :)
Vi åkte hem strax innan elva, stannade såklart till på Donken (as usual) och proppade i oss mat. Alltid lika gott dagen efter man varit ut, inget som kan säga emot det!

Nu blir det lite Gossip Girl sen kommer pappa och hämtar mig vid tre. Vi ska åka ner till Sundsvall och hälsa på farmor. Hon fick åka ambulans in igår morse, hade tryck över bröstet. De trodde inte att det var något, ingen hjärtinfarkt eller så i alla fall. Nu skulle hon få lite mediciner och så sen skulle de göra någon kranskärlsröntgen som visar om hon måste operera in en pacemaker eller inte. Ojoj, mycket som händer nu.
Ska bli mysigt att åka ner i alla fall! Sen skulle vi köpa med oss sushi påväg tillbaka. Jag som egentligen inte tycker om sushi.. Hrm.. Finns väl något jag kan äta i alla fall ^^

Psst. Visste ni att jag har världens bästa vän? ;)

Party party!

Inlägget skrevs: 2008-01-26 i: Frida Emelie Klockan: 19:52:37 Kommentarer 0
Rätt hemskt men det känns som att det mesta i mitt liv handlar om fest nu, men livet är ju en fest eller hur det är man brukar säga :p

Köpte med oss pizza påväg hit som vi käkat. Hunnit med att sola en sväng också, tomatoe hey ho! Neerå, hahaa! Nu har vi även duschat, jag har bestämt outfit och målat naglarna. Väntar på att de ska bli helt torra nu så jag kan sminka mig sen :)
Sara håller på att torka håret och har precis bytt strumpbyxor efter hon lyckats sabba de förra :p Sen blire förfest hos Lotten, en av Saras klasskompisar innan vi drar vidare mot Kramfors och krogen ;)

TAGGA!
Det gör i alla fall jag :D Ser framemot en toppenkväll med min bästa vän! <3

Och då var det bara att vänta

Inlägget skrevs: 2008-01-26 i: Frida Emelie Klockan: 15:03:29 Kommentarer 1
Åkte ner på Donken och lunchade med Sara och hennes fyra klasskompisar från Sandö, som roar sig med att knacka dörr och sälja lotter idag.
Träffade Emma på Kalling (efter att ha irrat runt och letat parkering i ett x antal minuter och slutligen fick ställa mig långt bort åt helvete) och inhandlade ett halsband för en del av studentpengarna :) Jättefint blev det! Ett hängsmycke i guld med en diamant och så en guldkedja till, kommer bild senare =) Glömde ju såklart ta med pengar jag fått i present också så fick lägga till hundra kronor själv. Men pengar som pengar. Nu har jag kvar 300 kronor på Cervera, 300 kronor på Öbacka Köpmannaförening (nästan alla affärer i Härntatown) och 700 kronor i kontanter. Så jäkla svårt. Jag som redan känner att jag har det mesta jag vill ha och nu behöver jag verkligen inte några mer smycken, jag har så det räcker. Förutom det jag önskat mig i tjugoårspresent ;p Ett par örhängen och en ring i Bismarck-guld.
Sara ringde nu, de skulle snart åka hem till henne. Ska väl packa det sista och sen bege mig neröver. Är ännu inte helt på det klara vad jag ska ta på mig ikväll men det löser sig.

Ha en trevlig kväll! =)

Lite mer om kvällen

Inlägget skrevs: 2008-01-26 i: Frida Emelie Klockan: 10:48:48 Kommentarer 0
Okej, nu tänkte jag berätta lite mer om igårkväll.
Jag tog en skön promenad ner till Oskar där Linda och Jonas redan var. Linn kom direkt efter och så även Frida. Vi satt och pratade och började steka kött (Linn). John och Anton kom efter ett tag och vi högg direkt in på maten, yummie :D:D
Vi började smådricka, jag hade ju såklart tagit med mig rosa-pantern. Uääk. Fick tokont i magen och började tugga på knäckebröd för att få det att gå över. Efter nio kom Ida, riktigt trevligt :D Och ett tag senare kom även Filip och Therese. Det var Singstar, flumm och roligheter. Riktigt lyckat måste jag säga :D:D
Gick ner på krogen till halv ett tror jag, sjukt lite folk. Konstigt lite. Det är ju nu folk ska ha pengar? Hrm.. Dansade lite oså men var inte överdrivet roligt så vid halv två bestämde jag och Linda oss för att dela en taxi hem, sängen lockade mer än krogen. Gick upp till Nybron eftersom det alltid brukar stå ett par bilar där men icke. Det kommer en uppför backen som vi stannar. Han frågar var vi ska och säger typ "Okeej då". Först kör vi Linda, hon får betala 60 kronor. Taxametern var inte igång, hahaa ;p Väl uppe hos mig (som brukar kosta runt 120 kronor) drar jag fram kortet. Det gick ju inte eftersom han inte kunde registrera vår körning, han var ju redan uppbokad på en annan. Hade bara 70 kronor kontant så det fick han. Billig hemfärd! =) Om jag hade varit lite smart skulle jag ju sagt att jag hade mindre bara :p Men hur som helst var det så grymt skönt att komma hem :D

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag är nästan hundra på att jag ska åka upp till Sara på Sandö men jaa, samtidigt känns det som det gått så mycket pengar de senaste dagar och som att min kropp inte riktigt behöver mer alkohol just nu. Hrm.. Har en stund till att fundera på, skulle höra av mig vid tolv.
Hade tänkt att följa med pappa och titta på HAIKs match idag också. Pratade med honom nyss och han skulle tydligen sitta i seketariatet idag, mindre roligt så vetetusan hur jag ska göra..

Nu blire dusch och frukost! =)

För övrigt

Inlägget skrevs: 2008-01-26 i: Frida Emelie Klockan: 01:48:04 Kommentarer 0
Måste bara tillägga;

Jag, Linda, Linn, Ida, Frida, Oskar, Jonas, John och Anton avnjöt en sjukt god middag :D
Sen kom Ida, Filip och Therese också :)
Grymt trevlig kväll. KUL att träffa alla igen :D:D

Okey, nu är jag hemma!

Inlägget skrevs: 2008-01-26 i: Frida Emelie Klockan: 01:46:25 Kommentarer 0
Nyss kommit hem.
Jag och Linda blev lite less, kände att krogen LÄTT kunde bytas ut mot våra sköna sängar så vi delade en svarttaxi hem. Egentligen var det en riktig taxi som tog oss mellan hans egentliga körningar eftersom vi stoppade honom mitt på stan :p 70 spänn blev det bara, hade ju inte mer kontanter och han kunde ju inte registrera mitt kort eftersom han egentligen inte skulle köra oss. Billigaste hemfärden hittills :)
Nu hade jag tänkt att gå och däcka och sova i ett x antal timmar, nice :D:D
Ska bara säga godnatt till Jonas först som jag pratar med på msn, han som gick hem från krogen för att han har match imorgon stackaren. Ska ringa pappa imorgon bitti och höra om han ska dit och följa med isf :)

Sov gott :)

Middag med "gammgänget" och partey! :D

Inlägget skrevs: 2008-01-25 i: Frida Emelie Klockan: 17:32:57 Kommentarer 0
Har precis skjutsat mamma och kommit hem igen.
Ska snabbduscha och fixa mig, har lite klädångest måste jag erkänna. Sen blir det en promenad ner till Oskar för att käka middag. Vet inte riktigt vad de bestämt att vi skulle äta men tyckte Linn sa något om kött och bea. Ska bli mysigt :) Vi som gått med varandra hela lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet, ska bli riktigt trevligt =)
Blir i alla fall jag, Linda, Linn, Ida, Oskar, Jonas och så John & Anton, som inte gått med oss men ändå får hänga med på ett hörn :p Synd bara att inte Filip är hemma också! :) Och Elin, var tar hon vägen? Huh.
Sen blir det fest och krogen, förhoppningsvis. Om vi tar oss dit ;) Haha!

Aja, nu blir det till att skynda sig med klädångesten!

Hoppas ni får en trevlig kväll! :)

And off we go

Inlägget skrevs: 2008-01-25 i: Frida Emelie Klockan: 08:48:46 Kommentarer 0
Det här kommer bli en bra dag, jag känner det på mig. Det ligger i luften ;)
Är mysigt vinterväder ute. Minus 6 grader och soligt, eller just nu är det lilaskimrande himmel. Fint :)
Ska iväg och gymma med Emma nu (tror jag), ska ringa henne och se så hon är vaken bara. Sen tänkte jag fixa lite med mina fotoalbum som ligger utspridda över hela matbordet i vardagsrummet. Fy Frida :p
Ska åka på Coop och se om de har några billiga där också så jag kan börja med mitt studentalbum, wieee :D:D

Have a nice day! :)

H*lvetes jäkla migrän

Inlägget skrevs: 2008-01-24 i: Frida Emelie Klockan: 22:00:39 Kommentarer 0

Om mitt huvud bara kunde typ sluta existera nu. Så satans ont. Spänner som bara den. Pannan, ögonen - jaa, överallt :s Fan alltså. Just nu ligger jag med mitt vetehjärta tryckt mot nacken, det underlättar mycket men börjar bli lite kallt, eller rättare sagt min hud har nog vant sig vid värmen. Damn.

Ska gå och sova nu, sömn är den bästa medicinen and that's it :)


Godnatt :)


What a beautiful day :)

Inlägget skrevs: 2008-01-24 i: Frida Emelie Klockan: 16:15:58 Kommentarer 0

Vem hade kunnat tro att dagen som började med sådant skitväder skulle kunna bli så bra?

Efter jag äntligen ställt mig i en varm och skön dusch hörde jag något bullra utanför och självklart var det plogbilen som bestämt sig för att titta förbi på en kort visit, eller rättare sagt vägskrapan. Var bara att hoppa ur, på med täckbyxor och kängor igen och sedan bege sig ut. Var ett sjuhelsikes tungt jobb måste jag erkänna, kanske en halvmeter hög och en meter bred kant men på fyrtiofem minuter hade jag kirrat bort den. Kändes himla bra måste jag säga, när man såg alla grannars vallar ligga kvar :p Var två grannar längre upp på gatan som också höll på att skotta medan jag var ute, jag och pensionärerna så att säga!
Som tur är slutade det snöa efter morgonens andra skottning. Först slutade, sen började det ljusna, man började skymta blå delar av himlen och till sist dök solen upp. Mysigt :) Nu lyser sånt fint rosa skimrande ljus in i mitt rum eftersom solen är på väg ner. It's nice :)
Blev toast till lunch, alltid lika uppskattat! Nu är det bara läge att påminna mamma att köpa mer bröd eftersom det dessvärre tog slut idag.. Laddade ner första avsnittet av Gossip Girl, verkar som en kanonbra serie och de nästkommande avsnitten är redan på ingång.
Nu har jag precis ätit middag, ris med kycklingwok :D:D Yummieeeee!! Tog en stor portion så nu hoppas jag att jag ska hålla mig mätt ett par timmar. Tjugo i fem kommer pappa och plockar upp mig och skjutsar ner mig på stan. Ska ju ha två dansklasser ikväll! :p En fem till sex och nästa sex till sju. Har ju lite skivor oså så vi får se vad jag ska hitta på med dem. Lena ville att jag skulle göra en dans till The Ark, de ska ju tydligen dansa när Blåsningen spelar den så jag ska försöka göra mitt bästa. Har redan kommit på lite moves och så men är bäst att se vad ungarna går för innan det blir någon mer planering.

Ikväll har jag planerat att se ännu ett avsnitt av Gossip Girl och kanske lite Grey's sen ska jag baskimej soooova :D Och kanske umgås lite med mamma. Skönt att inte ha någon städning att fixa eftersom jag för en gångs skull lyckats hålla mitt rum fint i mer än en vecka, creds to meee :D

Eh, nu ska jag gå och slänga ner skivor, nycklar och en banan i väskan så jag är fit for fight när pappa väl kommer.


So long!


Eh snöstorm - typ

Inlägget skrevs: 2008-01-24 i: Frida Emelie Klockan: 10:07:35 Kommentarer 0
Nyss kommit in efter att ha varit ute och skottat snö i lite mer än en timme. Var faktiskt rätt kämpigt eftersom det är plusgrader ute och väääärldens blötsnö. Fick ju ett litet workout i alla fall :) Det tråkiga är att precis när jag kom in började det toksnöa igen, så blir väl bara att klä på sig och gå ut om någon timme igen :)
Ställde in gymningen med Emma, känner att min kropp kan behöva vila från det idag eftersom jag ska iväg imorgon bitti igen. Dessutom blir ju all skottning träning i sig det med ;) Sen en promenad ner på stan framåt eftermiddagen, strosa runt lite och sen ha två danslektioner mellan fem och sju, deni!
Förstår inte varför det ska snöa så nedrans mycket när det ändå bara kommer smälta bort och bli is av det. Är ju plusgrader redan idag och sen ska det bli varmare och varmare, nedrans.
Ska ta en snabbdusch nu sen äta lite, magen börjar småkurra lite ;p Sen ska jag lägga mig och titta från början av Greys Anatomy och fundera på vad jag verkligen ska önska mig i tjugoårspresent. Suck, alltid dessa tidiga påhopp..

Have a nice day, we'll be in touch ;)

Ett inlägg om kvällens träning

Inlägget skrevs: 2008-01-23 i: Frida Emelie Klockan: 22:50:57 Kommentarer 0
Blev hårdkörning med Sofie på gymmet ikväll. Armarna mådde inte så bra sen i måndags, bara skakde och jäklades men det var bara att kämpa på ändå. Gick ut för att köra slut på mina stackars magmuskler också, vilket jag måste säga att jag lyckades helt okej med. Dessvärre lär jag som vanligt inte ha någon träningsvärk imorgon, det sköna tecknet på att man gjort sig förtjänt av något!
Blir nog gym med Emma imorgon "bitti" också, klockan elva. Själv tycker jag det är rätt sent numera eftersom jag klivit upp åtta de tre senaste mornarna och äntligen fått ordning på mitt dygn. Får se hur det känns imorgon helt enkelt, om jag hakar med eller om jag kanske tar en springtur istället, beror lite på vädret. Just nu är det ju snöstormsäckel :/ Ska ju gymma på fredag morgon igen och är ju kanske inte så bra att ha gymmat fem gånger på fem dagar... Vi får la se hur det känns imorgon bitti!

Nu ska jag i alla fall ta och sussa kudde, så skönt att jag numera kan klassas som människa igen och lägga mig i tid, som alla vettiga människor! :D

God natt :)

Shopping

Inlägget skrevs: 2008-01-23 i: Fotografier Klockan: 17:15:43 Kommentarer 1
Shopping

Slutkörd efter en hård dags shoppande

Inlägget skrevs: 2008-01-23 i: Frida Emelie Klockan: 16:33:08 Kommentarer 0
Galenskaperna började redan nere på busstationen. Det var freezing kallt och vi tänkte ta kustbussen, även fast den är dyrare bara för att slippa stå och vänta på 95an i fem minuter. Gick och frågade vad det skulle kosta 107 kronor!! Fast vi åker ju som barn så då skulle det kosta 75, liiite för dyrt. Gick vidare mot nästa busstopp när Veolia-gubben ropade tillbaka oss och sa att det kostade 48 - han hade kollat sträckan Ullånger - Sundsvall. Okej, lika bra att åka då. Kom till Sundsvall fem i tio och fick stå ute och vänta, brrrrr. Väl inne shoppade vi loss. Innan lunch hann det bli en kofta, två tröjor, ett par shorts och en top. Lunchade på Donken, lilla menyn med kycklingburgare :) Efter lunch fortsatte vi och plockade på mig vattentät grej att ha grejer i runt halsen när vi åker, ett lås till ryggsäcken, en t-shirt, en skjorta, läppglans, sminknecessär och rouge. Sen tyckte vi att det var dags att åka hem! :p
Är ändå nöjd med de här två dagarnas shopping. Fått så hiiimla mycket för pengarna och med mat och resa har jag ändå inte kommit upp i 1500 kronor, inte illa pinkat det ^^
Lägger in en bild på måndagens och dagens shopping sen!

Nu ska jag pusta ut ett tag, sugen att fika nåt men mamma kommer snart och då blire nog middag :) Ikväll blir det hårdkörning på gymmet med Sofie, I'm longing for it :D

Dags för ännu ett äventyr

Inlägget skrevs: 2008-01-23 i: Frida Emelie Klockan: 08:24:42 Kommentarer 1
Nu ska jag bara fixa mig färdigt innan jag och Elin beger oss till Sundsvall för shopping :D

Snålblåst och alldeles för kallt

Inlägget skrevs: 2008-01-22 i: Frida Emelie Klockan: 22:27:54 Kommentarer 0
Blev en skön promenad med Sofie imorse, även om den blev kort! Vi kände inte för att gå så långt när det snöade (lite, lite) och det blåste isbitande vind mot våra stackars kinder. Väl hemma igen gjorde vi toast, yummie :) Alltid lika uppskattat! Liftade med henne ner på stan och la mig och sov en stund på soffan hos pappa. Fixade till mig lite och strax efter tre gick jag till Lena för att hämta skivor och nycklar inför torsdag. Tog en sväng förbi H&M påvägen hem där jag träffade Linnea och Jennifer, trevligt :) Höll dock i pengarna med tanke på att jag och Elin ska till Sundsvall imorgon.
Kom hem vid sju sen har jag inte gjort något vettigt alls. Börjat ladda ner första säsongen av Greys, blev sugen att se den helt från början igen!
Funderar på att gå ner och göra lite kvällsfika, lite sent och så men annars kommer jag ligga och vrida och vända på mig när det blir dags att sova - vilket inte borde bli om alltför lång tid, med tanke på att det blir uppstigning vid halv åtta - åtta imorgon igen.

Får se hur det blir i helgen också. Nu ryktas det om att sis kommer på besök :) Var ju tänkt utgång här på fredag och eventuellt Kramm på lördag men nu får vi se hur det blir. Måste ju tillbringa lite tid med henne också om det blir så att hon kommer! =)

Friends forever

Inlägget skrevs: 2008-01-22 i: Fotografier Klockan: 19:41:17 Kommentarer 1
Friends forever

Morgonpromenad med Sofie

Inlägget skrevs: 2008-01-22 i: Frida Emelie Klockan: 08:34:46 Kommentarer 1
Tror jag börjar få tillbaka något sånär dyngsrytm igen och är förbluffad över att det verkar lyckas så bra! Började ju med att jag för det första klev upp tio över sju igårmorse för att skjutsa mamma. Hann inte sova något innan jag och Emma skulle till Sundsvall så var bara att duscha och fixa sig för att sedan dra iväg på lite shopping.
Tänkte vila när vi kom hem, vid två men icke då blev det två timmars gym med Sofie och Linn istället, mer välbehövligt ;) Käkade, duschade och for sedan på donken-driven för att köpa mat och sedan bege mig upp till Sara med hennes middag. Efter vi käkat tänkte vi basta och självklart blev det än mer gymmandes innan det, dock stod jag mest och tittade på när Sara tränade ;p Duschade och solade sedan begav jag mig hem i snöovädret. När jag väl kom hem och slappnade av blev jag däckat trött, så gick och la mig och somnade som en stock klockan elva!! Baskimej rekord!
Hade planerat in promenad med Sofie nu på morgonen också men när  väckarklockan ringde hade jag ingen aning var jag var eller varför jag skulle upp men tog inte lång stund innan jag insåg. Så nu sitter jag här, relativt pigg redo för frukost, på med varma kläder och sedan en uppfriskande morgonpromenad följt av toast innan Sofie ska iväg och jobba :p

Finally, kanske att jag är på gång att få koll på mitt eget liv igen! :)

Usch och fy för hemska drömmar.

Inlägget skrevs: 2008-01-21 i: Frida Emelie Klockan: 08:49:13 Kommentarer 0
Verkligen sovit oroligt inatt, jätteskumt ;s
Lyckades komma i säng innan tolv och somnade även relativt snabbt. Vid halv fyra vaknade jag, hade drömt världens knepigaste dröm. Att jag hamnade på världens tokigaste fest och jaa. Låg och vred mig jättelänge, var på något konstigt sätt utvilad. Hur nu det kunde komma sig.
Somnade om en liten stund och den drömmen var ännu mer läskig. Drömde att hela jorden började vibrera och explodera och helt plötsligt blev jag överöst med flera tusen-gradig smältande lava. Usch :s
Mamma väckte mig kvart över sju så klev upp och skjutsade ner henne till Kerstin. Världens finaste fullmåne ute, kanske kan förklara varför jag sov så dåligt också..
Nu har jag precis duschat och fixat mig lite, jag och Emma ska ner till Sundsvall idag. Få se om vi hittar något fint :) Ska

Vad är det som händer?

Inlägget skrevs: 2008-01-20 i: Tänkvärt Klockan: 23:35:51 Kommentarer 0
Tragedi efter tragedi.
Man hinner inte ens bearbeta och gå vidare innan nästa inträffar. Jag förstår inte. Även om man inte känner alla personligen så bor vi i en väldigt liten stad och man blir alltid berörd av händelser som sånt här.
För tre månader sen blev en artonårig kille påkörd av ett tåg, avled direkt. Häromveckan blev en tjugoårig kille mördad och så det här. Igår, en nittonårig tjej dog efter hårt festande. Jag kände inte henne så väl men visst har man pratat och har gemensamma vänner. Nära vänner.
Jag förstår inte vad som händer. Varför ska de som minst behöver det alltid drabbas? Det är bara för orättvist.

Nu ska jag ta och försöka sova och tänka.
Sånt här får en alltid att tänka så himla mycket. Tänk om det vore... Man vill inte ens tänka, mest för att det inte går att förstå.. Jag kan inte förstå att en människa man kanske träffade igår helt plötsligt kan vara borta imorgon, av vilken anledning som helst.

Det känns hemskt att säga men snart blir man inte längre förvånad.
Det som känns mest pissigt - varför är det ingen som gör något åt det som händer? Bara står och tittar på och låtsas som ingenting. Det är viktiga saker, som man kanske borde ägna tid för att lösa..

Sömntuta

Inlägget skrevs: 2008-01-20 i: Frida Emelie Klockan: 16:00:55 Kommentarer 2
Jaa..
Idag har jag bara sovit, sovit och sovit. Var helt död när jag kom hem inatt och ja, fick sms efter sms nu på morgonen men inte tusan väckte det mig så himla bra. Klev väl upp för ungefär en timme sen och känner mig grymt utvilad! Konstigt vore det väl annars ;s
Grymt rolig kväll igår, lätt roligaste på huuuur länge som helst! Mycket galenskaper också men det är sånt man får leva med. Jag, Linda och pennan var ju en succé på krogen, Per blev väl dock kanske lite less när vi hämtade/lämnade den ungefär varannan minut ;p
Nu ska jag snart ner till pappa och käka, lax. Cheese säger jag bara, ska langa iväg ett sms till Sofie och höra vad hon gör ikväll, hon som ville fika sådär vid två idag. Hahaa ;p

Hare!

Hemkommen, smålullig och supertrött.

Inlägget skrevs: 2008-01-20 i: Frida Emelie Klockan: 02:24:47 Kommentarer 0
Nyss kommit hem. Bestämde mig för att ta taxi ikväll igen, mamma svarade ju inte. Gick upp mot Nybron där det stod tre bilar, de första två hann bli tagna men den tredje sa jag att "nu tar jag den här så jag kommer hem". Vilken glad överraskning det visade sig bli! Var Risa som körde! Som jag inte träffat på år och dar, var riktigt trevligt, visste ju inte ens att han tagit taxikort! Den galningen satt och gäspade och skulle jobba till fem, sen börja sju igen på annat jobb. Hua :s Fyrtio timmar på en helg, själv gör man noll. Hehe ;p
Äh, nu ska jag gå och sova, tröööött :D

Mindre lyckad lördag.

Inlägget skrevs: 2008-01-19 i: Frida Emelie Klockan: 16:01:16 Kommentarer 0

Vaknade ovanligt tidigt, vid tio kanske. Förmodligen berodde det på att min kropp var helt uttorkad och skrek efter vatten. Klev upp, letade fram en vattenflaska och började klunka. Gott :)
Resten av dagen har gått som i dvala, mest gått omkring och inte gjort något alls. Elin kom förbi och hämtade sina grejer och senare även Maja, sen hoppade jag in i duschen. Grymt skönt och uppfriskande! :D Stod där i en evighet med så varmt vatten att jag nästan blev skållad men det är sånt man får ta ibland.
Kom på att jag fortfarande inte ätit något idag heller, ska väl göra ett ryck kanske. Något borde jag ju stoppa i magen innan det är dags för middag hos Sara halv sju med henne och Selina.


Lyckad kväll!

Inlägget skrevs: 2008-01-19 i: Frida Emelie Klockan: 02:33:21 Kommentarer 0

Det vart en lyckad kväll!

Jag, Elin, Maja och Carro fixade oss och förfestade här. Tog en taxi ner på krogen vid tolv, en kollosal blandning av folk var det där. Började med att köpa en Piggelin, vidrig :s Dansade järnet, träffade massa kompisar som jag inte träffat på huuuur länge som helst. Blev en jättelyckad kväll trots all spontanitet och tog slutligen en taxi hem för att slippa gå själv genom skogen i allt regnslask.
Pratat med Elin två gånger men nu la hon nyss på, får väl se om hon ringer upp eller är busy.

Annars ska jag väl gå och däcka nu, skönt att inte somna flera timmar efter alla andra för en gångs skull ^^


Ibland måste man vara spontan

Inlägget skrevs: 2008-01-18 i: Frida Emelie Klockan: 19:22:26 Kommentarer 0
Kom nyss hem och så loggade Elin in och frågade om jag inte skulle ut ikväll. Hade ju inte tänkt det men nu verkar det som att de flesta ska köra en tvådagars. Är ju himla sugen, både på utgång och på att träffa alla så nu blire party hos mig och sedan krogen! Skrev till mamma också, sa att vi skulle ha förfest här och fick till svar "Det gör du rätt i. Man ska passa på o ha kul när man kan." Hahaa, hon är för söt :)
Måste ju passa på att fira mitt tillskott av money också ^^

Snart ner på Härnöhallen, köpa virke och snacks och hämta Elin sen dras det igång :D:D

Ett oväntat tillskott

Inlägget skrevs: 2008-01-18 i: Frida Emelie Klockan: 12:23:21 Kommentarer 2
Fick ett mail från Adecco igårkväll som jag inte riktigt förstod, något om att jag skulle få 6350 norska kronor - semesterersättning. Blev superglad, tyckte jag kom ihåg något om att de betalar ut den i en klumpsumma men samtidigt höll jag tillbaka det, vågade inte riktigt hoppas.
Har precis klivit upp (Sara väckte mig vid 12 ;s) och det första jag gjorde var såklart att slå på datorn och gå in på min norska internetbank och mycket riktigt där har jag ju 6600 norska kronor, vilket blir mer än 7500 kronor. Wooooo!! Är verkligen pengar jag absolut inte räknat med och därför ska jag nog unna mig något, ska försöka få med mig mamma på lite shopping nästa vecka! ^^

De här pengarna så att säga lyser upp min arbetslösa tillvaro! De andra pengarna är redan undanstoppade så de här kommer som en rejäl bonus, som jag kan använda om jag känner att det är något jag behöver. Känns inte lika tungt att bara gå hemma fram tills vi åker heller för nu vet jag att jag har råd att leva.

GLÄDJESKUTT!!! :D:D

Dygnsrytm, va?

Inlägget skrevs: 2008-01-18 i: Fotografier Klockan: 03:28:00 Kommentarer 0
sicko

HJÄLP

Inlägget skrevs: 2008-01-18 i: Tänkvärt Klockan: 01:42:26 Kommentarer 1
Hur får jag bort den gröna ramen runt min "profilbild"?
Den var inte där förut men sen började jag trixa och sen bara dök den upp..

Vore tacksam för lite hjälp! ^^

favoriiiiit!

Inlägget skrevs: 2008-01-17 i: Fotografier Klockan: 19:43:36 Kommentarer 1
favoriiiiit!
Mm-mhm! Yummieeeeee!
Satt och tittade igenom lite bilder och då hittade jag denna som jag gjorde om lite.
Blev så sugen av att titta på den också så nu måste jag gå ner och fixa ihop en macka!

Fy för denna grymma värld

Inlägget skrevs: 2008-01-17 i: Tänkvärt Klockan: 15:31:26 Kommentarer 0
Har suttit och kollat runt lite i olika bloggar. Hamnade i Johannas blogg. En helt vanlig tonårstjej som helt plötsligt en dag möts av beskedet att hon fått cancer. Läste igenom hennes blogg, från insjuknandet till tillfrisknandet. Att se en sån livsvilja är otroligt, jag undrar hur jag skulle reagera om jag möttes av ett så svårtsmält besked..
Ägnade en tanke åt mormor också.
Hennes lillasyster ringde precis, de är påväg neröver nu. Först till Göteborg på begravning och sedan upp för att hälsa på mormor och morfar i Arvika. De har inte varit där på tjugo år och mormor ser verkligen framemot att de ska komma. Det märks att hon fått starkare mediciner nu också, hon var varit ovanligt pigg de senaste dagarna. Till skillnad från Johanna så går mormors cancer inte att bota, det känns väldigt tufft men samtidigt har hon haft ett helt fantastiskt, underbart liv fyllt med vidvärlda äventyr.
Hamnade in på barncanerfondens hemsida också, har bestämt mig för att jag ska köpa ett "Hope-smycke". De är fina och samtidigt går det till något bra.

Ibland önskar jag att livet vore annorlunda

Äntligen en dag med mysigt väder.

Inlägget skrevs: 2008-01-17 i: Frida Emelie Klockan: 14:02:34 Kommentarer 1

Har nyss kommit hem från stan. Tog en promenad ner till Sofie, eller vi möttes på vägen och sedan gick vi på Waynes och smaskade i oss varsin focaccia med mozarella och kyckling. Jens och Kicken kom också dit så lunchen spenderades mest med dumma kommentarer, skratt och helt enkelt dumheter och idiotförklaringar. Ungefär så va?
Träffade Emma utanför Norrfoto, så gick vi ner och tog kort till våra visum. Kan inte direkt påstå att de blev vackra. Att de har världens sämsta fotoskrivare som suddar ut alla konturer gjorde kanske inte saken så mycket bättre heller.
Tog i alla fall en promenad hem också, var så himla skönt! Att kunna gå utan att halka ihjäl sig eftersom all is smält bort nu. (Idag är det 4 grader varmt ute :s) Är så skönt att se solen också, även om den snart är på väg ner, det är inte varje dag! Det vore helt perfekt om det kunde blåsa lite mindre bara..
Sofie frågade precis om jag skulle komma ner och gå och fika med henne och Elin med jag skippade det, känner att jag kanske måste spara de pengarna nu när man går runt och är arbetslös.

Näää, nu ska jag fortsätta nörda på. Kanske plocka ihop kläderna jag bara slängde på golvet inatt när jag kom på att det var dags att sova. Ajaa, kanske lika bra..


Morgonpigg? Njaee..

Inlägget skrevs: 2008-01-17 i: Frida Emelie Klockan: 10:28:36 Kommentarer 0

Förstår inte.
Ska det vara så otroligt svårt att ta sig upp på morgonen? Nu har jag legat och "snoozat" i en timme ungefär. Visst, jätteskönt men man blir ju seg som sirap i huvudet.

Nu ska jag klä på mig, sminka mig och fixa naglarna om jag hinner innan jag ska ta en promenad till Sofie. Sen blir det lunch på stan, gött gött! Får se vart vi ska gå och så bara, vet inte riktigt vad jag är sugen på så hon får väl kanske äran att bestämma.

So long! :D

Äntligen färdig

Inlägget skrevs: 2008-01-17 i: Frida Emelie Klockan: 01:40:13 Kommentarer 2

Blev så otroligt less på min gamla blogg så jag beslutade mig för att göra en ny, här på blogg.se.
Har suttit och trixat lite nu, lärt mig photoshop och sedan läst mig fram hur man designar sig egen blogg. Är inte helt nöjd med resultatet men måste ändå säga att jag gjorde ett utomordentligt jobb med tanke på att jag inte kunde något alls! Kanske behövs lite finjustering här och där men det kommer med tiden.

Nu är det snart dags att sova, egentligen för läääängesen men jag fastnade liksom.
Jag och Emma var och gymmade ikväll, himla skönt. Känner att formen bara blir bättre och bättre också så det känns inte helt fel.

Imorgon ska jag luncha med Sofie sen ska jag och Emma på Norrfoto och ta kort till våra visum och förmodligen *hoppas* skicka in dem till ambassaden.

Känner på mig att det kommer bli roligare att blogga här, när det ser finare ut och allt. Bara jag inte blir alltför fast, jag som inte har mycket vettigt alls att fylla mina dagar med.


Sov gott! :)

2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt