Pyjamasparty

Inlägget skrevs: 2008-06-26 i: Fotografier Klockan: 11:55:07 Kommentarer 1
Jajjemen! Igår när jag var i Rystrand och lämnade soffan fick jag ett sms av Sara, hon frågade om jag inte ville vara med henne och Anna på pyjamasparty. Självklart, det bangar man ju inte så när jag kom till stan skyndade jag mig att packa ner diverse fulsaker sedan tog jag moppen ner. Vi åt toast och satte på oss fula pyjamaser sedan var det igång. Satte upp två fina tofsar var på huvudet, åt massa popcorn och tjattrade. Bar även in Saras säng i vardagsrummet så det blev en stoor säng tillsammans med soffan. Lyckades även få ner Hanna ett par timmar tidigare så hon joinade oss strax efter ett-tiden. Vi kikade på två riktiga tjejfilmer innan det var dags att till sist somna vid fem imorse. Nu sitter Hanna och tittar igenom Saras årsbok medan Sara är iväg på körlektion. Anna den piggisen klev upp redan halv tio och sitter nu på ett tåg ner till Gävle. Ska väl snart ta och kocka ihop någon frukost, även fast vi åt den halv tre inatt :p Lovar att det kommer fulbilder sen, eller söt-bilder ;)


Dumma, dumma, dumma.

Inlägget skrevs: 2008-06-25 i: Frida Emelie Klockan: 10:09:37 Kommentarer 1
Igår när jag skulle hämta Sara blåvägrade moppen så det var bara att stanna hemma. Den gick igång, den lät men den vägrade gå framåt. Och så tuffade det ur avgasröret, bra tecken va? Jag poppade popcorn och la mig och kikade på Sällskapsresan och Snowroller istället, funkade nästan lika bra, förutom att det hade varit mycket trevligare om Sara också varit med och garvat! Känns ju lite smådumt att sitta i skogen (nästan) och garva för sig själv men men.
Grymt besviken på vädret, jag som vill soooola så man får lite försprång jämfört med Sara innan vi drar. Suckarns suck. Var i alla fall duktig och klev upp vid nio. Även tjattrat lite med Elin som är bakis på Centralen, you go girl! Nu har jag faktiskt inte den blekaste vad jag ska hitta på, försökte ringa Sara men hon snarkar väl. Inte kan jag städa heller eftersom mitt rum är så gott som kliniskt. Får väl sitta och rulla tummarna till halv sex då pappa kommer och hämtar mig helt enkelt :p Då blire IKEA för att käka och inhandla soffa sedan upp till Rystrand för att lämna soffan och kika hur det blivit nu när de grejat en massa.

Have a nice day!

Det händer inte så mycket nu

Inlägget skrevs: 2008-06-24 i: Frida Emelie Klockan: 19:14:41 Kommentarer 0
Igårkväll blev det iväg och se Sex and the City, jäklar vilken bra film! Grät och skrattade om vartannat. Det var jag, Elin, Linn, Fanny och Elin som kilade iväg och såg den. Har inte inte sett den än, SE DEN!

Idag var jag och Elin och lunchade på Rutiga, blev en toasttallrik. Yummie ^^ Sedan cyklade jag vidare upp till Sara där jag hängde ett tag innan jag cyklade hem och kockade ihop lite pytt i panna. Precis varit inne och kikat väderprognos för Barcelona, det är mellan 25-30 grader varmt och sol i princip varje dag. Gött, gött ^^ Nu är det inte lågt kvar alls tills vi åker, kan inte fatta att vi är på väg. Marie och Johan åker ner till Arlanda imorgon, kanske dags för mig och Sara att börja packa snart? :p I alla fall börjat på en liten lista, snorkel och luftmadrass ska självklart med! Måste leta fram försäkringskort och sånt där med, rädd att jag har virrat bort det totalt bara men men.

Ikväll blir det lite mys med Sara troja, ta igen förlorad tid så att säga. Kanske lite chirre och någon film också. Ska försöka starta min pärla så jag kan åka ner och hämta henne, helt otroligt att börja köra moppe igen nu när mamma är borta med bilen, hahaa ;p

Myggbett, bakfylla och blåmärken

Inlägget skrevs: 2008-06-22 i: Frida Emelie Klockan: 11:34:46 Kommentarer 1
Helgen har verkligen varit hur lyckad som helst! Tur att det finns människor som tänker på allt! :) Känns som vi mest ätit och druckit hela helgen, myst och mått gott. Blivit en hel del matcher i kubb också och lite fyllefotboll. Helgen kan väl sammanfattas ungefär så här:

~ Midsommarlunch med massa snaps.
~ Redan middag? Blev nog lite många snaps och en powernap (på ett par timmar).
~ Folk som visat kroppsdelar både hit och dit.
~ Fyllefotboll, alla klagade på ömma fotleder på lördag morgon.
~ Död lördag = återhämtning, för de flesta.
~ Hes och ont i halsen efter att ha dansat ute till halv fyra på morgonen.
~ Toppenfint väder hela lördagen, HEJ Rudolf och linne-bränna.
~ Myggor stora som hästar, betten kliar som bara den.
~ Blåmärken och skrapsår lite här och där men så ska det väl vara?
~ Bakfulla människor som ska städa ett helt hus, gick faktiskt toppen!
~ Vansinnesfärd med Linn, det var faktiskt bråttom.

Nu skulle jag vilja tippa mig själv i en iskall sjö men får lov att vänta tills Linn slutat jobba. Börjar även pratas om nästa helg, är det bara jag som känner för lite återhämtning?! :o Fick även klartecken att de ville ha med mig på nästa års fest, så nån succé måste jag ju ha gjort. Lyckades inte ta en enda bild med min kamera, vet faktiskt inte riktigt var den höll hus men det kommer, antar jag. Men som jag sa, What happens in Antjärn stays in Antjärn.

En snabbis

Inlägget skrevs: 2008-06-21 i: Frida Emelie Klockan: 16:31:42 Kommentarer 0
Midsommarafton blev hellyckad, skitkul hade vi det! Nu är jag hemma, duschat och fräschat till mig lite sen kommer Linn om tio minuter så ska vi dra dit ut igen. Käka lite mat sen får vi se om det blir party eller om vi åker tillbaka till stan. De hade slut på cigaretter och det var brådis så vad gör man inte :p

Får skriva mer sen :)

Glad (regnig) Midsommar!

Inlägget skrevs: 2008-06-20 i: Fotografier Klockan: 08:26:58 Kommentarer 0
Jajjemen, regnet öser ner. Hemskt :s Det sägs ju att det ska lätta och bli sol framåt dagen men just nu känns det bara hopplöst.. Att göra sig fin och ta på sig finkläder när regnet öser ner, suck :s Ska hoppa in i duschen nu och packa ihop lite grejer sen kommer Linn och hämtar mig vid halv tio. Ska handla dricka etc. och så ska jag locka hennes hår sen bär det av mot Antjärn strax efter elva.

Ha en toppendag! :D



Tro det eller ej

Inlägget skrevs: 2008-06-19 i: Fotografier Klockan: 15:57:56 Kommentarer 0
Nu ska hurtbullen (?) ge sig ut runt Bingorundan. Inte sprungit på månader!

Wish me luck..


Underbart, underbart, underbart!

Inlägget skrevs: 2008-06-19 i: Fotografier Klockan: 08:37:40 Kommentarer 2
Var tvungen att ställa väckarklockan på halv åtta eftersom jag skulle ner till Blåsippan och lämna in mina prover. När jag kom hem, fem över åtta, packade jag ut massa grejer i bilen. Allt det som jag och mamma rensade bort igår, så nu ska vi snart åka till tippen, så fort hon käkat frukost och fått på sig kläder.

Underbaaaart väder är det ute idag också, kunde knappast bli bättre! Lovely! ^^ Vore ju taskigt om det blir regn imorgon nu när det trots alla prognoser har varit så fint väder hela veckan. Eller skapligt i alla fall. Var tvungen att kika in på smhi.se och vi hade en stooor sol och arton grader idag. Tror nog att det kommer bli varmare faktiskt för är redan femton grader ute!! :D Fast det står fortfarande att det ska regna imorgon förmiddag.. Aja, det blir nog trevligt ändå!

Nu ska jag ta och kika igenom en sista gång så jag inte har något mer som ska slängas, säkert finns det ännu mer skit jag kan rensa bort! :p



Ibland önskar man att man var liten och bekymmerlös igen! ;p

Ibland skäms man över att vara svensk

Inlägget skrevs: 2008-06-18 i: Frida Emelie Klockan: 23:10:06 Kommentarer 0
Som när Svenska Landslaget i fotboll bestämmer sig för att inte vara med i matchen överhuvudtaget. Vem tror att man kan vinna och behålla boll när man går omkring på planen medan motståndarna spurtar hit och dit? Sanslöst.. Var inte ens värt att se matchen, riktig skitfotboll var det om man får uttrycka sig så. Fick ur mig lite frustration på vägen hem i alla fall, pressade mig på cykeln uppför Kapellsbacken trots att jag var grymt trött eftersom jag saknar kondition..

Nu ska jag i alla fall röja lite mer, göra mig av med lite ilska och sen sova, blir upp tidigt imorgon bitti. Ska åka ner på Blåsippan med proverna så de hinner komma iväg och sedan ska vi åka till soptippen med allt bråte vi städat fram idag. Blir lunch på donken också, pappa bjöd dit mig och Heidi, muuuums :) Sen blir det fortsätta städa, om jag inte hunnit färdigt och födelsedagsfika hos Sofie, som fyllde år i måndags :)


Men nu, godnatt ^^

Mitt rum är inte längre ett bombnedslag

Inlägget skrevs: 2008-06-18 i: Frida Emelie Klockan: 19:25:30 Kommentarer 0
... Krävs bara lite dammtorkning, byte av gardiner och sängkläder och lite mer röjning sen är det så gott som tip topp! Anna kom förbi ett par timmar också, var moraliskt stöd och så blev det en heeel del surr, ta igen förlorad tid så att säga! Blev middag hos pappa, pytt i panna gott gott :D Hann över på Systemet två svängar också, blev en Absolute Pear (hoppas den är god nu också!!) sedan en hel del xcider. Tur att de hade extra öppet till sju idag så jag hann med den andra vändan också, slipper jag allt folk imorgon :D :D Måste även åka till Blåsippan imorgon bitti med mina prover, helt klart hrm, intressant (äckligt) att genomföra men nu är det gjort så får de se om jag fått nån skit i Thailand eller vad som är fel. Ska snart cykla neröver och möta upp Sara sen blir det fotboll med tjejerna hos Emma, nice nice :D

Heja Sverigeeeeeeeee!!

Nu väntar en rejäl städning av mitt rum

Inlägget skrevs: 2008-06-18 i: Fotografier Klockan: 10:30:22 Kommentarer 0


Koh Samet, 20 april
Längtar tillbaka...

Service på hög nivå... Eller?

Inlägget skrevs: 2008-06-17 i: Frida Emelie Klockan: 16:46:17 Kommentarer 0
Suttit på Blåsippan i en evighet, runt två timmar tror jag. Till sist fick jag träffa en läkare, sedan ta lite prover. Två blodprov och vikt, för att se att alla världen är normala. Först och främst ska de se så jag inte fick någon mag-tarmbakterie i Thailand innan vi ska gå vidare och se om det är laktos eller något annat. Så fick med mig massa provgrejer hem så jag ska kunna ta prov, nice huh? :s

Nu är det stress, stress, stress. Ska åka till Eriksfors om tio minuter på Bibbis sjuttioårskalas. Skiter i att byta om, känner mig rätt fin ändå :p Bara dra på mig lite smink så blir det nog bra, förhoppningsvis :)

Ha en nice kväll!

Mitt nya laktosfria liv

Inlägget skrevs: 2008-06-17 i: Frida Emelie Klockan: 11:10:56 Kommentarer 0
Jajjemen, idag börjar det.
Suck.
Ska väl snart försöka bege mig ner på staden och införskaffa sådana piller, som gör att magsmärtan försvinner även om man skulle få i sig lite laktos. Sen är det väl läge att uppdatera mammas kyl helt enkelt. Blääääeee. Men men, hellre avstår jag laktos än att ha så här ont i magen resten av mitt liv, ett rätt simpelt val faktiskt. Juuust, skulle ju ringa Blåsippan också, eller så frågar jag bara grannens barn. Blir nog lättast så.

Det finns inte...

Inlägget skrevs: 2008-06-16 i: Tänkvärt Klockan: 22:00:35 Kommentarer 1
Ända sen jag kom hem från Thailand har jag haft ont i magen lite då och då, trodde väl att det var krämpor efter resan men det ville inte ge med sig. Förra måndagen kom det till insikt, jag har blivit laktosintollerant igen. Inte som jag var liten, att jag inte ville dricka mjölk. Onej. Hela veckan har jag fått i mig små mängder laktos varje dag (potatissallad, två skedar glass etc.) och legat och vridit mig varje kväll för att jag haft så ont i magen. Nu är det hej då till laktos för min del.. Hej då tiokronorsglassen på donken, hej då all vanlig mat för jag har blivit sepeskadad men framför allt.. Hej då fetaost =/ Mitt liv kommer gå under, krossas. Kommer bli lika damp som Zandra och hela tiden behöva fråga om allt man äter. Suck.. Fetaosten kommer bli tyngst, det andra går ju ändå att ersätta men jaaa.. Kommer bli en jobbig tid innan man lär sig vad man kan äta och inte. Ska ringa Blåsippan imorgon också och kräva en undersökning (trots att de nekade Z) så jag får det svart på vitt..

Juust, tack Z som sms:ade en lista på vad jag får äta.. Praktiskt taget ingenting normalt =/

Nu ska jag lägga mig och deppa. Grym huvudvärk efter all ofrivillig stress idag med försenade tåg hit och dit. Ska njuta av min säng och sova tills jag vaknar, sova sova sova :D:D:D

Regn, regn och lite... regn?

Inlägget skrevs: 2008-06-15 i: Frida Emelie Klockan: 14:38:49 Kommentarer 2
Har i princip öst ner hela dagen. Sedan har solen tittat fram i fem minuter innan det börjat ösa ner igen. Haglat har det också gjort och en stund såg det ut som att det till och med kom lite snöblandat regn. Sommar, hallååå?!
Åskat och blixtrar har det också gjort så nu har jag tryckande huvudvärk, lovely! Snart blir det lunch, lite lasagne som Bibbi lagade sist vi var här, göttarns :D Sen ska jag bara mysa med mormor och morfar, ta det lugnt och skönt och slänga ner allt i väskan.

Jäklar vilken match!

Inlägget skrevs: 2008-06-14 i: Frida Emelie Klockan: 10:37:35 Kommentarer 1
Satt som på nålar framför matchen mellan Frankrike och Holland igår, där kan vi prata om bra fotboll! Annars händer det så mycket just nu att man blir alldeles för matt för att skriva om det :p I torsdags var det dags för Jennifers student och mottagning, god mat och mycket folk! När alla pallrat sig därifrån satte vi oss för att titta på fotboll medan Jejja drog in på partaj. Igår kom hela familjen Ohlson + Andreas hit efter Jennifer varit hos fotografen. Vi åt mat som blivit över, tog lite bilder sen åkte jag och Jossan ner på stan. Handlade lite smått och gott och pengarna rann iväg :p Kikade på Taseruds kortege, de går två och två genom stadsparken ner till Olssons Brygga där de hade middag, sedan sprang vi iväg för att titta på Solbergas, alla var himla fina! Igårkväll blev det lugnt med mormor och morfar och kung-matchen sedan somnade jag som en stock :D Nu har vi precis ätit frukost. Tänkte nog hoppa in i duschen nu sen får vi se vad det blir, om jag åker upp till Gunnarskog vid halv fyra för att titta på Jossans match eller vad jag hittar på :p

Jejjas kortege i bilder

Inlägget skrevs: 2008-06-13 i: Fotografier Klockan: 21:57:36 Kommentarer 0

Jejjas student i bilder

Inlägget skrevs: 2008-06-13 i: Fotografier Klockan: 13:59:43 Kommentarer 0

Saknar dig hjärtat!!

Inlägget skrevs: 2008-06-12 i: Fotografier Klockan: 13:42:25 Kommentarer 1

Du är samtliga färger
på livets palett
och när något känns fel
kan du vända det rätt.

Du kan sången och texten
i all min musik
och för mig är du helt
speciell och unik.


Ja du har blivit min vän
och jag vet var du står
och det är du som finns kvar
när de andra de går.


Jag önskar dig enbart lycka i livet
men ber dig att inte ta allting för givet.
Men en sak är säker, det lovar dig dig
att alltid ska Du vara viktig för mig!


Up and shine

Inlägget skrevs: 2008-06-12 i: Frida Emelie Klockan: 11:35:53 Kommentarer 0
Nu på morgonen har jag varit riktigt effektiv faktiskt. Varit och handlat åt mormor och morfar, köpt blommor till Jennifer och nu håller jag på att tillverka massa kort till blommorna, jag är duktig jag vet ^^ Fick nyss uppdatering om att det regnar hemma, tycker synd om er brudar som ska ta studenten idag! Hoppas att det hinner sluta bara! Här är det rätt fint väder! Sol, inte så blåsigt alls och bara några få moln, det har utlovats regn här också men hoppas det vill hålla sig borta! Jennifer tar inte studenten förrän klockan tre så jag har några timmar på mig att sätta band på alla blommor och sätta fast korten, sedan tar jag och morfar en promenad bort till skolan.

Igår råkade jag shoppa ett par Vagabond skor, tycker ju som sagt att det är dags att lägga mina vita (grå?) Fred Perry skor på hyllan nu. Så ett par svarta fina tygskor blev det, sånna med ett band runt vristen. Tittat på dem flera gånger och så slog jag till sist till eftersom det inte fanns några vanliga svarta tygskor med snörning. Det kanske införskaffas i helgen om det blir shopping och galej :p På lördag ska i alla fall jag och Jennifer luncha på Royal, en thai-restaurang. Gött, gött :D

Toppen, toppen, toppen

Inlägget skrevs: 2008-06-11 i: Frida Emelie Klockan: 11:03:17 Kommentarer 1
Idag är det sol, rätt hyffsat väder ändå! Resan ner gick toppen, skönt att kunna kika på Grey's nästan hela vägen! Morbror och kusin Jossan kom och hämtade upp mig sedan väntade Jejja och Andreas hemma hos mormor och morfar. Mormor var rätt pigg så det var kul :) Vi kollade på fotbollen och myste, jäklar vilken match! Nu är Jennifer på skolan en sväng, tror de hade brännbollsturnering. Sedan kommer hon hit och så ska vi åka ner på stan en sväng. Ska sikta in mig på att köpa ett par nya tygskor, ett par mörka denna gång tror jag eftersom jag skitar ner mig som en liten gris :p Sen blir det nog en fika också för det ville hon så vi får väl se hur det slutar :p Morfar är iväg på Apoteket och hämtar ut mediciner till mormor så jag är vaktis. Fast just nu ligger mormor och vilar för hon hade vaknat fyra imorse. Så fort morfar kommit hem ska jag slänga mig in i duschen och fräscha till mig lite ^^
Vad är det för väder hemma? Kallt, grått och regnigt?!

Puss!

On my way

Inlägget skrevs: 2008-06-10 i: Frida Emelie Klockan: 14:38:30 Kommentarer 0

Nu har vi precis hunnit förbi Södertälje. Blev en dryg halvtimme försenad till Stockholm så det var tur att jag hade lite marginal att knapra in på. Tågbytet gick bra och nu sitter jag här med alla kostymklädda karlar. Otroooooligt skönt att slippa alla griniga och gnälliga barn! Dessutom får man ju gratis frukt och te/kaffe så man ska inte klaga :p Mellan Sundsvall och Stockholm hann jag avverka fyra Grey's avsnitt så jag tänkte ta och fortsätta nu. Ett avsnitt till sen går jag in på säsong två, hoppas det är några avsnitt jag missat där för lite småtråkigt ändå att se de man redan sett, men ska man så ska man :p Mamma ringde för en stund sedan med ett glädjande besked, mormor skulle ha kommit till sjukhuset i Arvika idag men nu får hon åka direkt hem istället eftersom hon är såpass pigg! Riktigt mys :) Ska jag pyssla om henne ordentligt och hjälpa till så gott jag kan. Ska försöka ta en tur på stan imorgon också, köpa ett par svarta tygskor, hoppas på att det finns några :)

Nee, nu ska jag fortsätta kika på Grey's. Ha en toppendag!
Juuust, här skiner solen. Fett nice :D


En helmysig kväll med Z!

Inlägget skrevs: 2008-06-10 i: Frida Emelie Klockan: 07:10:27 Kommentarer 0
Igår mötte jag upp Zandra på Systemet vid kvart i sex. Hon köpte ett flaska vitt och champagne och sedan gick vi på Hemköp för att köpa lite smått och gott. Letade efter jordgubbar men tycktes inte finnas så fick nöja oss med vinddruvor istället :p Vi kikade på alla fina i balklänningar och Zandra for hit och dit som en liten iller. Halvvägs till Volontären blir Zandra lat och ringer så vi får skjuts hem. Beställer lite mat från Minikrogen och får försenad födelsedagspresent av Zandra, som hon precis innan jag öppnar lyckas säga vad det är ;) Men fick ett par superfina snö-örhängen :D Maten kom förvånansvärt fort, efter tio min, så vi satte oss i soffan och åt, tittade på fotboll och njöt av det goda vinet. Vi blev båda lite småfnittriga, precis som det ska vara! Dock satte mamma stopp för fortsatt festande men idag känner jag mig rätt glad för det faktiskt. Jag ska ta tag i terrordådet på Hjortronstigen nu (mitt rum) och packa ner det sista i väskan. Strax innan nio kommer pappa och skjutsar ner mig till tågstationen sen är jag inte framme förrän tjugo i sex ikväll, en seg resa med andra ord! Tur att jag har alla säsonger av Grey's på min dator, att mamma köpt massa gotta och att jag åker förstaklass så jag slipper griniga barn!

Ha en toppendag :D,

Ett riktigt blåsväder

Inlägget skrevs: 2008-06-09 i: Frida Emelie Klockan: 06:19:29 Kommentarer 3
Nog är det allt sol idag med men jag skulle nog inte vilja påstå att det är särskilt varmt.. Blåser som bara den, sådär att man nästan flyger iväg när man går utanför dörren. Inte för att jag gjort det än men jag kan tänka mig att det är nästan så illa. Jag som ska vara ute en timme och spela brännboll med treorna nu på morgonen, typiskt.. Fast har jag tur blåser det inte lika mycket däruppe i Hälledal, det håller jag tummarna för! Idag ska jag jobba på lekis/fritids halv åtta till fyra. Jag har en känsla av att det kommer bli en väldigt tung dag.. Skrikande ungar, behöva vara ute större delen av dagen och så dessa mördartider! Att behöva kliva upp före sex är ingen hit för mig! Att jag dessutom är färdig och att vi inte ska åka förrän om ytterligare fyrtio minuter gör att det känns betydligt jobbigare.

Jag kan i alla fall se framemot att jag får umgås med världens bästa Z ikväll :D :D


Ha en bra dag,

Helmysig dag ^^

Inlägget skrevs: 2008-06-08 i: Frida Emelie Klockan: 17:59:32 Kommentarer 0
Blev både bakismat och båtåkande idag igen, riktigt härligt! Blev upplockad av Linn och när vi ska hämta upp grabbarna frågar de om vi inte ska åka lite båt också, självklart! Åkte hem och hämtade badkläder och sedan ner till Simhallen. Tog båten bort till Donken och efter låååång tid hade alla fått mat och vi satte oss nere i båten och åt, gott med flott! Sedan åkte vi ut mot Älandsfjärden och gled runt lite. Var nästan på väg att bada (inte jag då..) när svarta moln började rulla in så vi skyndade oss in till stan. Gled en runda ut mot Fälleviken och sedan tillbaka till Simhallen. Riktigt härligt! Nu är mitt face ännu rödare och finare ;) Fast smörjde i alla fall in näsan en skvätt men ska det va så ska det!

Har precis vilat en stund, det var välbehövligt! Mamma kom precis från stugan och håller på att kocka ihop lite köttfärssås och spaghetti, mumma! Sen måste jag verkligen ta tag i min röra till rum.. Packa upp väskan från jag var i Arvika sist (oops) och sedan packa den igen.. Känns lite drygt måste jag erkänna men samtidigt känns det mysigt att åka ner! Mormor får förmodligen komma hem från sjukhuset imorgon och eftersom hon knappt kan gå kan nog morfar behöva all hjälp han kan få, både fysiskt och psykiskt. Så jag får väl hjälpa till att handla, städa, laga mat och greja på. Håll tummarna för att jag klarar det! Sedan på torsdag är det ju lill-kusinens student och på fredag bal, om jag förstått det hela rätt! Men först var det städning, packa och umgås med Sara som gällde.

Kom precis på att jag måste ta och stoppa in kamerakortet i datorn och kolla på alla juveler från gårdagen, kan faktiskt bli lite roligt! Lägger nog in lite fyllebilder senare, när jag städat och förtjänar att sätta mig här igen! ;)

Puss,

The End of The Weekend

Inlägget skrevs: 2008-06-08 i: Frida Emelie Klockan: 11:48:01 Kommentarer 0
Suck. Redan söndag. Vart tog all tid vägen?! Igår var i alla fall en hellyckad dag! Åkte båt upp till Norafjärden, åt grillad korv och åkte lite vattenskidor sedan båt hem igen. Blev lite kallt till och från och blåsigt men man ska inte klaga, mysigt var det :) När jag kom hem ser jag ut som ett tomatoface och tror att det beror på vinden men icke då, lyckas totalbränna mitt fejs med fina vita brill-märken.. Kan också nämna att det inte är så mycket bättre idag, Rudolf med röda mulen - hej på dej!

Var lyckad mat och fest hos Malin också, grymt trevligt! Har härlig träningsvärk i armarna och ryggen idag, vet inte om det är från vattenskidåkningen eller från Wii-spelandet, förmodligen både och som vi stod där och boxades :p Nu ska jag snart iväg med Linn och käka lite bakismat, fast jag känner mig inte bakis faktiskt. Skönt! Men lite flott-mat är ju faktiskt aldrig fel så här dagen efter! Tog även en skön promenad hem inatt, först till Malin och hämtade cykeln och sen hojade jag hem. Riktigt skönt, jag som annars inte brukar vilja gå hem själv men nu kändes det toppenbra! :D Är inte sådär jättefint väder ute men känns ändå riktigt varmt, gött!!

Ha en fin dag,

So long

Inlägget skrevs: 2008-06-07 i: Frida Emelie Klockan: 10:49:23 Kommentarer 0
Nu ska jag ut på äventyr med Linn. Åka båt och vattenskidor tror jag det var! Synd bara att det inte känns sådär jättevarmt i luften, att det blåser och att tjocka moln är på väg att rulla in (i alla fall uppe vid mig) men vi överlever nog ska ni se ^^

Ha en fin dag,

Fredagkväll

Inlägget skrevs: 2008-06-06 i: Fotografier Klockan: 23:03:07 Kommentarer 1
Måste säga att dansen gick sisådär. Ingen riktig höjdare men men, sånt som brukar kunna hända första gången vi ska uppträda med något och är lite smått okoncentrerade. Efter det var slut, eller drog till och med i pausen, hämtade jag upp Elin och Emilie. Åkte hem till mig och plockade på mig mer varma kläder sedan vidare mot Sälsten. Nu har jag precis kommit hem efter korv- och marshmallow(?)grillning och en massa surr. Linda och Frida tittade förbi en stund och sen även Linn, trevligt trevligt ^^ Tog även en runda förbi Elins nya hus innan jag skjutsade hem henne, riktigt fint var det så nu är det bara att vänta på inflyttning och fest så man får se det invändigt också ;)

 

Har även insett att jag har sjuukt ont i mitt vänstra långfinger, råkade klämma det idag när jag slängde ner en vedklabbe skottkärran, klantigt värre! Nu ska jag försöka plocka lite mer på mitt rum sedan sova. Man måste ju vara fit for fight om det blir läge för lite pressning även imorgon!

Godnattpuss,

Årets första dopp

Inlägget skrevs: 2008-06-06 i: Fotografier Klockan: 16:02:04 Kommentarer 0
Jag säger bara - GÖTT :D
 


Äntligen helg!

Inlägget skrevs: 2008-06-06 i: Frida Emelie Klockan: 08:18:22 Kommentarer 0
Jag vaknade redan vid halv åtta imorse, ovanligt pigg och kunde inte somna om.. Kan nog ha något att göra med att jag klivit upp vid sex hela veckan. Känns skumt men otroligt skönt att det är helg idag, att man får ett par dagar att vila ut sig. Har varit en tung vecka, att stå i ett klassrum då det är 27-32 grader varmt utanför i skuggan när man håller på att dö av värmeslag. Igår var det värre än värst. Luften stod stilla, utanför var det 32 grader varmt (jaa, som sagt i skuggan!) och dessutom var jag tvungen att sitta ute i gassande sol en timme eftersom jag var rastvakt. Visst, man borde inte klaga av att få vara i solen men är man inte klädd i bikini kan det bli en riktig plåga!
När jag jobbat färdigt åkte jag bort till Veda Handelsträdgård och köpte två rosor till Sara, sedan stannade jag på Hälledalskiosken och köpte en Twister på vägen tillbaka. Bytte om, fixade mig lite och väntade på att mammas möte skulle ta slut. Efter fixning och ännu ett glasstopp på Hälledalskiosken var vi framme på Sandö vid halv tre. Satt och häckade ett tag i skogen (skuggan) innan vi pallrade oss över till andra sidan vägen. Blev glad när jag såg Elin, Emma, Hannah, Anna och Carro komma åkandes fem i tre, de hade lyckats fixa bil ändå! Vi slöt upp till Saras familj och väntade på att de skulle komma utspringandes. När de kom ut där på trappan var det så jag höll på att gråta, min lillrompa!
Det tog så småningom slut med kramandes och fotograferandes och alla började röra sig hemåt. Jag och mamma svängde förbi Hanna i Klocke och jag lämnade en liten present medan mamma satt och väntade. Vi kom hem till halv fem och jag däckade på soffan med detsamma, äcklig migrän på ingång! När jag vaknade vid fem kändes det lite bättre men sen hade jag ont mest hela kvällen..
Vi åkte ner till Sara vid fem, bjöds på sjukt god mat och det var mycket folk där! Riktigt trevligt :) Blev hemskjutsade vid kvart över nio och jag tvättade bara bort sminket och hoppade i säng, såååå ont hade jag.. :s

Nu är jag som sagt pigg som en lärka. Väntar på att klockan ska bli lite mer så man kan svida om i bikini och lägga sig lite ute i solen, finally! Är lite sugen på att bada men vi får la se, så länge jag kan få lite färg och koppla av är jag nöjd! Ska nog plocka lite här inne först, ser ut som en riktig mess :s Sedan blir det dans på Teatern ikväll, halv sju, kom och kika vetja ;)

Pusshej,

Min bästa väns dag

Inlägget skrevs: 2008-06-05 i: Frida Emelie Klockan: 07:13:22 Kommentarer 0
Idag tar min allra bästa vän studenten, känns helt overkligt! Kan inte förstå att det är ett helt år sedan jag stod där, då det var min tur. Tiden har bara rullat iväg, jag har nog faktiskt haft ett av de bästa åren i mitt liv! Självklart har det funnits både bra och dåliga saker som hänt men om jag ska resumera det måste jag nog faktiskt påstå att de bra sakerna varit fler än de dåliga.

- Sommaren. En jäääkligt rolig sommar. Började med studenten, the time of my life! Fyra veckors festande, en veckas vila sedan drog vi till Tyskland med Paraden. Det blev fest, fest, fest där med och ett nostalgibesök till Hansa Park. På midsommaraftons morgon anläder vi till Härntatown, vilar ett par timmar för att sedan åka upp till Norrfällsviken. Där blir det festande som aldrig förr och däckning i ett tält vid sex på morgonen. Behöver jag ens nämna att jag var bakis till 23.00 på midsommardagen? Efter det gjorde jag en Sverigeturné i dåligt väder. Stockholm en vecka i regn, Arvika i två.. Sedan var det dags att jobba på Hemab i sex veckor, i gassande sol! Men jag överlevde med världens softaste jobb och under plankmålningen kilade jag över till Hannah som köpt glass ^^ Hann även med ett besök till Yran, shit-majbritt alltså! Det var helgalet!
- Tiden i Norge var helt klart en enorm upplevelse, även om den för mesta tiden var enormt påfrestande psykiskt. Att ta ett skitjobb där är så mycket lättare än att klara av det hemma och att se kontot växa och växa varannan fredag gav mig en enorm kick. Man tog på sig så mycket extrajobb man kunde, även om man var helt slut men just då kändes det rätt. Det var ju trots allt det man åkte dit för, för att jobba.
- Hemma i Härnösand. Var ju hemma i Härnösand i två månader och levde soffpotatis. Blev inte mycket jobbande alls, endast ett par timmar för Lena och Katarina men jag klagade inte. Efter tre månanders stenhårt jobb passade jag på att njuta, slappa och sova!
- Thailand & Malaysia. Mitt livs äventyr. Helt underbart. Paradis. Trots en del gnabb på vägen tycker jag vi klarade oss extreeemt bra, hade ju kunnat gå mycket sämre! Njöt av sol och bad i två månader, såg alla Thailands finaste små öar och man kände sig lyxig på ett sätt. Lyx för att man kunde åka runt där och inte behövde lyfta på ett finger. Rekommenderbart.

Sen står vi här. För lite drygt en månad sen kom jag hem. Sedan dess har jag jobbat en hel del på mammas jobb och även på Älandsbro Skola och Dagis. Skönt att se att lite extra cash rullar in på kontot och att inte känna att man sover bort sommaren. Jag har även hunnit med två vändor till Arvika och en kortis till Stockholm.

Jag hoppas att din student blir lika lyckad som min var älskling. Vädret hade inte kunnat bli bättre, änglarna ler!



Nu ska jag packa det sista och sen åka iväg på jobbet. Blir till att byta om när jag slutat, ta en sväng till Veda och sen plocka upp mamma och fortsätta mot Sandö. Sedan på vägen hem blir det förmodligen en tur runt Klocke och uppvakta Hanna lite ^^ Sen bär det av hem mot Härnösand och Brunnshusgatan för att (förhoppningsvis) bli bjuden på massa gó-mat :D

Ha en toppendag, jag kan inte ha annat!

Ny dag, nya tag

Inlägget skrevs: 2008-06-04 i: Frida Emelie Klockan: 06:37:51 Kommentarer 0
Uppkliven och påklädd, inte mer inte mindre. Lider av sömnbrist även fast jag lagt mig tio de två senaste kvällarna, vad är det för tid liksom?! Fast i och för sig är jag inte van att ha så mycket runtomkring mig heller, kaaaan ju ha med det att göra. Igår när jag slutat fick jag lifta med skolbussen in till stan eftersom han ändå skulle dit, felt good! Sedan sprang jag hem till pappa, fick ringa honom och be han lite upp Elins nummer och sen ringa henne - min mobil hade ju lyckligtvis laddat ur.. Mötte upp Elin och hennes kompis Jenny på Technichus sedan gick vi lös som galningar, var där inne och lekte i två timmar! Efter det blev det glass och liftning hem med Lurfilur. Velade fram och tillbaka men så bestämde jag mig för att åka och dansträna, så slängde i mig en macka och cyklade ner till Brännaborg, där bara jag och Jennie var.. När Malin kom ringde vi Lena och hon hade visst skrivit fel på lappen, såklart skulle det vara Brännaskolan! Så det var bara att hoppa in i Maluts bil och brumma upp. Sedan dansades och dansades och dansades det, jäklar vad kul det var! Och helt off var jag ju inte heller. Så till sist bestämde jag mig för att jag ska vara med på teatern på fredag, får la se hur pass bra det kommer gå :s

Jag kom hem strax efter åtta och eftersom jag glömt äta middag innan träningen brummade jag och mamma ner på Härnöhallen. Hon behövde köpa blomjord till omplanteringen och så köpte vi lite Krögarpytt som jag värmde när jag kom hem, yummie :D Sedan blev det till att däcka, var på tok för trött att åka ner och titta på Minigolfen, det får bli en annan gång helt enkelt!

Ska ta och packa ner badkläder, handduk och fika nu för jag ska gå bort med klassen till Snibben hela förmiddagen, kan bli riktigt gött! Få slippa det torra klassrummet och få njuta lite av solen jag med, kanske passa på att imponera på kidsen och hoppa i plurret jag med, då skulle de nog bli mäkta chockade ;)

Ha en fin dag,

Godnatt!

Inlägget skrevs: 2008-06-02 i: Frida Emelie Klockan: 21:54:12 Kommentarer 0
Hemskt att erkänna det men jag är heeeeelt och hållet slutkörd. Jobbat hela dagen fram till tre, åkte in till stan och blev avsläppt hos Sara, upp till Sandö och lekte papparazzi, middag på Lundegrillen sedan till pappa där det blev tårta och umgås med dem + farmor och så hem vid nio. Är så trött så jag håller på att dö och värken  i min nacke har kommit tillbaka.. Känns hemskt att lägga sig FÖRE tio men föredrar att vara pigg och fräsch imorgon! Känner även att jag kommer slockna på fem sek så fort jag är färdig med detta inlägg!
För övrigt kan tilläggas att jag höll på att smälta bort igår! 60 mil i en stekhet bil (utan ac of course). Uäh :s


Godnattpuss,
2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt