Rallyänka

Inlägget skrevs: 2010-02-12 i: Frida Emelie Klockan: 23:00:32 Kommentarer 0

Så var man Rallyänka över helgen. Mattias åkte igår för att tillbringa helgen i en husvagn i Hagfors, mitt i värmlandsskogarna.

Som tur är slipper jag vara ensam! Linn, Mia och Carro kommer på finbesök från Norrland över helgen och imorgon blir det partaj för att fira Sara som blir 21 på söndag. Kommer bli fett nice! Nu ska jag fortsätta knapra Panodil och hoppas på att huvudvärken försvinner..


Torsdag hela dan

Inlägget skrevs: 2010-02-10 i: Frida Emelie Klockan: 17:45:06 Kommentarer 0

Eller just..
Det var bara onsdag.

Började med imorse att jag tänkte att jag imorgon ska kliva upp tidigt eftersom jag är ledig och tvätta. Tänkte inte mer på det och satt och pluggade ett tag.
Sedan skickade jag sms till Linn och frågade när imorgon hon skulle komma. Skickade iväg sms:et och kom tre sekunder senare på att det inte är förrän i övermorgon hon kommer. Darn.
Sedan sa jag till Malin då vi satt och pluggade att "imorgon är jag ledig, men ska sitta på Studentpalatset hela dagen". Just fan, fortfarande bara onsdag..

Men den som väntar på något gott ;)


Finally

Inlägget skrevs: 2010-02-02 i: Frida Emelie Klockan: 13:02:56 Kommentarer 0

Ääääntligen, nu har jag halvt och halvt fått till min telefon. Eller den är fortfarande laddad till 80% och har varit det i 13 timmar. Is this it? I så fall handlade allt om att jag laddat ner en app som drog batteri som sjutton och den klarar jag mig utan (även om det var trevligt att få upp bilder på alla som skickade sms ^^)

För övrigt skiner solen och livet känns lekande lätt! :D


Jag är värdelös

Inlägget skrevs: 2010-02-01 i: Frida Emelie Klockan: 19:04:10 Kommentarer 0

Jag är så himla dålig, så har jag gjort det igen. Jag förstår inte vad det är för fel på mig, eller kanske på min kropp. Efter att promenerat hem från skolan var jag superpigg och plockade och fixade lite. Sen la jag mig för att titta på tv och vips så somnar jag och vaknar halv sju då Mattias är på väg hem från jobbet. Pinsamt? Eeh, ja.. Nu blir det dusch och göra sig snygg igen inför bion :)


Är det förresten någon mer än jag som längtar helt galet till sommaren? Juni 2009, en solig jobbdag som avslutades med picknick i stugan och sedan solnedgång vid Sälsten.


Snabba cash

Inlägget skrevs: 2010-02-01 i: Frida Emelie Klockan: 15:54:51 Kommentarer 0

Ny vecka och nya tag.

Zandras kalas var lika trevligt som alla Zandras tillställningar och gófika bjöds det också på! Man kan dock diskutera alla hennes musikquiz som ständigt ska köras.. Och frågan är hur jag gång efter gång kan vara så fruktansvärt dålig på det?!

Ikväll väntar en sväng på bio och se snabba cash, bara att hoppas på att den är lika bra som många säger!


 

2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt