En fullspäckad helg

Inlägget skrevs: 2010-05-10 i: Frida Emelie Klockan: 21:25:09 Kommentarer 1

Denna helg var verkligen fullspäckad.
Anledningen var att vi i lördags hade möhippa för äldsta syrran Johanna som gifter sig den 29 maj. Det var alltså en hel del som skulle fixas och planeras i sista sekund. Som tur var blev det en väldigt lyckad dag som inkluderade kidnappning, jordgubbsätande på Hötorget, sumobrottning, frågor om hur väl hon känner Tobias, spa i en egen mysig avdelning och middag hos Lena. Självklart dracks det även en hel del bubbel, precis som det sig bör!

Sparadiset på Sibyllegatan


Min största idol

Inlägget skrevs: 2010-05-07 i: Frida Emelie Klockan: 18:05:04 Kommentarer 0


Min morfar är min största idol
Jag pratade precis en sväng med honom. Han hade precis kommit hem från en lunch hos ett par vänner tillsammans med 8 andra och skulle ut till sommarstugan och greja med vattenledningar sen. Dessutom spelar han fortfarande tennis 3-5 gånger i veckan trots att han fyller 80 i höst! För att citera honom själv "så ser man de som är 82 på tv:n som inte ens kan gå själv, då inser man att man klarar sig ganska bra ändå".

Jag har sagt det förut och jag kommer säga det igen; när jag blir gammal vill jag vara som min morfar!


Kvalitetstid

Inlägget skrevs: 2010-05-07 i: Frida Emelie Klockan: 01:09:20 Kommentarer 1

I all stress kände jag att jag behövde koppla av en stund. Så vid halv tio kilade jag bort till min karl och köpte med mig melon och Ben&Jerrys sedan myste vi ner oss framför en film. Tänk att en människa kan ge en så mycket energi på bara två timmar!

Nu blir det sängen.
Imorgon väntar en dag som kommer bli minst lika fullspäckad som de föregågna..

Jag är galen, jag vet ;)


Ibland behövs det

Inlägget skrevs: 2010-05-06 i: Frida Emelie Klockan: 15:18:59 Kommentarer 0


Igår träffade jag min fina vän.
Det var bara för drygt en timme, hon skulle vidare med tåget till Linköping men ändå. Känns som vi hann prata igenom mycket av de senaste månadernas skit och det fick mig att sakna henne. Sakna att hon inte alltid finns här men förhoppningsvis blir det ändring på det efter sommaren! Och som sagt, först väntar ju sommaren! :D


Lurkig

Inlägget skrevs: 2010-05-05 i: Frida Emelie Klockan: 13:37:29 Kommentarer 0

Har pluggat och luktat lurk hela morgonen. Nu har jag äntligen tagit mig in i duschen så nu luktar jag mumma igen :D Ska strax bege mig in mot stan, leta rätt på någon kavaj från Cubus som vi ska ha på oss då vi jobbar på mässan nästa vecka. Tydligen var de slut i Övik så någon stackars tjej som står utan. Är bara att hoppas på att jag hittar den och inte råkar köpa någon annan, hehe ;) Wish me luck!


Mohahaa

Inlägget skrevs: 2010-05-04 i: Bloggdesign Klockan: 16:10:57 Kommentarer 1


När jag ändå är inne i mitt flow.

 Vet att Emelie är sugen på något nytt så medan jag väntar på att sis ska komma hit slängde jag ihop något lite snabbt. Dock tror jag att hon kanske tycker att den är för "tjejig" då hon är ganska tuff av sig. Försökte i alla fall tuffa till den lite med det mörka i kontrast till det "tjejiga". Får la se...

Det roligaste är att Emelie inte har den blekaste om detta så nästa gång hon går in på min blogg kommer hon nog få sig en smärre chock! ;)


En liten sneak peak

Inlägget skrevs: 2010-05-04 i: Bloggdesign Klockan: 15:10:08 Kommentarer 0


Igår hade jag Anna över på middag.
Det var hemskt trevligt, på tok för längesen vi sågs kände jag! Jag bjöd på chili con carne (glömde dock bort riset och kryddade lite för lite..) men tycker ändå vi hade en trevlig kväll!

Då hon gått satt jag och pratade med Elin en sväng, kände mig sugen på att sitta lite mer i photoshop så började fixa i ordning en provdesign åt henne, även fast hon egentligen tycker om den hon redan har. Får se vad hon säger, om hon vill byta eller om någon annan kanske skulle vara intresserad? ;)


Under konstruktion

Inlägget skrevs: 2010-05-03 i: Frida Emelie Klockan: 15:29:42 Kommentarer 1

Så var det dags igen.
För att återfå lite inspiration har jag påbörjat en ombyggnad av min blogg. Det mesta är klart men som vanligt är det massa småkoder här och där som man glömt/inte orkar ta itu med. Hojta gärna till om ni upptäcker några buggar! Jag hoppas att jag ska trivas bättre med denna som är lite mer somrig och uppiggande! :D


Valborgskvällen

Inlägget skrevs: 2010-05-03 i: Frida Emelie Klockan: 14:35:02 Kommentarer 2


Valborgskvällen.
Började med middag hos Mattias kompis Ambjörn. Entrecote, persiljepotatis, tzatziki och en grym sallad med fetaost och soltorkad tomat. Dessutom bjöds det på glass med hjortronsylt, egengjord Burträsk-shot och Minttu med Baileys. Vid tio kom Therese, Filip och Stina förbi - vi körde kungspelet (varför har alla alltid olika regler?) och intog sedan "dansgolvet". Efter midnatt begav vi oss in mot stan, vilket resulterade att de flesta av oss åkte hem.
Måste tacka alla fina vänner för en toppenmysig kväll!


Valborg Uppsala

Inlägget skrevs: 2010-05-03 i: Frida Emelie Klockan: 14:18:09 Kommentarer 0


Dagen började med att vi möttes på Centralstationen vid nio.
Sedan flöt det på, en snabb tågresa till Uppsala med ett sjukt stort gäng utbytesstudenter och sedan pallrade vi oss till Ekonomikum (?) parken där det hängdes, dracks och mystes i solen. Jag hann även träffa Elin en sväng som var nere för att hälsa på Lina. Vid halv tre var det dags för mig att börja bege mig tillbaka mot Stockholm men det  var en helmysig dag med ett skönt gäng i solen! :)

2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt