Full rulle

Inlägget skrevs: 2009-09-24 i: Frida Emelie Klockan: 09:35:34 Kommentarer 0

Som vanligt när man kommer hem.

- Häng på Linns jobb
- Två powerwalks
- Gó-kvällsfika
- Geologistigen med Anna
- Risk, Linn är världens sämsta förlorare

Idag har jag lurat med mig Sara en sväng till Birsta, ska försöka hitta ett par ramar. Sedan väntar eventuellt lite hockeykik ikväll. Den som lever får se. Imorgon ska jag träffa Emma sedan vankas det middag och 80-tals maskeradfest på kvällen. Kan bli hemskt intressant :p


Uppe med tuppen

Inlägget skrevs: 2009-09-21 i: Frida Emelie Klockan: 08:42:12 Kommentarer 0

Ställde väckarklockan på 06.00

Sedan har det bara rullat på. Satt och följde tågauktionerna på tradera och vann en resa för 50 kr, helt överkomligt även om det är lite surt att den låg på 3 kr ända in i slutet. Håller fortfarande fast vid min teori att SJ smygbjuder själva.. När jag ändå var i farten passade jag på att boka tågresa till jul, innan de går upp i obscena priser och fick min biljett för 95 kronor - katching! :D

Nu ska jag hämta mammas lilla väska, som jag lånade sist, nere i källaren och packa ner diverse överflödiga kläder som jag tänker ta med och lämna i Härnösand, saker som jag glömt att jag har här och inte haft något som helst behov av, t.ex. ett ex antal tränings t-shirtar, hur många gånger har jag tränat? Hrm, säger sig självt.

Sedan väntar det hemska materialprovet :s See you tonight Härntan, vid 17 närmare bestämt ^^


Flickan som lekte med elden

Inlägget skrevs: 2009-09-20 i: Frida Emelie Klockan: 10:54:49 Kommentarer 0

Igår var det bio.

Med Emelie och hennes kompis Cicki. Den var grym, som förväntat!
Det bästa av allt är att nästa film, den sista, kommer redan i november!
Gissa vem som kommer sitta bänkad när det är dags för premiär? :)


Jag har gjort det igen

Inlägget skrevs: 2009-09-16 i: Frida Emelie Klockan: 19:22:38 Kommentarer 0
Idag bjöd jag syster på lunch och sen åkte vi in till stan en sväng. Jag skulle inte ha något men när jag kom hem hade jag självklart spenderat ett par hundra ändå.. Det blev ett par höga stövlar i "skinnimitation" och en bh med tillhörande trosor. Inte livsnödvändiga saker men de skänker en ändå glädje.

Stora mörblå/grå moln har tornat upp sig i horisonten.
Väntar en riktig höststorm mån tro?

Thaimat och Idol

Inlägget skrevs: 2009-09-16 i: Frida Emelie Klockan: 16:36:57 Kommentarer 0
Igår var det myskväll.

En helmysig kväll med thaimat, Emelie och Idol hemma hos henne.
Det är svårslaget, kan inte bli så mycket bättre.
Nu är nästa "dejt" också inbokad, i form av bio. På lördag.
ÄNTLIGEN kommer Flickan som lekte med elden, som jag har längtat :D

Festlig helg

Inlägget skrevs: 2009-09-14 i: Frida Emelie Klockan: 07:16:46 Kommentarer 0

Helgen bestod av mycket vänner..
..och kanske väl mycket alkohol.

Fredagen spenderades hos Filip och Therese där det bjöds på tacos med obligatorisk tequila. Var väl ungefär där någonstans det blev för mycket. Men summa kardemumma var det en trevlig kväll.

På lördagen styrdes planerna om och det var nätt och jämt att jag tog mig till Slussen för att sätta mig på bussen till Överby men efter en timmas bussresa och en cola kändes allt mycket bättre. I Överby väntade kräftskiva i goda vänners lag men det blev en lugn kväll för mig, helt klart värre för Zandra.

Nu är det ny vecka och nya tag som gäller.
På torsdag morgon drar jag iväg på exkursion - Mälaren runt - med skolan och det ryktas om att övernattningen i Örebro brukar innefatta en hel del smått och gott ^^


Busy busy

Inlägget skrevs: 2009-09-10 i: Frida Emelie Klockan: 21:43:45 Kommentarer 0

Uppe med tuppen.

Hade siktat in mig på tvättid 06.00 men såklart tog tröttheten över. Klev upp åtta och började städa lite för att göra nästa försök halv nio. Öppnar dörren och vad möts jag av? En stor fet maskin som håller på att skura korridorsgolvet. Tar jag mig någonstans? Eeh, nej. Gick ner mot källaren och städade förrådet lite för att sedan göra nästa försök, såklart bokat. Tar jag mig "hem" sen? Eeh, nej. De hade precis polerat golvet så jag fick snällt stå och vänta 30 minuter i trappen, kul? Eeh, nej.

I eftermiddag var jag i alla fall och hälsade på Emilie, det var hemskt trevligt :) Blev en hel del skolprat och så planerade vi lite med handling inför kräftskivan på lördag. Smart som jag är passade jag på att köpa med mig kräftorna (turligt nog fanns PRECIS 1 paket kvar) på Hemköp i Mörby innan jag tog tuben hem.

Nu har jag äntligen fått min tvättid, vem vill liksom tvätta 21-23.30 en torsdag? Var så fräck att jag tog tre maskiner istället för två, vill de får de väl hänga mig. Nu gäller det bara att fördriva tid och hålla sig vaken. Har lagt fram grejer tills imorgon, blir middag och lite fest hos Filip och Therese och måste förmodligen åka dit direkt efter skolan för att hinna. Då är det bra att vara förutseende :) Ska nog ta och packa inför lördagens kräftskiva i skärgården nu också, vem vet vilket skick man är i på lördag förmiddag och måste bege mig hemifrån redan vid tjugo över ett för att hinna :p

Nu är det inte lång tid kvar innan jag styr min kosa norrut heller ^^ Förhoppningsvis!!


090909

Inlägget skrevs: 2009-09-09 i: Frida Emelie Klockan: 20:51:00 Kommentarer 0

090909
På ett sätt en speciell dag.

Ikväll har det av denna anledning varit konsert med 150-mannaorkester på borggården på KTH. Självklart glömde jag bort detta men har suttit och glott utanför mitt fönster ett tag nu, tittat på de fina fyrverkerierna som de utlovat :)

Annars är jag en busy women. Jag och Emelie går om varandra och skämmigt nog krävdes det att jag skrev in henne i min almanacka nästa vecka (jag börjar förstå hur du känner dig nu Zandra..). Igår blev det bakning och middag hos Malin efter skolan, mycket trevligt :) Idag blev det lunch och trippande på stan med Therese sen hem med henne där jag blev bjuden på gó-middag och efterrätt och första halvleken av en usel fotbollsmatch. Imorgon ska jag åka hem till Emilie, nu har hon ju fått soffa och säng också och ska bli spännande att se hur hon bor :) På fredag blir det till Filip och Therese igen och lördag kräftskiva på Överby (Johans land).

Som jag sa, fullt upp men jag lever livet :D


Fördelen med håltimmar

Inlägget skrevs: 2009-09-07 i: Frida Emelie Klockan: 11:54:53 Kommentarer 0

Kan man fortfarande kalla dem så även fast man går på högskola/universitet?

Denna period är vårt schema stötvis rätt konstigt, stora tomma gap. Imorse skulle jag vara på skolan 08.15-10.00 och sedan inte ha övning igen förrän 13.15, vilket kändes jättejobbigt. Nu har jag helt ändrat uppfattning, eftersom jag bor nära skolan!

Jag tog en sightseeing via Sankt Eriksplan med buss nr 4. Tanken var att jag skulle hämta min jacka men Zandra-pucko hade ju såklart glömt den hemma ändå.. Sen jag kom hem har jag ändå hunnit med att kolla igenom övningsmaterial inför eftermiddag och precis vaknat upp från en tupplur. Snart blir det hemmagjord lunch och ingen matlåda för en gångs skull, är det inte underbart? :D


Märkligt

Inlägget skrevs: 2009-09-04 i: Frida Emelie Klockan: 09:07:11 Kommentarer 0

Det är blåa sjok av moln på himlen och ändå faller regnet ner,
det är lite smått märkligt ändå.

Idag väntar skola 10-15 och sedan får vi se vad som händer. Är lite sugen på ett par jeansleggins som Malin har men frågan är om de finns kvar. Och frågan är om jag egentligen borde spendera några pengar? Eeh, nej. Får väl gå med mina slappa jeans helt enkelt och satsa på att gå upp ett par kilo istället!

Grönan känns lite tveksamt för mig ikväll, i alla fall om regnet fortsätter. Och älsklingstjejerna får jag ju ändå träffa vid tio då konserten är slut och mysa med hela natten lång så mig går det ingen nöd på :) Fick ett telefonsamtal av Linn igår vid elva och gud så jag skrattade, det livade nog faktiskt upp hela min kväll :D Kom ner imorgon bobi!


Awesome

Inlägget skrevs: 2009-09-03 i: Frida Emelie Klockan: 17:06:28 Kommentarer 0

I eftermiddag, under den grymt tråkiga övningen, gick det upp ett ljus för mig.
Ett mycket ljust ljus.

JAG ÄR LEDIG HELA V.39!!!!!

Eller ja, så gott som. Har bara en föreläsning och den ligger 10.15-12 på fredagen. Därför har jag, så gott som, bestämt mig för att åka upp till Härnösand. Awesome huh? :) Dock blir det nog inte förrän den 19e eftersom vi skogsmullar ska ut på en tvådagars exkursion runt Mälaren och Hjälmaren och inte återvänder till Stockholm förrän vid kl.19 den 18e men ändååååå! Tågpriserna upp var dock redan för höga och sj:s hemsida är som vanligt fucked up och hänger sig bara men hem tar jag mig alltid :D :D


Tur i oturen

Inlägget skrevs: 2009-09-03 i: Frida Emelie Klockan: 09:30:34 Kommentarer 0

Idag vaknade jag, ännu en gång, av att det regnade. Men lagom till jag ska kliva upp är såklart regnet borta, även om det är lite grått. En sån sak kan rädda hela min dag :)

Ska snart bege mig till skolan för två timmars föreläsning och sedan övning tre timmar i eftermiddag. Vi ska tydligen debattera i smågrupper om sopanläggningar, någon som vill ta min plats? Men det går säkert smidigt, bara att hålla tummarna för det i alla fall :)

Ikväll skulle jag ha träffat Emilie S, men stackaren blir bara sjukare och sjukare så vi fick ställa in. Lite synd men det kommer ju fler gånger :)


En dag i bakis-tecken

Inlägget skrevs: 2009-09-02 i: Frida Emelie Klockan: 19:29:11 Kommentarer 0

Nollepubrudan igår blev lyckat. Hemskt lyckad faktiskt.
Så lyckad att jag knappt tog mig upp i morse..

Vi hängde mest i Oasen, vår sektionslokal där det som vanligt var billig öl och sprit. Tokmycket folk var det också! (Eftersom de flesta sektioner mest består av killar brukar många vilja hänga på Samhällsbyggnad som är 50/50) Vid tolv hade det sålts slut på två ölsorter och fick idag höra att de sålt alkohol för 54 000:- på 7 timmar så det säger ju en hel del!

Imorse var jag seg att ta mig upp och kom inte iväg till skolan förrän vid elva. Genomled en timmes föreläsning tokbakis och sen blev det uppvärmd thai sen gårdagens middag. Sedan väntade obligatorisk övning i Naturresursteori, skittråkig! Skulle räkna på dagvatten i nån förortsstadsdel uppe i Åkersberga. Hur mycket näringsämnen, olja osv. som släpptes ut i en fjärd och hur man skulle förhindra det.. Tror mer på morgondagens övning då vi ska räkna på avfall!


Bara massa häng

Inlägget skrevs: 2009-09-01 i: Frida Emelie Klockan: 16:44:51 Kommentarer 0

Så var man tillbaka i samma gamla mönster igen. Sova, äta, skola, plugga, skita, äta osv. Känner dock på mig att det här året kommer bli bättre. Emelie har nu flyttat 10 minuter cykelväg från mig så det kommer nog bli mer promenader och socialt häng. Filip och Therese har flyttat ner och där kommer det nog också bli en hel del socialt häng :) Emilie har också flyttat ner, så jaa. Ni förstår kanske grejen :) Nu håller jag bara tummarna för att Sara och Anna ska få jobb och lägenhet, det vore pricket över i:et!

Ikväll väntar n0llepubrunda. Som trogen tvåa ställer man självklart upp att gå runt på sektionerna och dricka billig bira och shots, mest för vår egen skull och för att kolla in n0llan, inte är det i alla fall för att guida dem, det får någon annan sköta!

Idag är det tokvarmt i Stockholm också! Värmen kom som en chock efter lunch och är nu tillbaka i sommarvärme, vilket betyder 40 grader utanför mitt fönster.. Tur att jag får gå till Jakob snart på mat och klasskompishäng :)

2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt