Changes

Inlägget skrevs: 2009-07-31 i: Frida Emelie Klockan: 19:33:04 Kommentarer 0
Idag, efter att ha lämnat av Linn och Thomas på Centralen fick jag för mig att göra lite förändringar så jag tog tag i en ommöblering. Blev så bra det kan bli på så liten yta och känns faktiskt lite större nu. Bilder kommer då Malin hämtat sina grejer och jag städat upp.

Nu väntar dusch och uppfräschning och sen bio med Malle, en sommar med Göran. Hoppas den är grym för jag har byggt upp höga förväntningar!

Back on track

Inlägget skrevs: 2009-07-29 i: Frida Emelie Klockan: 21:56:07 Kommentarer 0
Nu är jag tillbaka i Stockholm och känner att jag nog kommer börja skriva här igen, mest för min egen skull för att dagarna inte ska flyta ihop, kanske mest som en dokumentation av mitt liv.

Sommaren i Härnösand har varit helt fantastiskt i goda vänners lag, trots det dåliga vädret har vi hunnit med en hel del fest, en hel del båtåkande, en hel del Risk-spel nu på slutet och även go-kart och laser dome. Även fast Linn och Thomas lämnade mig vid fyra känns det hemskt tomt, kanske mest för att jag är sjuk i kroppen och har legat som en däckad säl i fyra timmar..

Imorse skjutsade mamma ner oss till Midlanda och vid halv tio hade vi dumpat väskorna hos mig (tur att Thomas och Linn assisterade bärhjälp!). Vi tog ett tidigt lunchstopp på donken på centralen och åkte sen ut till Solna. Efter massa irrande hit och dit hittade vi fram till Solna Hallen där tv-inspelning pågick och vi skulle träffa Magdalena. Var en hel del gamla stjärnor där och kändes coolt att ha Salming, Ravelli, Susanne Gunnarsson, Magnus Samuelsson m.fl. i samma hall. Blev även liten spontanshopping, ett par grå byxor för 100 kr på Weekday.

Nu är det dags för en dusch i min ljuvliga dusch, det är den jag saknat mest med Stockholm! Sedan blir det till att renbädda sängen med nya lakan. Imorgon ska jag träffa Magda för att plugga lite sen hoppas jag på att få träffa Malle - min pingla från norr!!

På återseende!
2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt