Lustiga små ord

Inlägget skrevs: 2009-08-15 i: Frida Emelie Klockan: 14:04:09 Kommentarer 1
Jag tycker om människor som bjuder på sig själva, som taxichauffören igårkväll, efter jag varit på inflyttningsfest hos Filip och Therese. Han berättade att hans fru var från Finland och visste ni till exempel att Oja betyder dike? Eller att Koskenkorva betyder forsöra? Lite småskumt sådär och han kanske blålurade oss också (inte så svårt att lura mig) men jag tyckte då rakt att det var lite lustigt.

Going strong

Inlägget skrevs: 2009-08-14 i: Frida Emelie Klockan: 13:44:28 Kommentarer 0

När man är sjuk tänker man väldigt mycket. Dels spökar nog febern där bland alla tankar och jag har för vana att alltid bli lika hypokondrisk. De senaste dagarna har varit som ett vakuum, där jag växlat mellan att ha svininfluensa, lunginflammation eller kanske vanlig influensa? Jag har ont i revbenen och ryggen av att hostat så mycket och fått som "skavsår" i halsen. I natt trodde jag nästan att slutet var nått och det är hemskt att vaknat mitt i natten av en hostattack som inte vill ge med sig. Nu har dock febern gett med sig och jag börjar se ljuset igen, det var nog bara en släng av en hederlig förkylning men lite feber. Sånna gånger blir man tacksam, att man sluppit det allra värsta. Dock ser framtiden ändå inte särskilt ljus ut om det blir en pandemi, den som lever få se ;) 


Maximal otur

Inlägget skrevs: 2009-08-12 i: Frida Emelie Klockan: 12:24:27 Kommentarer 0
Det är nog bara jag som kan lyckas.
Man läser en intensivkurs i matte där man går igenom hela kursen på 10 dagar med 80% närvaro och vad händer?
Joo, självklart går man och blir sjuk...

Det var den kursen. Legat däckad i feber och en förjäklig hals sen i måndags kväll, det händer liksom inte!
Som pricken över i:et börjar jag bli grymt less på alla serier på tv:n också, lite filmer skulle uppskattas ;)

Ingen rast och ingen ro

Inlägget skrevs: 2009-08-08 i: Frida Emelie Klockan: 15:02:44 Kommentarer 0
Efter ett par timmar sömn, donkenbesök med Sara på Karlaplan och ett besök på bolaget är man nu en trelitersdunk rosé rikare och ett par hundra fattigare. Nu väntar snabbdusch och sminkning innan jag ska möta upp Emelie och Linda för lite picknick-mys på Djurgården.

Om det var hårt igår är det inget mot för vad det brukar bli då man festar med Emelie ;)


Jag och love på förfesten igår

Morgonstund har guld i mun

Inlägget skrevs: 2009-08-08 i: Frida Emelie Klockan: 04:59:09 Kommentarer 1
Oj oj oj.
Vilken kväll det blev!

Började med promenad till en flådig tvåvåningslägenhet på Odengatan, ja tack! Satt uppe med ett par grabbar på huset terass och drack vin till klockan närmade sig ett. Styrde en taxi och drog mot Stureplan där vi senare hamnade på Ambassadeur. Tror det skulle vara helt okej men var lite dött med folk men vi lyckades komma in på någon VIP-avdelning där det bjöds friskt på drinkar! Efter en kort stund kilade vi vidare på den trogne Donken för nuggets (vad annars Linn?!) och sedan vidare mot fashionabla lägenhet nummer två! Flådig som tusan, tvåvånings längst upp med tre terasser, en för kvällsol en för dagssol och en för morgonsol, vad vore inte det?

Till sist började kroppen kämpa emot och jag började bege mig hemåt, så här sitter jag nu. Nyss hemkommen med festsminket borttvättat och redo för att krypa ner i sängen! Man måste ta vara på all ledig tid och tycker jag lyckats rätt bra med det senaste dygnet ;)

Spontanitet

Inlägget skrevs: 2009-08-07 i: Frida Emelie Klockan: 21:51:23 Kommentarer 0
När syrran är och hälsar på mig blir det alltid lika spontant. Först blev det after work med Zandra och gänget och nu för en halvtimme bestämde vi oss för att styra utgång så nu är vi snart färdigfixade och på väg.
Sånna här kvällar blir alltid de bästa ^^

Ofrivillig träning

Inlägget skrevs: 2009-08-06 i: Frida Emelie Klockan: 22:08:15 Kommentarer 0

Jag förstår inte hur alla kan gnata på att jag blir smalare och smalare hela tiden, det är ju helt enkelt bara musklerna som försvinner för jag har då knappt tränat sen jag flyttade ner.
Tills jag insåg idag.
Tar man en promenad blir det lätt ett par kilometer och idag cyklade jag till och från Louise, kändes inte riktigt så långt som det var - ofrivillig träning helt enkelt.

5,5 km promenad - check
1,5 mils cykling - check

Fortsätter man i den här stilen kan man snart vräka i sig vad man vill!


Allsång

Inlägget skrevs: 2009-08-04 i: Frida Emelie Klockan: 08:04:22 Kommentarer 0
Hade ambitioner om morgonlöpning.
Blev det av?
Eeeeh, ne.

Ikväll väntar Allsång på Skansen med Zandra, ska bli himla mysigt! Får hoppas att solen håller sig framme bara! Har inte träffat den lilla korven sen 12 juni så det ska bli ett kärt återseende :)

Insane

Inlägget skrevs: 2009-08-03 i: Frida Emelie Klockan: 19:19:33 Kommentarer 0
Här ligger jag på mitt rum och fullkomligt smälter bort! Nu har värmen i rummet sjunkit en hel del så det är "bara" 28 grader, när jag kom hem vid tre var det 38.. Det är helt galet, att när man börjar med den sketna mattekursen så beslutar sig sommarens finaste väder för att ta en titt förbi. Malin ringde vid ett och var på väg till Långholmen för att bada, thanks mate..

Man blir så slut av all värme också, och cykelnyckeln verkar helt borta med vinden så nu kan jag inte ens gå med den till verkstaden för att få den lagad. Blir helt enkelt till att använda apostlahästarna framöver!

Nu tror jag bestämt att jag ska ut och röra på mig, söka skydd i skuggan under något träd kanske. Är alldeles för varmt att springa men en promenad i solen har väl ingen dött av!

Sommaren med Göran

Inlägget skrevs: 2009-08-02 i: Frida Emelie Klockan: 11:40:03 Kommentarer 0
Jäklar vilken grym film! Den rekommenderar jag så många som möjligt att se. Det var skrattsalvor från början av filmen och sen hela vägen igenom, det hade de gjort bra! Det förhöjde nog en aning att se den på premiärdagen också då det var fullproppat och stämningen på topp!

Igår kikade jag och Malin på Prideparaden, även den en otrolig upplevelse. Vi stod på Kungsgatan och tog över en timme innan alla fina ekipage hade rullat förbi, vilken känsla! Tog en hel del kort med mobilen men har ingen sladd så kan inte föra över dem till datorn..

Idag är det strålande sol och klarblå himmel. Önskar att jag kunde vara hemma och åka lite båt med det störtsköna gänget som jag saknar som tok redan efter en halv vecka.. Just nu har jag mest ångest över allt härnere men är väl bara att bita i det sura äpplet och sätta sig upp på hästen igen..
2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt