Födelsedagskalas

Inlägget skrevs: 2010-01-29 i: Frida Emelie Klockan: 18:21:41 Kommentarer 1

Nu håller jag på att fixa i ordning mig för att dra iväg på lite fika. Tro vad den här snyggingen kommer bjuda på för gott? :)


2005-07-31
Och jag minns det som igår.


Ego-Frida 2009

Inlägget skrevs: 2010-01-29 i: Fotografier Klockan: 13:56:01 Kommentarer 0

Sitter och tittar igenom alla bilder på min externa hårddisk från det gågna året. Det väcker en hel del minnen, jag blir alltid så förundrad över allt roligt man hinner med på ett år! Och vår generation är lyckligt lottad som i och med digitalkamerornas lätthet får så himla mycket mer dokumenterat! Nu gäller det bara att framkalla och sätta in i album för det är trots att kul att ha och kunna bläddra igenom :)

Så kära vänner, till er ära bjuder jag nu på ett ego-collage med bilder på mig själv från 10 av årets 12 månader ;)

I know you love me, xoxo ;)


Lekande lätt

Inlägget skrevs: 2010-01-29 i: Frida Emelie Klockan: 11:13:09 Kommentarer 2

Solen skiner i Stockholm och livet leker!

Blev väckt av ett roligt sms, så nu har jag uppdaterat mitt CV och ska försöka knåpa ihop en presentation. Sen är det bara att hoppas att detta går vägen. Har dock lite problem med det där med presentation, tycker inte om att höja mig själv över skyarna, är jag den enda?

Funderade på vad jag skulle klistra in för bild på mitt CV också, ska man ta en anständig bild som denna eller kanske borde man visa sin rätta sida på en gång? ;)Vad tror ni att de skulle säga om man skickade med en sån här bild?


Snö och slask

Inlägget skrevs: 2010-01-28 i: Frida Emelie Klockan: 16:36:24 Kommentarer 1

Jag börjar bli lite less på snö. Okej, snö är fint och mysigt och det lyser upp. Det är vitt överallt och man får en härlig stämning. Men inte i Stockholm.. Det blir bara grått, de saltar så det blir glashalt överallt och man vill knappt gå utanför dörren eftersom fötterna blir dyngsura av all slask..

Därför inhandlade jag härom dagen ett par rejäla skor, så jag ska slippa bli blöt. Visst det kanske var lite onödigt, visst jag kanske egentligen inte behövde dem men jag hoppas bara på att de ska hålla mig torr om fötterna!


Det är ju i alla fall rejäl sula och det var ju inte så att jag gick ock köpte mig ännu ett par partyskor..
(Ja, fråga mig inte. Men att få bortförklara sig lite gör att allt känns lite bättre!)


Arg som ett bi

Inlägget skrevs: 2010-01-23 i: Frida Emelie Klockan: 02:13:13 Kommentarer 0

 

Och hur trött som helst..

Min nyinflyttade granne har tror jag århundradets fest.. Vid tolv gick jag till sist och la mig i hopp om att de kanske skulle dra vidare på stan snart.. Tji fick jag! They are still partying like rockstars.. Sjunger, skriker, dunkar musik och springer ut och in. Jag håller på att drivas till vansinne, vill inte ens tänka på att klockan ringer tio i åtta imorgon bitti.

Återigen blev jag påmind om hur det är att bo i korridor om man har en riktigt, riktigt stökig granne.
Ta mig härifrån..

 


Pizzaparty?

Inlägget skrevs: 2010-01-22 i: Frida Emelie Klockan: 22:44:21 Kommentarer 0

Idag kom mamma ner till Stockholm, är mysigt även fast jag såg henne senast i lördags ;) Hon tog i alla fall med lite grejer till mig, bland annat min pizza pronto som jag helt glömt bort och min kolsyremaskin. Inte för att jag egentligen har plats för grejerna men finns ju ingen anledning att de bara ska gå och samla damm!


Så nu kära vänner kanske det är dags för mig att bjuda igen alla middagar och fikan. Kanske ska styra ett pizzaparty framöver? ;)


Två klockor rikare..

Inlägget skrevs: 2010-01-22 i: Slöserier Klockan: 14:45:30 Kommentarer 1

Igår då jag slutat mötte jag upp Therese på stan, var lika trevligt som vanligt. Gick förbi Telia och kan helt klart konstatera att de inte vet något om kundservice! 45 minuter fick vi sitta och vänta, ska det behöva vara så?! :o Fick i alla fall ett nytt batteri till min telefon så hoppas den ska fungera bättre nu, annars kanske jag måste skicka den på lagning och det vill jag helst undvika..

Råkade spontanshoppa också.. Två klockor.. Men kan trösta mig med att det var halva priset och att jag fick två för priset av en, även om det faktiskt hade räckt att köpa en klocka.. Jaja, nu är jag lite gladare i alla fall! :D

Vi avslutade dagen med en fika på John Chris, alltid lika gott. Jag tog en blåbärsmuffins och Therese en chokladmuffins och jag blev helt proppad..

 
Klocka nr 1 och klocka nr 2.


Friday I'm in love

Inlägget skrevs: 2010-01-15 i: Frida Emelie Klockan: 15:54:02 Kommentarer 0

Fredag.

För mig som varit ledig så länge känns det som vilken dag som helst. Längtar efter lite rutin nu och att ha saker att göra om dagarna så man inte bara sover bort dem. Konstigt va? Speciellt när jag med all säkerhet vet att jag nästa fredag kommer sitta och längta efter ledighet..

Ikväll blir det i alla fall fredagsmys med ett par av mina favorittjejer så det blir trevligt! Innan dess ska jag försöka packa och hjälpa mamma lite. Det har det blivit för lite av.

Life's good!


Himmelskt gott

Inlägget skrevs: 2010-01-13 i: Frida Emelie Klockan: 19:16:36 Kommentarer 0

Mhm, finns nog inget godare än vitlöksdressingen på Rutiga Duken. Jag förstår inte hur de bär sig åt?! Jag har sagt det förut och jag kan säga det igen. Fick jag välja på att inte äta den alls eller att BARA äta den väljer jag det sistnämnda ;)

Var mysigt att träffa Fanny också, catcha up lite :) Träffade även Anna och sen Emma, saknar mina tjejer! Eventuellt blir det film med Anna imorgon då hon slutat jobba och på fredagkväll blir det mys med Emma. Och imorgon ska jag träffa Malin. Gäller att ligga i.

Nu kommer Linn snart sen ska vi ta oss en promenad, dags att börja ett nytt hälsosammare 2010? Pyttsan ;)


Lunchdejt

Inlägget skrevs: 2010-01-13 i: Frida Emelie Klockan: 12:44:35 Kommentarer 0

Efter en lång sovmorgon är jag återigen fit for fight.

Först på schemat idag står lunch med älskade lurfilur. Ska bli mysigt att ta igen lite kvalitetstid med den bruden!! :D


I'm alive

Inlägget skrevs: 2010-01-12 i: Frida Emelie Klockan: 20:49:28 Kommentarer 0

Även om bloggen varit långtifrån levande.
Jag har haft fullt upp helt enkelt.

På senaste tiden har jag hunnit med nyår med ett härligt gäng i Vemdalen. Sedan blev det roadtrip Vemdalen-Åre-Övik-Härnösand-Stockholm och sist men absolut inte minst Stockholm lite drygt en vecka. Jag lever livet helt enkelt!
Nu är jag tillbaka i norr för att hämta det jag inte fick med sist, hänga lite med alla älskade människor häruppe och sist men absolut inte minst njuta av mammas goda mat ett par sista dagar innan skolan börjar! På återseende!

2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt