Dags att säga hejdå här i bloggen då..

Inlägget skrevs: 2008-02-25 i: Frida Emelie Klockan: 09:03:15 Kommentarer 3
Nu lägger jag väl ner den här bloggen de närmsta två månaderna, eller vi får se. Kanske hinner uppdatera lite här med. Annars ska jag försöka vara flitig med bilder och inlägg på Min Resedagbok så ni får hålla utkik där.
Natten var hemsk, låg och vände mig till halv fem i magsmärtor, inga att leka med. Nu ska jag plocka ihop det sista, njuta av en lååång varm dusch, bestämma en gång för alla vilka kläder jag ska åka i. Sen hämtar pappa mig vid 11 så ska vi åka ner till farmor ett tag sen förmodligen på Amenta och käka lunch, kommer knappast få i mig något!! Lägger väl in första inlägget på resedagboken redan ikväll förhoppningsvis, kanske även lite bilder som hunnits tagits på vägen ner.

Shiiiit, kan inte inse. Pust. Jag som inte haft nån resfeber alls tidigare (om man bortser från min mardrömsnatt). Så var den gjord, sista natten själv i min egna säng. Nu får jag klara mig med Emmas sällskap men det ska nog gå bra det med ;)

Hoppas ni får det superduperbra här hemma, jag ska tänka på er när jag ligger där och glassar på nån öde ö med en fruktdrink i handen. Kanske skickar nåt vykort också men är så många att skicka till så ni får inte förvänta er något! Och glöm inte bort min tjugoårsdag (5 mars) då vill jag ha massvis med grattis-sms men inga telefonsamtal för då blir jag totalt ruinerad.. Och om jag skaffar ett thai-nr så lovar jag att lägga ut det på min resedagbok. Såå, var väl allt. Hooooo!!!

Så, ses 26 april! :D:D

Nu handlar det bara om timmar!

Inlägget skrevs: 2008-02-24 i: Frida Emelie Klockan: 21:05:30 Kommentarer 0
Idag har nog varit värsta bakisdagen ever. Fyy..
Som man alltid tänker (jag ska aldrig mer dricka alkohol) men så vet man ju också hur det brukar sluta. Var en heltrevlig kväll hos Elin med härligt sällskap. Minnesluckorna är många och gör att jag kanske helst av allt vill glömam kvällen..
Idag har jag och mamma varit i Birsta ett par timmar. Inhandlade en blender, en vattenkokare och en brödrost i OBH Nordicas chilli-serie. Mycket fint :) Skulle även köpa en röd kolsyremaskin men den var slut för tillfället. Suckarns. Mamma köpte nog upp halva apoteket också, grejer som hon tyckte var bra att jag skulle ha med. Bara att tacka och bocka då menar jag!
Har packat och grejat idag också. Känner att pirr-pirret har infunnit sig. Oh my :s Imorgon börjar jag och Emma vår resa och vi kommer inte hem förrän om TVÅ HELA MÅNADER. Sinnessjukt :s
Sara kom förbi och det bjöds på "födelsedagsmiddag" så här i förskott. Grillade fläskkotletter med dillpotatis, tzatziki och en massa mumma. I was i heaven :D Åt så jag fick ont i magen.. Sen blev det paketöppning med presenter från mormor&morfar och mamma. Blev en hel del smått och gott :) En guldring, ett halsband, två kortlekar och en kortspelsbok (så nu kan vi fördriva tid!), två handdukar, två löpare etc etc. Mycket nöjd :) Kanske för att jag valt det mesta av grejerna själv. Har nyss tjattrat lite med Emma också. Vi är nog lika pirri-pirri båda två. Känner på mig att jag kommer glömma något jätteviktigt också, bara för att. Suck..

Nu ska jag grejsa på lite mer, kolla om det är nåt viktigt som borde packas ner och jaaa.




Bjuder på lite bilder från ikväll ;)



Två dagar..

Inlägget skrevs: 2008-02-23 i: Frida Emelie Klockan: 11:17:38 Kommentarer 3
Oh my.. Sinnessjukt.
Om drygt fyrtioåtta timmar sätter jag och Emma oss på tåget ner till Stockholm.
Kan inte inse, oooooh. Spännande. Känner fortfarande inget pirr dock, vad är det för fel?
Har precis letat fram ännu ett par shorts och lagt till min packning. Ett steg i rätt riktning? ;)
Pappa kommer och hämtar mig snart, ska vi handla och så ner på stan och köpa lite smått och gott som jag måste ha med mig. Det är väl ännu ett steg vaaa? :p
Sen blir det släktkalas klockan två med min utomordentliga tårta (hoppas den smakar också), ska bli fettnice :D
Ikväll blir det som sagt middag och fest hos Elin, igår bestämde jag mig för att gå ut, idag känner jag mig inte lika stormsäker.. Jag får se hur det slutar helt enkelt..

Nu ska jag kila ner, packa smink och grejs som jag kan behöva och stoppa något i magen innan pappa kommer och hämtar mig. Ska även försöka leta rätt på min lista där det står vad jag ska handla och kanske stoppa ner presentkort och pengar om jag skulle få för mig att jag vill köpa något på stan :p

Puss ^^

Äntligen fredag!

Inlägget skrevs: 2008-02-22 i: Frida Emelie Klockan: 15:49:04 Kommentarer 0
Inte för att jag håller nån större koll på dagarna men men, anyway.
Nu är det bara tre dagar kvar tills jag & Emma påbörjar vår resa, Klara  börjar sin morgonen efter och Sara får våndas ännu ett par dagar innan det är hennes tur. Helt sinnessjukt. Jag kan fortfarande inte inse att vi faktiskt är på väg och därför har jag heller inte kommit avsevärt längre med packningen.

Idag har jag tillbringat ett par timmar hos min kära farmor.
Det var mysigt :)
Vi bakade tårta till släktkalaset imorgon, fikade och satt och pratade en hel del som alltid. Det är så mysigt att få höra alla gamla historier om allt sen fick jag läsa ett jätteroligt reportage om farfar. Han var ju väldigt bestämd i vad han tyckte och reportaget handlade om honom, eftersom han fyllde 75 men även om tobaken. På en bild stod han bredvid en maskin med texten "Kan ej tystas". Hahaa, himla komiskt måste jag säga ^^

Har varit iväg och handlat med mamma också, det blev lite smått och gott som vanligt när jag följer med. Blir burgare för mig till middag eftersom hon ska bort så handlade allt som behövdes.
Är så himla skönt väder ute också. Mer än tio plusgrader och strålande sol. Är nästan bar asfalt överallt nu, kan det bli mer underbart eller?=) Man blir sprudlande glad och får sån härlig stämning när man tittar ut och solskenet bara sprudlar.



Ida fyller tjugo år på onsdag och ikväll ska det firas :D
Precis slagit in alla presenter, jag hoppas att de ska uppskattas. När mamma kommit hem letade hon fram lite presentpapper till mig, tur där, så puh Sofie, slapp ta julpapper :p
Halv sju ska vi dit. Ska bli trevligt. Är dock riktigt inställd på en nykter kväll. Tror att min kropp kan behöva det men man vet ju aldrig, att ändra sig i sista sekund brukar ju vara lite av min grej. Tur att det är nära så jag har chans att ångra mig också, tror nästan jag ska lägga vinet på kylning också. Om inte annat så kanske jag tar med det på nästa tjugoårskalas hos Elin imorgon.

Nu ska jag ta och göra något vettigt. Kanske städa mitt rum (igen). Eller mjaa, nåt.
Saknar Fanny också, gumman. Ska ta mig tid att svara på ditt mail sen, var helt enkelt för
trött för att göra det igår. Eller kanske du får ett oväntat gulligt sms!

PUSS :D

Ja må hon leva, ja må hon leva!

Inlägget skrevs: 2008-02-21 i: Frida Emelie Klockan: 16:24:02 Kommentarer 0


Idag fyller sötis-Elin 20 år! Grattis i massor!
På lördag kommer vi och firar dig! :D

Klev upp vid nio imorse. Hoppade in i duschen, fixade mig och åkte ner till Sofie vid elva. Parkerade bilen sen tog vi en promenad till Rutiga Duken där vi mötte upp Elin. Blev toasttallrik för mig & Elin och kycklingbaguette för Sofie, yummie :D Blev dock liiiiite besviken att de inte har Portello längre, hrm..
Mia kom också när vi suttit där ett tag och när vi var mätta och belåtna började vi vår stadsvandring i jakt på födelsedagspresenter till Ida. Blev en hel del smått och gott som jag hoppas ska uppskattas :D:D Henne ska vi fira imorgon, tror det är coctailparty som står på schemat. Har dock inte bestämt mig hur pass jag ska göra än, har grymt mycket att fixa med i helgen och känner inte för att vara bakis/seg hela lördagen men men, jag har ju lite tid på mig att fundera :)

När jag kom hem från stan ställde jag mig och gjorde muffins, de blev faktiskt hellyckade och goda (jaa, jag var ju tvungen att provsmaka en^^). Blev chokladmuffins med chokladglasyr, hoppas att de uppskattas nu bara :)
Har dammsugit hela nedervåningen också, creds till mig! :D

Nu håller mamma på med middagen, blir kycklingwok. GOTT! Sen halv sju kommer Olssons hit på kalas, ska bli trevligt. Får se hur det blir ikväll också, om det blir nåt att träffa Sara och Hanna eller vad som händer. Sara som tänkt att överraska mig, dra dit Hanna och ha ett litet avsked men vi får la se. Har i alla fall pratat med mamma så bil är kirrad, så länge jag kommer hem ikväll/natt eftersom hon behöver den sju imorgon bitti för att ta sig till jobbet.

Känns som ett rätt meningslöst inlägg, men var ju tvungen att knåpa ihop något då Elin klagar på min uppdatering. Antingen skriver jag för mycket eller för lite, hahaa ;p
<3

Dagens höjdpunkt

Inlägget skrevs: 2008-02-20 i: Frida Emelie Klockan: 08:46:13 Kommentarer 0
Ooh, nyss klivit upp.
Snart, eller om ett tag kommer Anna hit, det ska bli niiiiice :D Vi ska hänga medan hon har hål och käka lunch, funderar på en invigning att mitt nya toastjärn ^^
Vi har inte träffats på en eeeevighet så det ska faktiskt bli himla kul!
Sedan blir det till att träna med Sofie vid halv tre, då jäklar ska jag pressa mig själv till den yttersta gränsen. Hade faktiskt tänkt att ta en springtur nu på morgonen, tog mig upp och allt, men nu hade inte Anna någon engelska och skulle komma tidigare och det vet man ju aldrig när det är så vågar inte ge mig ut. Hon skulle ju ändå ha kommit redan elva såå :p

Lyssnar på Jason Mraz nu, har jag inte gjort på hundratals år, lovely! Haft all hans musik på en skiva som jag glömt bort men igår hittade jag äntligen den. LYCKA.
Är soligt och fint ute idag också ^^

Ha en bra dag! :)

Väckt av en telefon

Inlägget skrevs: 2008-02-19 i: Frida Emelie Klockan: 09:08:17 Kommentarer 0
Ville snooza lite och helt plötsligt märker jag att det ringer, hahaa. Var Katarina som inte kunde jobba ikväll och hört av Lena att jag är hemma så nu har jag två timmars jobb ikväll, aldrig fy skam. Speciellt inte när jag ska träna drillisarna och mina gamla kompanjoner ;) Ett extra plus är ju dessutom att jag såg att de höjt min timlön till 99,59 kronor, woopa :D För att göra något man tycker är kul liksom.

Helt plötsligt är tröttheten som borta med vinden och kvar lämnas en dag med halvtråkigt väder. Ska skicka ett sms till Linn och höra om hon är sugen på ett gympass annars kanske jag tar mig ut för en liten lufsning, högst osannolikt men drömma kan man ju :p

Några bilder från i lördags

Inlägget skrevs: 2008-02-18 i: Fotografier Klockan: 22:38:02 Kommentarer 0
              


              


image39


TACK allihopa för en hellyckad kväll!! :D

Självfallet en... grön!

Inlägget skrevs: 2008-02-17 i: Slöserier Klockan: 18:14:48 Kommentarer 0
image31

En hellyckad kväll!

Inlägget skrevs: 2008-02-17 i: Frida Emelie Klockan: 14:46:13 Kommentarer 1
Var grymt trevligt igår. Maten blev god, sällskapet var det bästa och stämningen var på topp! Blev taxi ner på stan och sen in på Kajjan, det var också trevligt! Det roligaste var nog när jag och Emilie beställde två orgasm och sedan sprang därifrån, vi tänkte försöka oss på att få dem och sen kila men sen chickade vi ur. Bartenderbruden blev fett sur och sen fick våra drinkar stå därinne på bänken resten av kvällen :p
Det blev mycket dans, nice!
Fick jättefina presenter också, thaaaanks! =)
Har precis städat det sista men det är så roligt när vi festar här, blir aldrig stökigt! Är alltid något positivt :) Snart blir det lunch med mamma, gött :) Får se vad det blir :p

Lägger in lite bilder senare =)

Tonight's the night!

Inlägget skrevs: 2008-02-16 i: Frida Emelie Klockan: 10:54:05 Kommentarer 1
Mm-mhm :) Ikväll blire middag, ferre och trevligt sällskap. Ska bli riktigt kul, härligt att alla verkar så taggade också!
Har tusen saker att fixa idag. Städa, duka, laga mat, fixa tårta, fixa kläder och FIXA MIG! :p
Det löser sig nog, ska sätta igång nu så det inte blir panikstressigt, sen kommer folket vid sex!

Have a nice day! :)

Dags för lite frisering

Inlägget skrevs: 2008-02-15 i: Frida Emelie Klockan: 07:57:26 Kommentarer 0
Nu ska jag åka ner till Emma sen vidare mot Sundsvall. Malin ska fixa oss fräscha och snygga i håret, awiee :D Ska bli roligt att få se deras skola också! Eller Emmas förra :p
I eftermiddag blir det nog att hämta bord, handla och greja tills imorgon. Sen blir det födelsedagsmiddag för Sara med familjen Frykland + Ida :)

Have a nice day!

Ja ja.

Inlägget skrevs: 2008-02-14 i: Frida Emelie Klockan: 23:33:26 Kommentarer 0
Nu har Elin kommit igång med bloggandet, finally! Jag känner mig mer nedlagd efter att par dagar på Sandö. Kurerad, yeeeeha :D
Ska slagga nu. Upp sju imorgon ;s Sätta mig i bilen till Sundsvall vid åtta sen bli fin i håret på Malins skola. Deni! ;)

Godnatt =)

Storm

Inlägget skrevs: 2008-02-13 i: Frida Emelie Klockan: 11:51:34 Kommentarer 3
Oh man. Blåser till tusen, känns som att ett träd kommer komma genom rutan när som helst. Hahaa ;p
Sara är på skolan, hon började tio. Själv gör jag inte så mycket, går fortfarande runt i sovkläder. Skönt :)
Ska väl fixa till mig snart kanske men vettetusan vad vi ska göra sen så svårt att planera :p
Äsch :p
Kanske att man ska ta en dusch ^^

Framme på ön

Inlägget skrevs: 2008-02-12 i: Frida Emelie Klockan: 13:16:20 Kommentarer 0
Aaop.

Resan gick bra även om jag fick vänta i typ en kvart i Lunde, dryyyygt.
Gick upp till Sara och hämtade nyckeln sen hit ner. Har precis satt på lite Jason Mraz i högtalarna, lovely :D:D
Så fort Sara slutat ska vi åka med Moa in till pulvercity, handla lite till imorgon och så.

Ingen tisdagsträning

Inlägget skrevs: 2008-02-12 i: Frida Emelie Klockan: 10:21:28 Kommentarer 0
Nope. Blev inte av. Linn hade inte kunnat sova sen hade hon tokont i magen efter igår, oops :s
Själv känner jag mig ändå helt okej, har bara lite småont i låren och rumpan. Tycker om att träna när man får träningsvärk, då vet man att man har pressat kroppen, annars känns det bara meningslöst.

Ska väl snart börja fixa mig. Ska packa ner lite träningskläder också, fick ett sms av Sara som sa att de ska åka skridskor på torsdag. Woo :D Så jäkla sugen, inte åkt det sen förra året =/ Hoppas bara att jag hinner följa med och åka så jag inte måste stanna och passa in min buss, hrm..

Pöss :)

Sluta få för dig att du är en jäkla tant

Inlägget skrevs: 2008-02-11 i: Frida Emelie Klockan: 23:29:52 Kommentarer 0
Jaaa, Z, skärpning nu!!
Bara för att man blir tjugo blir man inte en tant. Så det så! ^^

Blev lite tv-tittande ikväll. Sågs CSI NY, var lite småkonstigt måste jag ju säga..
Börjat packa inför imorgon också, tror jag kommer lyckas att begränsa min
packning helt okej, fast å andra sidan känns det ju alltid så innan man egentligen
kommit igång och behövt tvinga ner alla extra saker på slutet som man glömt bort att
man kaaanske kommer ha någon nytta av.

Borde faktiskt ta och ge mig lite också, ska vara borta tills på torsdag eftermiddag,
inte direkt en evighet. Nojja, nojja.

Verkar som att nästan alla kan komma på lördag, ska bli så himla kul :D:D
Hittills äre i alla fall ingen som sagt att de inte kan komma, är ju alltid
något positivt. Lyckats få hem Klara från Norge ett par dagar tidigare också
så även hon kan lysa med sin närvaro. Wieeee :D:D:D

Nu ska jag packa färdigt sen knyta mig,
pöss :)

Hemma igen

Inlägget skrevs: 2008-02-11 i: Frida Emelie Klockan: 18:46:08 Kommentarer 0
Blev god middag, samma som igår eftersom det blivit så mycket över. Vi tog även en sväng till bolaget, pappa köpte vin tills på lördag. Woo :D
Nu funderar jag på att gå och sätta mig och titta på 2900 Happiness, ville ju se den förut när det började men gick ju inte eftersom vi inte hade tv:n uppe, med trean, ikopplad. I fredags blev det fixat så nu går det, dock har man ju missat himla mycket men men, är kanske värt en chans ändå. Sen är jag sugen på att bänka mig framför lite Grey's men vi får allt se hur det blir.

Boorde ju som sagt ta tag i min mess och packa lite inför imorgon om jag ska åka upp till Sara. Träningsväskan är i alla fall packad, gjorde jag direkt jag kom från pappa, eller tog rättare sagt ur det som var skitigt för att ersätta det med nya grejer till imorgon. Mitt liv är jobbigt, jag vet :p

Börjar bli mer och mer taggad för fest på onsdag också, som vanligt vet jag bara inte vad jag ska packa ner för kläder. Sara blir alltid lika less att jag kommer med en garderob lika stor som hennes och att det tar år och dar för mig att bestämma mig. Ska försöka göra mitt bästa med valet och kvalet ikväll, kanske bara ta med 2-3 linnen, that's it. Hrm :p Håll tummarna för mig!

Bara för att..

Inlägget skrevs: 2008-02-11 i: Frida Emelie Klockan: 16:52:48 Kommentarer 0

Väntar på att pappa ska komma och hämta mig så jag kan åka och käka.
Sen får vi se vad det blir ikväll, förmodligen röjning. Yeehaa. *not* Mohahaa

Har börjat lägga upp lite smått och gott inne på Johannas säng nu i alla fall,
skönt att kunna ha allt liggandes framme så man kan gå och kika. Lägga
till mer, plocka bort och fjanta på. Kommer nog till sist ha världens beslutsångest
vad jag ska ta med och vad jag egentligen borde lämna hemma. Hrm..
Därför kände jag i alla fall att det var dags att börja, i tid för en gångs skull.
Sen kommer det väl säkert bli som alltid, att jag står där kvällen innan och
knappt har börjat men nu har jag i alla fall startat upp ett tappert besök.
Very proud of myself ^^

Bestämt att det blir morgonträning med Linn imorgon igen, köra hååååååårt!
Blir nog inte lika mycket mage dock, hon kände sig lite körd. Blir nog till att
träna lite mer med stången och köra lite mer överkropp. Rumpan skulle
också behöva få sig en rejäl däng men vi får la se hur det blir helt enkelt.

Börjar bli en blogg-looser. Eller börjar och börjar. Som sagt, mitt liv sviktar
lite just nu, har jag ju redan insett. Men snart är det jag som lever livet :D:D:D


Det kryper i fingertopparna..

Inlägget skrevs: 2008-02-11 i: Önskvärt Klockan: 16:37:05 Kommentarer 0
Är lite småförälskad i denna bikini.. Dock får jag hålla mig i skinnet, ingen idé att köpa på sig en massa nu när det bara är två veckor kvar. Oj oj.
Denna finns i alla fall på Victoria's Secret.

image30


Dukoral

Inlägget skrevs: 2008-02-11 i: Frida Emelie Klockan: 16:31:25 Kommentarer 0
Glömde berätta att jag tog den första dosen av två imorse, vaccin mot kolera.
Var bland det vidrigaste jag smakat i hela mitt liv :s
Uäääk, gruvar mig till nästa vecka när det är dags att ta nästa dos...

image29

TrehundraTrettioTre Timmar

Inlägget skrevs: 2008-02-11 i: Frida Emelie Klockan: 16:00:25 Kommentarer 0
Jajjemen!

Exakt till resan början. Då sätter jag mig på tåget ner mot Stockholm.
WOOOO :D :D :D

Slutkörd?

Inlägget skrevs: 2008-02-11 i: Frida Emelie Klockan: 12:02:37 Kommentarer 0
Körde på rätt hårt, skönt :D
Vet dock inte vad det är för jäkla fel på min mage, kan köra på hur hårt som helst trots att det inte verkar vilja ta något alls, jag blir inte slut. Konstigt med tanke att den ändå ser ut som en boll. Så låg där och ville köra mer och mer medan Linn stackaren låg och vred på sig i senadrag. Försökte mig även på lite utfall men jag har verkligen sämst balans och teknik, måste bli bättre på att köra mer övningar med vikter. Baskimej!
Nu blire till att stoppa något i magen :)

Mmm-mhm :D

Inlägget skrevs: 2008-02-11 i: Frida Emelie Klockan: 09:46:37 Kommentarer 0
Oooooooooh la la

Världens finaste väder ute, man kan inte annat än spruuuudla av glädje :D
Kanske lite synd om Sara och Viktor bara som blir bländade borta på halkbanan,
men det gör nog inget för det har så JÄKLA kul ändå!

Får se vad man ska göra med den här strålande dagen.
Man måste ju ta vara på den i alla fall! :)

Nu blir det gymmet någon timme med Linn och förhoppningsvis Sofie.
Pumpa, pumpa, pumpa ^^

Söndagkväll

Inlägget skrevs: 2008-02-10 i: Frida Emelie Klockan: 23:42:16 Kommentarer 0
Jaa, kan sammanfattas rätt fort tror jag.

Var hos pappa och käkade, farmor var även där. Var himla mysigt :)
Kom hem strax efter halv åtta. Gjort ett försök och halvsett tre dåliga filmer sen blev det slutet på Runaway Bride. Nu har jag precis kikat på Cold Case, alltid lika bra. Synd bara att det ska gå så hiiimla sent. Sånt man får ta ibland, är ju ändå inte en sån där som måste upp sjukt tidigt eftersom jag inte har något liv. But heeey, den bjuder jag på i femton dagar till sen är jag som lever livet tillsammans med mina sköna bruds :D

Nu ska jag snart ta och knyta mig, tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa till kojs. Känner mig dock inte ett dugg trött så vettetusan hur jag ska lyckas somna men men, den som lever får se. Har ingen bok att läsa heller, kanske något jag borde önska mig när jag fyller år? Pocketböcker, hrm.. Grymt tråkigt men grymt välbehövt nu när jag ska iväg. Eller så slänger jag bara ner några gamla böcker som jag ändå kan lämna på vägen, lika väl som att lämna helt nyinköpta, speciellt om man fått dem i tjugoårspresent.
Får allt ta mig en funderare där..

Nu har även Sara gjort utmaningen, den får ni inte glömma att checka in. Psst --->

Imorgon blir det gym med Linn vid tio, tror nog att Sofipropp också skulle haka på. Fick ett roligt sms av Linn idag, har det inte kvar men det stod typ så här: "Tja bruden. Känner du inte för att träna imorgon? Det vore väl hälsosamt och nyttigt? Jag börjar jobba kvart i tre så kanske innan det?" Hahaa, nu känner jag att det är dags att röra på fläsket och vad är väl inte bättre än lite Linn som kör stenhårt med en? Hoppas bara att hon är på träningshumör och inte på inte-orka-träna humör för då kommer vi nog inte lyckas nå vidare.

Esch, nu blire sängen. Hey no life let's go.

Pöss :)

Me like!

Inlägget skrevs: 2008-02-10 i: Slöserier Klockan: 21:19:07 Kommentarer 0
image28

Tycker redan om det himla mycket faktiskt! :)
Och måste än en gång passa på att tipsa om den härliga sidan!

Briljans Design

Utmaningen

Inlägget skrevs: 2008-02-10 i: Tänkvärt Klockan: 20:15:46 Kommentarer 0
Fy för dig Zandra!!


* Länka till den som utmanat dig.
* Berätta sju sanningar om dig själv.
* Utmana ett antal personer.
* Lämna ett meddelande till dem du utmanar.

Jag blev utmanad av Zandra Flyg, min kära vän. Så man måste väl ställa upp. (suck)

1. När jag var liten var jag världens snusko, det kunde gå flera dagar utan jag borstade tänderna. Kanske var det någon slags "trots-grej" jag fick för mig. Trots det har jag aldrig haft ett hål i hela mitt liv. (ta i trä)

2. Jag längtar innerligt efter att få börja plugga och sätta mig i skolbänken igen. Jag vet, jag är knäpp men det är något jag verkligen saknar. Det jag inte ser lika mycket framemot är mina studielån på flera hundratusen som kommer stiga i rasande takt i kombination till dessa studier.

3. Jag är nog världens lataste människa. Just nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag, jag är för lat för att ta tag i städningen. Ibland är jag till och med för lat för att göra iordning lunch, då väntar jag istället tills mamma kommit hem och fixat middagen.

4. Jag är allergisk mot mjölkprodukter (i stora mängder). När jag var liten var det mycket värre, åt jag glass eller drack för mycket oboy kunde man inte vistas i samma rum som mig eftersom det blev gasbildning. Hade man tänt en tändsticka skulle nog hela placet exploderat.

5. Har man en gång varit hemifrån är det svårt att anpassa sig efter man flyttat hem igen. Just nu går jag och min mamma varandra på nerverna lite titt som tätt. När jag har mitt eget ställe är det lättare att hålla fint, städa och laga mat. Med en mamma som skämmer bort en faller man lätt tillbaka i de gamla vanliga mönstren. Därför längtar jag innerligt till hösten då jag förmodligen har mitt eget place! :)

6. Jag är ingen pluggis, jag har bara lätt att ta in det jag lär mig.
That's it!
Plugga är bland det värsta jag vet, i bästa fall sätter jag mig en uppsats eller prov kvällen innan. Självdisciplin är något jag måste bli markant bättre på.

7. Ibland kan jag vara en riktig festprisse, helst i sällskap med min allra bästa vän. Vi är bäst på spontanfestande och då blir det som roligast. Vi kan även ha våra gräl men de löser vi ofta med en klackspark.


Happy face nu eller? :p Pucko! :p
Hrm, min tur att få irritera och terra någon nudå..

JAG UTMANAR
Sara, Elin & Sandra
Hoppas att ni får lika "kul" som jag hade! :p

Btw

Inlägget skrevs: 2008-02-10 i: Frida Emelie Klockan: 13:32:17 Kommentarer 1
Nu är det förresten klappat och klart!
På lördag blir det tjugoårsfest! ^^

image27

Spontanitet är bland det bästa som finns

Inlägget skrevs: 2008-02-10 i: Frida Emelie Klockan: 12:28:04 Kommentarer 0
.. Och vi är snart mästare i det!
Efter att tjockat massa mat - (avokado och räkröra, kreolsk gryta och glass med chokladsås) segade vi på fram till halv elva innan vi slutligen bestämde oss för att prova på ett krogbesök i Kramfors. Vi slängde på oss lite mer anständiga kläder, fixade oss lite och sen brummade vi iväg uppöver. Vid tjugo över elva var vi framme och kilade in på Gladan, där det var typ tio pers! Yey, vilken höjdare. Sara kände att det behövdes lite alkohol så hon köpte en cider, själv var jag nykter eftersom jag ville kunna köra hem. Satt och snackade med ett par SMO-killar och sakta men säkert rullade lite mer folk in. Dansade lite men pratade mest en massa hela kvällen. Fick även uppleva världens show, var bland det värsta jag sett! Hahaa ;p Och så fick jag ramlande personer i knät mest hela kvällen, alltid en upplevelse :p När det stängde åkte vi hem, mötte Hanna och c/o, blinkade till dem med ljuset och sen gasade vi hem genom tjockdimman. Kom hem strax efter halv tre, trött som en gris och somnade på ett enda blink. Var ändå en rolig kväll! Gillar spontanitet, då har man som roligast. Och man måste passa på att vara lite crazy medan man fortfarande kan!

Mamma väckte mig vid halv tolv idag, han knappt vakna innan det serverades äggröra på rostat bröd. Var gott, längesen jag åt det faktiskt. Nu får vi se vad den här dagen har i beredskap åt mig.

Lördag

Inlägget skrevs: 2008-02-09 i: Frida Emelie Klockan: 17:50:20 Kommentarer 0
Mitt huvud väger minst ett ton just nu, blä. Igår var mysigt, speciellt att träffa alla brudar! - Hannah. Saknat Elin som en toook och snart åker hon igen :(
Har blivit en heldag med Hanna, eller vi sov bort halva dagen sen kom pappa och skjutsade hem oss. Har fikat, kikat lite på tv oså sen plågade jag henne med att visa musikalfilmen från Danmark ;)
Skjutsade henne till bussen strax innan fem och då plockade jag upp Sara som ska käka middag här oså, sen får vi se om det blir Melodifestivalen eller vad för bus vi hittar på!

Mat, mat, mat! :)

Psst

Inlägget skrevs: 2008-02-08 i: Frida Emelie Klockan: 23:45:17 Kommentarer 0
Mina tjejer är världens bästa!! <3

Det är nog ingen mening

Inlägget skrevs: 2008-02-08 i: Frida Emelie Klockan: 18:26:24 Kommentarer 0
Nää, fan alltså!! Nu befinner sig min börs med pengar och leg och allt två och en halv mil ifrån mig. SUCK!!
Tänkte bara lägga ner allt alltså, usch. Inte meningen att jag ska ha kul ikväll, ooonej. Dessutom har jag såklart glömt mina strumpbyxor också, stort SUCK!
Aja, tur att Elin är söt och skjutsar mig att hämta mitt pass, som jag ska vara livsrädd om!!

Let's get ready to parteeey

Inlägget skrevs: 2008-02-08 i: Frida Emelie Klockan: 17:04:22 Kommentarer 0
Nu har vi varit igång mest hela dagen.
Försökt bränna skivor, dukat, fixat maten och hämtat Hanna. Nu ska vi snart börja fixa oss själva också innan de andra kommer och det är dags att dra igång festen! :D

Mys!

Inlägget skrevs: 2008-02-08 i: Fotografier Klockan: 13:20:02 Kommentarer 0
image26

Fiiiiint :D

Inlägget skrevs: 2008-02-08 i: Frida Emelie Klockan: 08:40:05 Kommentarer 0
Det gick ju fin fint :D
Drygt bara att få sitta och vänta i trettio minuter på att apoteket skulle öppna men det kändes lika bra att ta det på en gång så nu ska jag dricka nåt mot Kolera, är ju hiiiimla bra!
Nu ska jag gå och småsova en timme innan det är dags att kliva upp och fräscha till sig igen :D

Gooood morgon, god morgon - hör fåglar sjunga glatt

Inlägget skrevs: 2008-02-08 i: Frida Emelie Klockan: 07:35:40 Kommentarer 0
Känner mig pigg som en lärka, konstigt nog. Fast skönt :)
Har till och med tid över innan det är dags att åka ner till farbror doktorn och få en spruta i armen. Hoppas bara att det inte blir som sist då hon träffade rakt i mitt jäkla muskelfäste.. :s Hade värk heeela dagen lång, blee.

Neeeej, hög tid för att knyta sig

Inlägget skrevs: 2008-02-07 i: Frida Emelie Klockan: 22:07:29 Kommentarer 0
Jajjemen.
Trött, trött, trött.
Glömmer hela tiden bort att jag faktiskt har vaccination klockan åtta imorgon också, suck :s Vettetusan hur jag ska ta mig upp men det löser sig nog. Ställer klockan på halv åtta, slänger på mig mjukis och tar bilen ner för att ta den lilla sprutan och punga ut med en himla massa pengar.. :s Ska se till så jag får det jag ska dricka också, det får jag inte glömma..


Godnatt :)

Hemkommen och trött

Inlägget skrevs: 2008-02-07 i: Frida Emelie Klockan: 21:48:55 Kommentarer 0
Precis kommit hem, mamma var snäll och hämtade mig så jag slapp gå :)
Var en skön och uppfriskande promenad ner till busstationen där jag mötte Sara och sedan traskade hem till henne. Var där ett tag, tjattrade på mest sen gick jag ner till pappa och åt. Blev upplockad av Sara, Marie och Tove så åkte vi på Härnöhallen för att handla grejer tills imorgon. Skulle kika på en film men vi hittade ingen vi ville se så tittade på ett par avsnitt av One Tree Hill istället, det är alltid lika uppskattat.
Nu väntar en riktig surprise, pizza! Inte varje dag man får det till kvällsfika men hade blivit över en hel pizza från middagen så den ska vi smaska i oss nu. Yummie ^^ Fett javet, måste ta mig iväg på gymmet snart :s

En riktig favorit

Inlägget skrevs: 2008-02-07 i: Filmklipp Klockan: 14:50:51 Kommentarer 0


Det är ingen tvekan om att det mesta jag lyssnar på just nu är hans underbara musik!

Ännu ett ryck av en segis

Inlägget skrevs: 2008-02-07 i: Frida Emelie Klockan: 13:59:24 Kommentarer 0
Fick nått ryck för mig så nu sitter jag och laddar upp alla höstens Trondheims-bilder på facebook. Shit, kan inte tänka att jag faktiskt bott och levt så i mer än tre månader, det känns bara som att det är en massa bilder, inte som att det faktiskt var mitt liv. Skumt..
Ringde Elin nyss men Lurifiluri kom precis så hon skulle ringa mig när hon satt på tåget istället. Ska nog försöka ringa Luris i helgen också nu när hon äntligen befinner sig på svensk mark, den skiten som inte tänker pallra sig hem förrän till sommaren..
Sara bestämde sig för att ta en tidigare buss hem också så nu kommer hon redan tjugo i fyra. Förhoppningsvis ska jag ta en promenad ner och möta henne. Känner mig fortfarande segis men känner samtidit att jag kanske behöver få lite frisk luft.. Så saknar jag ju henne så jag vet inte om jag kan vänta ända tills ikväll med att träffa henne :p
Idag hade mitt utdrag ur polisregistret kommit med posten också, toppen! Inte en dag för sent inte. Kan jag kila ner till Ingrid på musikskolan och dra en kopia och lämna in och fylla i timlista samtidigt, dock bara för två timmar men men, bättre än inget alls :p Juust, det var förresten tomt också. Är ju bra, att man inte dragit på sig något i belastningsregistret :p

Solen skiner ute nu också :) Den gjorde det imorse, sen försvann den och ersattes av regn men nu är den tillbaka igen, wieeee :D:D Så mysigt när det blir ljust och fint ute. Synd bara att det inte kan vara vinter när det ska vara så.. Bara massa regn/snö/slask omvartannat. Not fun..

Ett steg i rätt riktning

Inlägget skrevs: 2008-02-07 i: Frida Emelie Klockan: 12:44:12 Kommentarer 0
Klev upp nio imorse, väldigt stolt över mig själv :) Pysslade runt lite på mitt rum, röjde lite i garderoben men som vanligt stannade jag halvvägs. Tappade motivationen, vilket resulterade i att det ser ännu värre ut därinne nu än innan jag började städa, hrm.. Bestämde mig för att göra färdigt mitt Paraden-fotoalbum som legat nere på matbordet i kanske tre veckor nu så jag gjorde ett ryck. Klippte resten av korten och satte in dem i albumet, blev så fint så fint :) Är dock plats för mer än fyrtio bilder till så ska nog framkalla några fler, från spelningar i somras och så, kan nog bli bra =)
Känns bra att jag inte startat datorn förrän nu också, halv ett. Väldigt stolt över mig själv eftersom min mor så storsint klagar på att jag sitter alldeles för mycket framför den (vilket i och för sig är sant) så idag lyckades jag. Ska snart gå och fixa lite lunch, blir nog toast =) Sen borde jag väl ta ordning på mitt kaos. Men jaa, det är mycket man egentligen borde.

Juuust, fortfarande förkyld och äcklig. Usch.. Har inte tid att bli sjuk, nu när Elin kommer hem och vi ska fira Sara och allt.. SUCK!

En trött och småseg Frippi

Inlägget skrevs: 2008-02-06 i: Frida Emelie Klockan: 20:57:31 Kommentarer 0
Suttit med datorn i knät framför tv:n mest hela kvällen. Åt lite glass med choklad och kolasås också, mums :) Planerat och funderat lite också, angående tjugoårsfest och angående helgen så vi får väl se hur det blir med allt helt enkelt ;p Pratade med Zandra en stund också, stackaren som har influensa. Miss you hun! Men snart ses vi, finally!! :D
Suttit och pratat med Jonas på msn typ hela kvällen också, om tv-program vi kollat på, hahaa ;p Mycket givande men så går det när man inte har speciellt mycket att göra.

xoxo

Bara för att vi är så bra ;)

Inlägget skrevs: 2008-02-06 i: Filmklipp Klockan: 18:47:52 Kommentarer 0

Elins design

Inlägget skrevs: 2008-02-06 i: Bloggdesign Klockan: 13:41:01 Kommentarer 1

image24

Sandras design

Inlägget skrevs: 2008-02-06 i: Bloggdesign Klockan: 12:10:22 Kommentarer 1

image23

Ny dag, nya tag

Inlägget skrevs: 2008-02-06 i: Frida Emelie Klockan: 11:17:23 Kommentarer 0
Jajjemen.
Var skönt att gå och lägga sig så tidigt och somnade som en stock gjorde jag också. Skööööönt :)
Idag har jag inte så mycket inplanerat. Funderar på att träna en sväng, ska höra med Emma och Sofie om någon av dem är sugna på det ikväll annars kilar jag nog ner själv :p
Ska göra en blogg åt Leninlove också, fantasin börjar dock försvinna lite men jag ska göra mitt bästa i mitt lärande av photoshop ;)

Nu blire duschen!!

Aaaargh!!

Inlägget skrevs: 2008-02-05 i: Frida Emelie Klockan: 21:46:13 Kommentarer 0
Usch.
Tokont i huvudet, känns som det ska sprängas ;s Ska ta och sova nu.
Hjälpt Sandra med hennes design. Blev helt okej men jag fick inte till det där med menyn till vänster ;s

Nu ska jag sova och sen imorgon hjälpa Elin :p

Pöss :D

Told you ;)

Inlägget skrevs: 2008-02-05 i: Frida Emelie Klockan: 18:58:27 Kommentarer 0
Sa ju att mamma aldrig är omöjlig så nu ska vi snart åka ner på solariet :)
Håller på att fixa en header åt Sandra, så himla kul att få trixa lite! Lyckades dock ta bort när jag gjort färdigt nästan hela så då var det bara att börja om igen :p

Blir sugen på att ändra min också, hrm.. :p

Let it be friday!!

Inlägget skrevs: 2008-02-05 i: Önskvärt Klockan: 16:25:23 Kommentarer 0
image22


Gaaaaah, vi har inte träffats sen den 5 oktober!!! :s

Segar framför tv:n

Inlägget skrevs: 2008-02-05 i: Frida Emelie Klockan: 15:45:14 Kommentarer 0
Tittar på Gilmore Girls nu, alltid lika bra.
Så dumt att de börjar sända de bra serierna så sent på eftermiddagarna bara, dagens i-landsproblem jag vet, jag vet.. Mamma har ju kopplat bort viasatkortet också, dumt - ja? När hon dessutom beställt en massa filmkanaler, som jag inte har någon som helst nytta av eftersom det ändå inte går att titta på dem.

Suck.

Pappa var förbi imorse (vid 11) och hämtade Marias duschcreame som hon glömt här innan jul. Hoppas att den kommit tillrätta nu :) Och att hennes packpåsar är på väg uppöver imorgon.
Har suttit och läst igenom lite Ps-guider men inte blir jag mycket klokare av det. Visst, en del har jag lärt mig men inte mycket alls. Har inte riktigt orkat sätta mig in i det heller, då blir man fast hela dagen och det känns lite onödigt.

Funderar på att lura med mig mamma och sola ikväll också, vore himla skönt och jag vet att hon aldrig bangar! :)

God morgon!

Inlägget skrevs: 2008-02-05 i: Frida Emelie Klockan: 10:56:48 Kommentarer 0
Unnade mig en liten sovmorgon, varför pina sig upp på morgonen när man ändå inte har något planerat? Hrm, kanske liiiite taskig inställning men jag kände trots allt att jag var värd det efter alla tidiga mornar därnere. Där är det inte att sova ut som står på schemat direkt :p Saknar dock att kliva upp till ett framdukat frukostbord.. Hahaa!

Annars vet jag inte alls vad som händer idag, alla har ju fullt upp.
Idag är det bara 20 dagar tills vi åker ner till Stockholm!! 21 dagar tills vi sitter där på flyget till Bangkok. Wooo, fatta känslan!! Nä, det går inte att förstå. Känns helt jäkla overkligt!
Oh my ^^

Jag saknar alla sommarnätter *

Inlägget skrevs: 2008-02-04 i: Fotografier Klockan: 21:40:27 Kommentarer 0
image21
Önskar att sommaren vore här nu..

Borta bra men hemma bäst

Inlägget skrevs: 2008-02-04 i: Frida Emelie Klockan: 18:25:15 Kommentarer 0
Äntligen hemma, skönt :) Blev väckt strax innan åtta imorse, tungt. Tillbringade första halvtimmen i bilen med att sussa lite, sen höll jag mamma sällskap och vi lyssnade på nån ljudbok. I Malung bytte vi, stannade och åt på Donken i Mora och sen fortsatte jag köra fram till Bollnäs. Där bytte vi igen så körde mamsie resten av vägen medan jag sov. Kanske inte så snällt men men.. Stannade och handlade på Lidl och nu har vi nyss kommit hem. Ska snart äta men är inte speciellt sugen på något alls efter allt godis jag proppat i mig idag.. Skulle väl egenligen gymma med Emma också men är segare än sirap efter att ha tillbringat hela dagen i bil. Får bli en annan dag istället tror jag.

Nu ska jag plocka ur väskan :p

Failure to launch

Inlägget skrevs: 2008-02-03 i: Frida Emelie Klockan: 21:53:39 Kommentarer 0
Jag, mamma och morfar har precis tittat färdig på "Failure to launch". Den var mysig :) Tror jag sett den förut men kom knappt ihåg något som tur var!
Nu ska jag snart försöka gå och sova så jag tar mig upp imorgon bitti. Ska nog försöka komma iväg vid halv nio, ska tydligen bli skitväder imorgon igen men kan ju inte bli så mycket värre än nervägen..

Usch.. :/

Ont i magen :s

Inlägget skrevs: 2008-02-03 i: Frida Emelie Klockan: 19:58:38 Kommentarer 0
Precis kommit hem från kusinerna i Gunnarskog. Har nästan blivit en heldag med Jennifer, varit supermysigt :) Vi har tittat på nåt polskt dåligt program, tittat på balklänningar, smycken och kaniner, fikat, ätit och jaa ;p Hon kom hit vid två och sen tog vi med oss mormor, morfar och mamma och åkte ut till dem vid fem för fika. Gött :)
Nu är jag helt proppad i magen av allt jag stoppat i mig. Nästan tur att jag får åka hem och kurera den imorgon och äta lite mindre! Hahaa :p

!!

Inlägget skrevs: 2008-02-03 i: Slöserier Klockan: 13:10:28 Kommentarer 0
Hittat en jättemysig sida på internet med superfina smycken! :)

image20

Myyyys :D

Inlägget skrevs: 2008-02-03 i: Frida Emelie Klockan: 12:31:13 Kommentarer 0
Jag och mormor har precis fikat.
Bryggde en kanna med lussete och så plockade jag fram kanelbullar, toscakaka och så någon kaka från Lidl som mormor ville ha :p

Det snöar fortfarande.
Mamma och morfar är fortfarande i skogen.
Mormor håller på att fålla en nedrans massa dukar.
Jag är lite smått uttråkad.

Det räcker nu, okej?

Inlägget skrevs: 2008-02-03 i: Frida Emelie Klockan: 10:19:56 Kommentarer 0
Det bara snöar och snöar. Kan det aldrig sluta, är det inte nog snart? Ligger en dm pudersnö på vår bil, ser inte framemot att sopa den. Tur att morfar har mercan i garaget, då är det bara att starta inne och kliva av inne, behöver man inte ens gå ut ;)
Mamma och morfar åkte nyss till Björnmyra, någon stuga uppe i skogen. Jag och mormor stannade. Ska snart ta en uppfriskande dusch tänkte jag ^^

Jomenvisst serru

Inlägget skrevs: 2008-02-02 i: Frida Emelie Klockan: 20:53:55 Kommentarer 0
Grymt god mat :D Sen blev det glass och hjortron till efterrätt och så toscakaka lite senare. Tittat på Postkodmiljonären, början av Göta Kanal 2 och nu blire någon annan film.
Juust, fick present också :p

Och vi väntar

Inlägget skrevs: 2008-02-02 i: Frida Emelie Klockan: 17:06:58 Kommentarer 0
Snart kommer morbror Niclas, Mia, Jennifer, Josefin och Andreas?
Börjar bli hungry! Feed me ;)
Längar efter gómaten! :D

Hrm..

Inlägget skrevs: 2008-02-02 i: Tänkvärt Klockan: 16:01:17 Kommentarer 0
Sitter och pratar lite med Emma. Hon tycker absolut att jag måste ha en tjugoårsfest innan jag åker, själv vet jag inte riktigt.. Känns som det blir så hiiiimlades tidigt. Samtidigt vore det jättetrevligt. Det är inte lätt.. Sen är det ju massa andra som fyller år nu och man vill ju inte "sno" deras helg. Nu på fredag ska vi fira Sara eftersom Elin kommer hem, även fast hon egentligen fyller år torsdagen efter men jaa.. Kanske att jag kunde dra ihop något den 16e, jag får allt fundera på det.. För sen helgen efter blir det kalas med släkten och så ska väl Elin kanske ha något tjugoårspartaj :p

Men det är helt klart värt att tänka på det..

Snökaos

Inlägget skrevs: 2008-02-02 i: Frida Emelie Klockan: 13:59:05 Kommentarer 0
Det bara snöar och snöar, är det inte dags att ge sig snart? :o
Var ut till Klässbols linneväveri förut idag, ibland måste man ju offra sig när de andra vill dit. Passade på att plocka ihop lite tjugoårspresenter från mormor. Två limegröna löpare att ha rakt över ett köksbord typ, fick två diskhanddukar av mamma i samma färg i julklapp. Sen två handdukar att ha på badrummet, en rosa och en lila med handavtryck. Grymt snygga faktiskt! :) Efter Klässbol tog vi en sväng på stan. Plockade ihop två keramikskålar i födelsedagspresent (även de från mormor) var himla fina de med faktiskt. Är mammas gamla barndomskompis som gör dem. Svarta med vita mönster inuti. Ska önska mig en ljuslykta av mamma eller syrrorna också tror jag. Kanske inte så kul att få just nu men då har jag för framtida bruk och det dröjer ju faktiskt inte så himla länge innan jag lämnar tryggheten och flyttar till ett eget bo.
Nu har vi precis ätit lunch, smörsgåstårta som blev kvar sen igår :) Vid fem kommer morbror och kusiner på middag. Ska bli trevligt :) Sen ikväll blir det bara tv och fetta tror jag, laddade upp med ett rejält gottaförråd när vi var och handlade förut så ni skulle bara veta ;)

Nu tror jag att jag ska fundera på att ta mig en liten siesta ^^

Suck

Inlägget skrevs: 2008-02-01 i: Frida Emelie Klockan: 22:55:41 Kommentarer 0
Nää, jag kan helt enkelt inte somna.. Så är alla på mig som hökar vad jag önskar mig i tjugoårspresent också... GE MIG ANDRUM. Jag som tyckte jag var så duktig som tidigt kommit på något att önska mig av mamma och pappa men nu kommer ju resten av släkten.
Blä.

Min dag

Inlägget skrevs: 2008-02-01 i: Frida Emelie Klockan: 22:18:51 Kommentarer 0

Liten intressant sammanfattning!

- Frukost
- Tantbesök nr.1 + fika
- Lunch
- Besök hos tant&farbror nr.2 + fika
- Kahlenius (blomhandlare) med mamma, mormor och tant nr.2
- Stan med mamma & mormor
- Snabb visit av Jennifer och Josefin + Andreas :)
- Stjärnhallen + Coop med mamma
- Ihopfixande av smörgåstårta
- Äta
- Postkodmiljonären
- På Spåret
- Glass och te
- Let's dance

GODNATT!
Innan min stackars mage blir ilurad ännu mer grejer!!
(och så håller vi tummarna för liiiite lägre medelålder imorgon)


Jepp jepp!

Inlägget skrevs: 2008-02-01 i: Frida Emelie Klockan: 14:08:24 Kommentarer 0
God lunch vare! =)
Tydligen ska vi åka och hälsa på mormor&morfars kompisar. Fun, eeh? Det innebär ännu mer fika. Kommer rulla fram efter den här helgen! Har dock ännu inte bestämt mig om jag ska följa med eller inte, vet inte om jag får så mycket utbyte i det :p Morfar ringde nyss till Kitten också, som jobbar åt min morbror så nu är han här och byter antenn åt oss. Puh, jag som lyckades skruva sönder vår..
Nu ska jag fixa lite färg på naglarna, se om mormor har någon snygg färg att låna mig ;)

Tantbesök..

Inlägget skrevs: 2008-02-01 i: Frida Emelie Klockan: 12:26:32 Kommentarer 0
.. Är inte sääärskilt roligt. Hrm. Visst, gott med fika men massa prat om människor man inte har en aning om vilka de är. Jag gav upp att vara trevlig för ett tag sen och satte mig för att nörda lite istället. Det är bara ett problem, känner inte ens för att nörda! Suck..
Blir göingesoppa till lunch idag, göttarns :) Sen det bästa av allt, vi ska göra smörgåstårta som vi ska äta ikväll. LOVELY!! Bara för att jag inte fick någon i förrgår, mohahaa ^^ I'm looking forward to it! Blir ett besök på Lidl också, surprise? - Eh, no.
Äckligt väder är det ute också, snö ibland och regn ibland. Mysigt.

Nu fick Elin tid att skriva lite till mig i alla fall, alltid ett ljus i mörkret ;)

Första dagen i Arvika

Inlägget skrevs: 2008-02-01 i: Frida Emelie Klockan: 10:37:22 Kommentarer 0
Helt otroligt!
Kan inte förstå att det är samma mormor som vi träffade i julas. Fast å andra sidan är det ju inte det heller. Hon är så himla pigg! Vilar ingenting på dagarna längre, nu bäddar hon till och med igen sängen! Springer upp och ner och hit och dit. Igår var vi uppe till halv ett, inga problem!
Är så kul :)
Nu har jag duschat och ätit frukost. Någon bekant till mormor skulle snart komma förbi på besök. Ska väl fixa mig lite också, antar att det blir en sväng på stan lite senare, eller i alla fall till Stjärnhallen.

Hoppas ni får en fin dag! :)
2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt