Ännu mera fest

Inlägget skrevs: 2008-08-27 i: Fotografier Klockan: 08:02:20 Kommentarer 0

Det finns en gräns på hur mycket man kan festa. Jag tror att jag börjar närma mig den gränsen.. Som sagt blev det fest tisdag-lördag förra veckan. I söndags var jag bakis hela dagen och vi blev överlyckliga när vi hörde att det inte var något galej på måndagkväll. Dock köpte vi lättöl och satte oss i Humlegården men det är inte alls samma sak. Igår var det dags för fest igen, blev nog lite mycket för en del men grymt kul var det. Dansade som aldrig förr, träffade massa nya människor men strax efter tolv kände vi oss rätt nöjda ändå, med siktet inställt på fest ikväll igen. Nu börjar min kropp snart strejka, den får alldeles för mycket alkohol och alldeles för lite sömn. Nu har vi matte i tre timmar, inte det man drömmer om när man är bakis. Har i alla fall äpplen och drickyoghurt jag kan ta med och mumsa i mig när aptiten börjar komma tillbaka.


Avslutar med att bjuda på en hrm.. Bild? På Magda och Sus.
Det kan gå livat till på Gasque :p


Nu börjar jag känna mig risig, ständigt full och trött

Inlägget skrevs: 2008-08-23 i: Frida Emelie Klockan: 09:06:14 Kommentarer 0
Rubriken beskriver rätt bra hur jag känner mig just nu. Jag har knappt sovit den senaste veckan eftersom vi har haft sena fester och tidiga mornar med studiebesök och matematik. Ingen rast och ingen ro, känner mig faktiskt lite smått avundsjuka på mina klasskompisar som får ligga och sova nu! Jag har precis packat väskan. Känner mig inte mänsklig för fem öre men här har man inte tid att vara bakis och ligga på latsidan. Ska snart ta tunnelbanan mot Sockenplan för att möta upp Zandra och c/o sedan bär det av till Johans landställe för kvällens kräftskiva. Bara detta inlägg fick mig att tagga till lite extra så nu känns det redan mycket bättre :) Ska ta med mig en vattenflaska och köpa en coca cola på vägen bara så löser det sig nog.

Men det börjar kännas lite si sådär när man festat tisdag, onsdag, torsdag, fredag och så nu lördag. Alkolist javisst! Speciellt som man vet att nästa vecka också delvis kommer fyllas med fest innan inskrivningen på fredag. Juust, alla n0llegrupper har fått uppdrag som vi ska utföra, hemliga för de andra grupperna. Dessa ska redovisas med ett bildspel eller en film som sedan ska visas upp den 13 september, vårt sista försök att bli ettor. Ska bli spännande!

Nu ska jag fixa det sista sen börja vandra, Ciao!

Livet är en fest

Inlägget skrevs: 2008-08-22 i: Frida Emelie Klockan: 00:38:11 Kommentarer 1

Än så länge i alla fall. Idag har det varit matte på förmiddagen sedan föreläsning i dryckeskultur och efter det en massa galej med Skanska. Det bjöds på mat och alkohol och dans halva natten. Så gryyymt! Jag, Magda och Malin ägde Stockholmarna på dansgolvet som vi skulle vilja uttrycka det. Nu är det sova och tagga som gäller. Matte imorgon nio till tolv igen sen blir det fest, fest, FEST!


Ciao!


Resumé av de senaste dagarna

Inlägget skrevs: 2008-08-21 i: Frida Emelie Klockan: 08:09:50 Kommentarer 1
Okej, det här känns faktiskt lite jobbigt men ska försöka göra mitt bästa. I tisdags morse hade vi matte nio till tolv, det var väl inte sådär jättekul. Vi kom liksom inte ens ihåg hur man räknar bråktal! Katastrof.. Efter det samlades våra n0llningsgrupper på gräsmattan utanför och vi fick stora baguetter till lunch. Ledarna för vår fältövning berättade lite och sen började vi traska iväg. Blev en karavan på cirka hundra meter med gula reflexvästar, mikket bra. Vi gick ner till vattnet, Blasieholmen och där stod en skärgårdsbåt och väntade på oss. Magdas bror var även där, han jobbar för Sweco och de skulle hålla i dagen. Vi åkte båt ut mot Värmdö i en timme ungefär sedan blev vi avsläppta vid Kovikudde (?). Sen var det bara att börja gå. Det var uppför och uppför och uppför. Potthett var det också så vi klagade faktiskt en gnutta. Efter ett tag stannade vi till, då berättade de att vi stod på gammal sjöbotten och att jorden därför kan vara lite salt. De sa att vi fick smaka själv om vi ville och självklart var det några stackare som gjorde det! Efter vi gått i cirka tre kilometer ser vi ett berg på vänster sida, eller en gräskulle och den ska vi självklart upp på. Väl däruppe, tio minuter senare säger de att vi får tio minuter på oss att skissa av "drumlinen" och göra de beräkningar som krävs. Vi sätter oss på ett par stenar och chillar men låtsas ändå klura lite. Sen traskade vi ner till ett "fik" som vi redan insett var KTH:s hus. När vi suttit där ett par minuter kommer Qhlöset ut på altanen, säger att n0llorna blivit lurade, att det var en falsk fältövning och att vi nu är på Osqvik. Vi får göra massa fula rörelser och så berättar de att Sweco anordnat den här dagen för oss. "Fältledarna" berättar att de hittat på allt, inte vet ett dugg om drumliner men att de faktiskt finns. Två av dem var S-5:or och den tredje S-3:a. Och drumlinen vi motvilligt traskat upp på var ett gammalt sopberg. Vi blev indelade i Sweco-lag och fick fina t-shirtar med nummer på ryggen sedan var det bara att börja leka. Stationer hit och dit och vi höll väl på i cirka två timmar. Efter det blev det gasque, sittning med tre-rättersmiddag och stränga regler, som att man egentligen inte får lämna gasquen förrän sittningen är slut osv. Vi fick gratis öl/cider sen fick man köpa snaps+punch för 20 kr, helt överkomligt! När middagen och allt var slut blev det efterkör, jäklar vilket ös! Alla stod och trängdes och dansade där inne och det var grymt kul! Vid elva började vi bege oss mot bussarna, som kom vid tjugo i tolv. Vi hoppade av vid Slussen och så traskade jag och Susanna bort till Stureplan för att hämta våra cyklar medan Magda väntade på tunnelbanan hem.

Igår morse kändes det himla drygt att kliva upp. Att det var bland den tråkigaste dagen i mitt liv gjorde inte saken så mycket bättre heller.. Först två timmars tråkig föreläsning sedan fem timmars urusla studiebesök. Men nu är det avklarat! Efteråt bjöd Arkitekt på en skittråkig fest, kort och gott. Alla vi samhällsbyggare var trötta sedan gårdagen och visste att ännu en gasque skulle gå av stapeln nästkommande dag men vi gjorde vårt bästa. Drack två öl, åt salladsbuffé som de bjöd på och satt och snackade ett tag innan vi gav upp och drog oss hemåt strax innan åtta. Jag var grymt trött och somnade till en halvtimme vid nio, sedan blev det riktig läggdags strax efter tio!

Idag kommer det nog bli grymt kul! Ikväll väntar ännu en S-gasque och vi hoppas på att få sitta med våra n0llningsgrupper denna gång. Först nu väntar tre timmar matematik, inget jag ser jättemycket framemot men det känns nödvändigt.. Dock bangar både Magda och Susanna de små latmaskarna. Efter lunch blir det föreläsning i dryckeskultur som ges av någon professor och sedan blir det nog ännu mer nollning innan gasquen börjar klockan sex.

Nu ska jag packa väskan och fixa det sista så man är redo för dagen!

Ciao!

Helt slutkörd

Inlägget skrevs: 2008-08-20 i: Frida Emelie Klockan: 21:38:34 Kommentarer 1

Råkade somna vid åtta men väcktes av mamma som ringde för att fråga hur jag har det. Det är mycket nu, det tar på krafterna och därför ingen blogg. Dessutom har jag efter de första tre dagarnas festligheter nu börjat dra på mig en dunderförkylning och det känns inte direkt så önskvärt så här i n0lletider.. Ska försöka skriva imorgon bitti om jag orkar! Så sjukt roliga dagar och roligare kommer det bli! Imorgon MÅSTE jag komma ihåg kameran också så jag kan fota och föreviga :)
Och Elin, håret blev säkert jättefint! Tittar imorgon :)

Ciao!


Studieresa

Inlägget skrevs: 2008-08-20 i: Frida Emelie Klockan: 08:28:48 Kommentarer 3
Kändes lite tungt att kliva upp imorse men det var bara att bita ihop. Efter duschning och frukost är jag nu redo att cykla bort mot skolan. Ska träffa Magda och Susanna vid tunnelbanan kvart i nio, Magda har världens sämsta lokalsinne så vi måste ju se till att hon hittar till föreläsningssalen. Sen vi inte riskera att hamna bredvid några andra okända människor heller. Vi ska för gå igenom vår studieresa med KTH Byggenskap mellan nio och tolv sen bär det direkt av på studieresa med dem. Tror vi ska titta på Hammarby Sjöstad, Norra Länken och något mer, byggen där samhällsbyggare är engagerade och lite vilken roll man spelar. Kan bli rätt intressant :) Skriver mer om gårdagen sen!


Ciao!

Kort och gott

Inlägget skrevs: 2008-08-20 i: Frida Emelie Klockan: 00:46:21 Kommentarer 0
Så trött så orkar inte skriva så mycket nu. Idag blev vi i alla fall utlurade ut i skärgården. Fick gå runt i tre kilometer upp och ner på en kulle (gammalt sopberg) innan vi slutligen hamnade på KTH:s gård därute på Värmdö. Där stod Sweco för arrangemanget och vi blev indelade i lag med fina t-shirtar med nummer bakpå. Vi lekte hela eftermiddagen sedan blev vi bjudna på gasque, en tre-rätters sittning med öl och snaps precis som studentlivet ska vara. Jag kom alldeles nyss hem, de hade hyrt bussar så jag och Susanna hoppade av vid Slussen sedan tog vi en promenad till Stureplan där vi lämnat våra cyklar så sen var det bara att cykla hem. Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagens studieresa och minglet med Arkitekt och Haninge.

Skriver mer imorgon bitti! Glömde kamera idag.. Magda och Susanna med.. Syyynd.. Teknikarna har dock tagit bilder som man kanske kan lirka fram lite senare ;p

Puss och godnatt!

Off to school

Inlägget skrevs: 2008-08-18 i: Frida Emelie Klockan: 08:04:14 Kommentarer 3
Det är härligt pissregn i luften. Sånt som knappt syns men som gör en dyngblöt på fem röda. Känns lite småjobbigt eftersom jag om ett tag ska cykla till skolan och jag vill inte vara helt pissblöt när jag kommer fram.. Inte tänker jag ta min regnjacka heller, känns inte så festligt.. Och inte vill jag gå, går ju så mycket fortare att cykla. Dagens i-landsproblem.. Jag klev i alla fall upp vid halv sju så nu har jag duschat, ätit frukost och sminkat mig. Lite fixning återstår och så måste jag fundera lite över vad man ska ta med sig idag. Almanacka och en penna kan ju vara en bra idé till att börja med. Och så plånboken så jag kan köpa mig något block inför morgondagens matematikrepetition. Blir nog grejt det!

Ciao!

My new crib

Inlägget skrevs: 2008-08-17 i: Frida Emelie Klockan: 21:25:00 Kommentarer 3

Mottagningen i Stadshuset gick bra men lite smått booring skulle man nog kunna kalla den. Jag grät ju inte när fanborgen stegade ut till orkesterns toner och vi också fick gå. Jag cyklade dit med Johanna och hem med henne och Tobias. Vi tog en sväng förbi Osqualdas (?) väg på campus så jag ska hitta dit imorgon. Hittade även vägen över Gärdet hem, den jobbigaste cykeltur jag gjort på länge. Bara massa uppför och har man inte några växlar är det ingen höjdare.. Men bara att ge det ett par dagar sen klarar man nog det galant :) Maria kom också hit så de tre har hjälpt mig att greja hela kvällen. Rummet är helt i ordningställt nu, allt upp- och inpackat! Är himla förvånad över hur lätt det gått faktiskt :) Dock är jag dragandes med ett par kartonger eftersom jag inte orkat leta mig ner till förrådet än men det kommer, om någon dag eller så. Det blev pizza till middag idag igen eftersom de andra var sugna, eller jag åt en kebabrulle men ändå. Fett ohej och fett ohå.

Johanna och Tobias åkte hem för runt en timme sedan och Maria begav sig mot tunnelbanan alldeles nyss. Känns skönt att bara kunna sitta här i lugn och ro innan det är dags att sova. Träffat ett par fler av min korridorskompisar också så känns inte lika hemskt nu. Johanna tog även tag och städade bänken under mitt skåp så nu är den delen av köket helfräsch :D En snäll indier förklarade för mig att jag faktiskt hade ett fack i den fräscha kylen också (även fast någon annans grejer låg där...) så då slapp jag den mögliga också! Han var faktiskt snällare än han verkade :) Jobbigt bara att jag kommer behöva kommunicera på engelska med hälften men men, practice is a good thing too!

Jag känner mig helt knäckt nu, kommer nog inte vara några som helst problem att somna ikväll heller och det känns riktigt skönt :) Kan behöva vara utvilad inför morgondagen också. Kliver nog upp vid sju, ska försöka få i mig lite havregrynsgröt till frukost! Sedan duscha och fixa sig och cykla bort mot uppropet klockan nio. Sen väntar välkomsttjoho, lunch och tydligen Sektionens Dag mellan 12 och 19, kan bli rätt tufft men det blir nog bra! Kommer vara fylld av nya intryck och kontakter imorgon, kommer bli en händelserik dag! :)

Avslutar det här inlägget med att slänga in lite bilder på mitt nya place! Ni får dock ha lite överseende med mina kartonger. Känner mig ändå himla nöjd med resultatet, är ju trots allt bara 17,2 kvadratmeter!

 
 

Nu börjar det kännas mer och mer som hemma

Inlägget skrevs: 2008-08-17 i: Frida Emelie Klockan: 12:31:13 Kommentarer 1

Första natten gick förvånansvärt bra, kanske var det för att jag var helt slut i både kropp och knopp men jag somnade som ett litet barn. Dock kommer det nog ta ett tag innan man vänjer sig vid alla ljud. Folk som går och pratar på gatan nedanför (fick stänga fönstret) och att det låter när någon annan spolar eller duschar men det kändes rätt så lindrigt ändå.

Pappa och Eva kom hit vid halv elva och då skruvade vi upp de sista hyllorna och fixade den ena taklampan som hängde lite snett. Nu börjar allt falla på plats och det är faktiskt himla fint! Jag ska försöka hinna färdigt med det sista plocket senare idag och ta lite kort och lägga in här på bloggen så alla nyfikna (?) själar får se.

Nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen och fixa mig inför mottagningen med rektorn och alla andra nyblivna KTH:are i Stadshuset klockan två. Tanken var att jag och Johanna skulle cykla dit bort, Midnattsloppet 2009 - here I come!, men nu har det börjar regna igen så vi får se hur det blir. Innan hon kommer ska jag hinna med att värma upp mina grymt goda pizzarester också! Orkade bara äta halva igår så då blir det mumma-lunch idag och det är inte helt fel!

Och sist men inte minst vill jag säga GRATTIS HANNAH som fyller hela 19 år idag, bara ett år till sen lämnar du också tonårsvärlden ;)

Ciao!


Första natten

Inlägget skrevs: 2008-08-17 i: Frida Emelie Klockan: 00:37:41 Kommentarer 0
Hela dagen har bara runnit iväg. Kom fram vid tolv och på knappt en timme hade vi burit upp och in allt. Åkte iväg till IKEA i tre timmar, lite tröttsamt, sedan tillbaka för att börja packa upp och skruva ihop. Nu är det mesta fixat, eller hälften. Har även hunnit med att storhandla så jag har massa mat och mysa med Zandra ett par timmar nu ikväll. Hon kom hit och fick äran att hänga upp mina gardiner medan jag tog en dusch, så fint så :) Sedan begav vi oss mot Söder för att titta på våra syskon när de sprang Midnattsloppet. Dock kom vi lite för sent så Johanna hade redan gått i mål när vi kom fram.. Jockes spurt hann vi däremot med att se och sen blev det lite resultatsnack innan vi sa hejdå och alla begav sig åt sina olika håll. Jag, lilla nyinflyttade stackaren, var ju självklart den enda som skulle åka tunnelbana, det var korvstoppning ner så det tog sin lilla tid. Att stå och trängas med folk som sprungit en mil var inte heller någon höjdare, lukten är obeskrivlig! När jag väl fick hoppa av vid Gärdet lyckades jag självklart med konststycket att gå åt fel håll.. Så var bara att vända och glatt traska tillbaka mot nästa uppgång. Nu är jag i alla fall hemma, skönt! Ska hoppa ner i säng nu så man är fit for fight inför slutfinishen imorgon och sen mottagandet i Stadshuset klockan två, blir nog grejt det! Johanna ska cykla dit med mig, är man fattig student får man försöka använda benen så gott och länge det går! Sen ska vi ta en tur förbi KTH så jag får spana in området och se var jag ska gå på måndag morgon. Spännande!

Kanske slänger in lite bilder imorgon, om det hinner bli färdigt och lite mer utförande om mitt nya liv. Scary!

Sleep tight


Juust, en låt som skulle passa in på mig just nu; Marit Bergman - No Party (eller vad tusan den heter? :o)

Sorgligt..

Inlägget skrevs: 2008-08-15 i: Frida Emelie Klockan: 21:36:18 Kommentarer 0
Nu är mitt rum borta. Alla möbler (som jag ska ta med) och kartonger är utplockade i flaket. Jag har sprungit runt den senaste timmen och försökt hittat grejer jag glömt och desperat proppat ner dem i papperskassar = inte glad pappa som hatar att flytta med kassar.. Men det är bara att gilla läget helt enkelt. Mina kartonger är ändå full och jag har inga fler. Mår dåligt så fort jag går in på mitt rum nu. Det är helt tomt och det ekar, hemskt. I natt ska jag sova i Johannas rum, mamma har bäddat åt mig där. Får se hur mycket jag kommer kunna sova bara, är som ett nervvrak. Dock är jag helt slut så det borde inte vara några problem, hoppas jag. Dock har alla barnfamiljer i kvarteret surströmmingsfest ett par hus längre ner, vilket innebär att de livliga barnen får vara uppe och skrika länge.. Nu håller jag alla fingrar och tår för att de snart ska bli utmattade och däcka. Skjutsade hem Sara för ett tag sedan men orkade inte åka förbi kräftskivan något, kände att det är alldeles för mycket jag måste kolla femtioen sista gånger + att jag som sagt måste hoppa i säng snart. Och kanske duscha så man i alla fall känner sig fräsch innan helvetet bryter loss.
Nu packar jag ner datorn en gång för alla men jag hoppas på att internet är inkopplat nu imorgon så jag kan ge er en update men man vet ju aldrig. Alla papper är inskickade så det borde ju inte vara några problem men peppar, peppar..

This is it. Hejdå Härnösand - HEJ Stockholm!

Naaaw, sweetnoes!

Inlägget skrevs: 2008-08-15 i: Frida Emelie Klockan: 10:36:24 Kommentarer 0
Emma ringde och ville komma förbi mig på jobbet eftersom hon ville säga hejdå och åker till Leksand direkt efter hon slutat jobba ikväll. Så vid nio, strax efter jag tryckt i mig smörgåstårta så det stod ut genom öronen, kom hon hit. Vi pratade en stund sen gick och hon hämtade en present i bilen. Hon hade gjort världens finaste fotoalbum med massa bilder på bara henne och mig från alla år. Började med de hemska bilderna från Spanien och avslutade med några bilder från Stadsfesten. Det kan jag titta i varje gång jag längtar hem :)

Nu ska jag snart åka och hämta Elin för grillbuffé på Hamnkrogen, inte för att jag är så värst hungrig efter all smörgåstårta men vi har ju bestämt sen länge att vi ska luncha idag och då kan jag ju inte banga. Nåt får jag alltid i mig :)

Ciao!

Sista dagen på jobbet

Inlägget skrevs: 2008-08-15 i: Frida Emelie Klockan: 07:23:42 Kommentarer 0
Jajjemen, otroligt skönt känns det! Tog bilen till jobbet idag med, så får jag åka hem och lämna den till mamma i eftermiddag. Har nyss varit och hämtat bröd på Tullporten och nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i så jag kan åka på min HVC/KVV Postrunda. Intressant eller hur? Känns inte som det kommer bli så många knop gjorda idag, blir nog mest till att glida runt.

Igårkväll var Sara förbi en stund. Jag hämtade henne sen åkte vi till Godishuset och köpte godis (?). Åkte hem, bakade äppelkaka tills idag och grejade på innan jag skjutsade hem henne vid nio. Fixade det allra sista (nu ekar det i mitt rum..) sen hoppade jag in i duschen och bar ner grejerna från lillstugan. Vid tio överraskade Linn och Gustav med att komma förbi. De hade köpt med sig fika och gjort jättefina tavlor så jag inte ska glömma bort dem! Snyggaste partybilderna eller vad man nu ska säga.. Tydligen fått ett nytt smeknamn också, Discodolly och jag vet inte, kanske kan passa mig!

Idag blir det lunch med Elin A, känns riktigt mys att få träffa henne innan jag åker eftersom det blivit så stressigt nu på slutet! Blir favorit i repris med grillbuffé på Hamnkrogen, hoppas bara att de fortfarande kör på det! Ikväll kommer nog Sara och äter med oss sen blir det till att packa in alla grejer i släpet och åka upp till Elin och Fanny för att säga hej då till alla. Blir nog bra :) Sedan rullar vi 06.00 imorgon bitti och är väl framme vid ett någon gång. Då blir det bara till att packa ur allt och dra iväg till IKEA i Barkarby för inhandling av både litet och stort, blir nog bra det. Förhoppningsvis kommer Z förbi mig en stund imorgon kväll också, kanske tvingar henne att göra några knop innan vi går och tittar på våra syskon (syster och bror) som är hurtiga nog att springa Midnattsloppet. Eller så däckar jag på en gång, i mitt nya place.. Måste ju vara fit for fight på söndag klockan 14 när man ska till Stadshuset på mottagning också.

Nej, nu är det dags att göra något kanske. Kika in de senaste nyheterna på Aftonbladet och fixa i ordning kaffe innan det är dags för HVC.

Have a nice day!

Tre dagar tills jag flyttar..

Inlägget skrevs: 2008-08-13 i: Frida Emelie Klockan: 18:53:53 Kommentarer 0
..Och det hade inte kunnat känts sämre. Allt känns bara helt upp och ner, jag känner mig helt uppriven. Jag har fått finnar i hela ansiktet för att jag är så stressad över allt och jag kan inte sova på nätterna för jag har tusen tankar i skallen. Jag vaknar minst en gång i timmen och får paniktankar som gör att jag måste springa upp och titta om jag vet var en viss sak är eller om den är borttappad. Det har i alla fall varit mycket att göra på jobbet så de här tre dagarna har bara rusat iväg, vilket fått mig att inse att det är torsdag redan imorgon. Och dagen efter torsdag är det fredag vilket innebär att jag måste packa in alla grejer i släpet. Jag har nog inte riktigt förstått att jag verkligen ska flytta men nu känns det helt verkligt och det skrämmer mig. Rejält. Jag känner mig liten, ensam och rädd. Mest rädd är jag över matten eftersom jag bara gått samhälle med matte c och alla andra förmodligen kommer vara värsta snillena. Jag börjar känna mina nerver, börjar ångra mig. Förstår inte riktigt vad jag har gett mig in på..

Nu ska jag åka ut till mamma i stugan för lite kärlek och omsorg, det kan behövas eftersom vi knappt träffats på hela sommaren och imorgonkväll får jag förhoppningsvis träffa Sara. Det skulle kännas bra. <3

Z, badtunna wow! :D Och Johans land? Tror du verkligen jag platsar på ett sånt ställe? (Just nu känns det som att jag inte har någon plats där jag platsar) Direktkommen från Norrland och allt. Fast jag bangar ju aldrig badtunna.

Världens sötaste granne!

Inlägget skrevs: 2008-08-12 i: Frida Emelie Klockan: 20:19:47 Kommentarer 2

Jag har sagt det förut och kommer förmodligen säga det igen! Min granne Emma, som är fyra år, är nog världens gulligaste unge! Jag och mamma hade varit i stugan tidigare ikväll och när vi kommer hem står hon och äter Piggelin med hennes storebror Anton ute på gatan. När vi kliver ut ropar hon "Hej Anki" sen får hon fram "vilken fin bil du har köpt". Hahaa, vilken fyraåring! Sen ropade hon ju såklart "Heeeej Frida" också innan jag skyndade mig in för att undvika att bli uppehållen. Hon kan verkligen få en på bra humör :)


Har fortsatt med packningen ikväll, nu kan jag inte påstå att det är mycket alls kvar och det känns faktiskt himla skönt! Imorgon funderar jag på att kanske börja förflytta lite möbler nedöver också, kanske skruva isär sängen eftersom jag inte är helt hundra på hur det kommer gå men vi får se helt enkelt. Nu klockan nio ska i alla fall jag och mamma mysa och titta på en film :)


Idag har det inte varit kul att heta Frida

Inlägget skrevs: 2008-08-10 i: Frida Emelie Klockan: 17:49:00 Kommentarer 0
Vaknade vid halv åtta och böljde i mig vatten, välbehövligt. Somnade om en stund sen ringde Linn och väckte mig vid tio igen. Det bestämdes att vi skulle käka lite välbehövlig bakismat så strax innan elva så cyklade jag ner till henne. Hämtade Gustav som höll på att leka med sina modellflygplan och var superpigg innan vi hämtade Dalle, som lyckligtvis mådde lika piss som mig. Vi styrde kosan mot Matvraket, Linn och Gustav körde på med korvrulle och kötbullar med mos men jag och Dalle käkade klassisk bakismeny - varsin stor cola och en mellanstrips. Var inte mycket av stripsen som gick ner men efteråt kändes det lite bättre i alla fall! Vi körde runt ett tag, ut mot Lotstugan och så sen åkte vi upp på Kusthöjden. Där var det tävling med radiostyrda bilar på en bana de hade där, hur vi hamnade där är ett mysterium. Jag och Linn uppskattade det inte lika mycket som grabbarna som var i himmelriket.. Såg ett race sedan hade de lunchpaus, så vi gick runt och tittade när de höll på att meka med de små bilarna innan det var dags för ett nytt race. Då var jag och Linn lagom less så när det väl var slut åkte vi hem till Dalle. Slöade på soffan ett tag innan vi bestämde oss för att åka hem och sova. Nu på eftermiddagen har mamma kommit hem från Arvika också.

Nu ska vi åka och handla sen fixa middag. Inte så jättesugen på mat men det kommer väl kanske. Äta bör man.

Bara för att

Inlägget skrevs: 2008-08-09 i: Frida Emelie Klockan: 16:14:39 Kommentarer 0

HIHI!

här är 200 filmer, haru sett fler än 50 har du koll.

nu när du sett det här är du utmanad.


[ ] Rocky Horror Picture Show

[x] Grease

[x] Pirates of the Caribbean

[ ] Boondock Saints

[x] The Mexican

[x] Fight Club

[x] Starsky and Hutch

[x] Neverending Story

[ ] Blazing Saddles

[ ] Airplane

Total: 6



[ ] The Princess Bride

[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy

[ ] Napoleon Dynamite

[ ] Labyrinth

[ ] Saw

[x] Saw II

[ ] Saw III

[ ] White Noise

[x] White Oleander

[ ] Anger Management

[x] 50 First Dates

Total: 3



[x] Scream

[x] Scream 2

[x] Scream 3

[x] Scary Movie

[x] Scary Movie 2

[x] Scary Movie 3

[x] American Pie

[x] American Pie 2

[x] American Wedding

[x] American Pie Band Camp

[ ] American Pie The Naked Mile

Total: 10



[x] Harry Potter

[x] Harry Potter 2

[x] Harry Potter 3

[x] Harry Potter 4

[x] Resident Evil

[x] Resident Evil 2

[ ] The Wedding Singer

[ ] Little Black Book

[x] The Village

[x] Lilo & Stitch

[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch

Total: 8



[x] Finding Nemo

[x] Finding Neverland

[x] Signs

[x] The Grinch

[ ] Texas Chainsaw Massacre

[x] White Chicks

[x] Butterfly Effect

[x] Thirteen Going on 30

[x] I, Robot

Total: 8



[x] Dodgeball: A True Underdog Story

[ ] Universal Soldier

[ ] A Series Of Unfortunate Events

[x] Along Came Polly

[x] Deep Impact

[ ] KingPin

[x] Never Been Kissed

[x] Meet The Parents

[x] Meet the Fockers

[x] Eight Crazy Nights

[ ] Joe Dirt

Total: 7



[x] A Cinderella Story

[x] The Terminal

[x] The Lizzie McGuire Movie

[ ] Passport to Paris

[x] Dumb & Dumber

[x] Final Destination

[ ] Final Destination 2

[ ] Final Destination 3

[x] Halloween

[x] The Ring

[x] The Ring 2

Total: 8



[ ] Harold & Kumar Go To White Castle

[ ] Practical Magic

[ ] Chicago

[x] Ghost Ship

[ ] From Hell

[x] Hellboy

[x] Secret Window

[x] The Whole Nine Yards

Total: 4



[x] Troy

[x] The Day After Tomorrow

[ ] Child's Play

[ ] Seed of Chucky

[ ] Bride of Chucky

[x] Ten Things I Hate About You

[x] Just Married

[x] Gothica

[ ] Nightmare on Elm Street

[ ] Sixteen Candles

[x] Remember the Titans

[ ] coach carter

Total: 6



[ ] Bad Boys

[ ] Bad Boys 2

[ ] Joy Ride

[x] Seven

[x] Ocean's Eleven

[x] Ocean's Twelve

[ ] Identity

[ ] Lone Star

[ ] Bedazzled

[ ] Predator I

[ ] Predator II

[ ] Alien V.S Predator

Total: 3



[x] Independence Day

[x] Cujo

[ ] A Bronx Tale

[ ] Darkness Falls

[ ] Christine

[x] ET

[ ] Children of the Corn

[x] My Boss' Daughter

[x] Maid in Manhattan

[ ] Frailty

Total: 5



[ ] Best Bet

[x] How to Lose a Guy in 10 Days

[x] She's All That

[x] Calendar Girls

[ ] Sideways

[x ] Mars Attacks

[ ] Event Horizon

[ ] Ever After

[x] Forrest Gump

[ ] Big Trouble in Little China

Total: 5



[x] X-Men

[x] X2

[x] Spider-Man

[x] Spider-Man 2

[x] Spider-Man 3

[ ] Sky High

[ ] Jeepers Creepers

[ ] Jeepers Creepers 2

[x] Catch Me If You Can

[x] The Others

[x] Freaky Friday

[ ] Reign of Fire

[ ] Cruel intentions

[ ] Cruel Intentions 2

[x] The Hot Chick

Total: 9



[ ] Swimfan

[ ] Miracle

[x] Old School

[x] The Notebook

[x] K-Pax

[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

[x] Lord of the Rings: The Two Towers

[x] Lord of the Rings: The Return of the King

[x] A walk to remember

[x] Boogeyman

Total: 8



[x] Hitch

[x] The Fifth Element

[x] Star Wars Episode I The Phantom Menace

[x] Star Wars Episode II Attack of The Clones

[ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith

[ ] Star Wars Episode IV A New Hope

[ ] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back

[ ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi

[ ] Troop Beverly Hills

[ ] Swimming with Sharks

Total: 4



[x] Air Force One

[ ] For Richer or Poorer

[ ] Transporter

[ ] Transporter 2

[ ] People Under the Stairs

[ ] Blue Velvet

[x] Sound of Music

[x] Parent Trap Re-make

[x] The Birds

[x] The Terminator

[x] Terminator-2

[x] T-3

Total: 7



[ ] Empire Records

[ ] SLC Punk

[x] Meet Joe Black

[ ] Nightmare Before Christmas

[x] The Silence of the Lambs

[x] Sleepy Hollow

[ ] I Heart Huckabees

[ ] 24 Hour Party People

[ ] Blood In Blood Out

Total: 3



[x] Thirteen

[ ] Manic

[x] American History X

[x] Deep Blue Sea

[x] George of the Jungle

[ ] Canadian Bacon

[ ] How High

[ ] The Jacket

[ ] My little pony 1986

Total: 4



[ ] Road to perdition

[x] Jesus Christ Superstar

[x] Rent

[x] Mulan

[ ] Mulan 2  

[x] Lion king

[x] Lion King 2

[x] Lion King 3 Hakuna Matata

[x] Legally blonde

[x] Legally blonde 2

[x] Pink Panther

Total: 9



SAMMANLAGT : 117
Inte alltför illa pinkat, eller?

En vecka..

Inlägget skrevs: 2008-08-09 i: Tänkvärt Klockan: 13:47:23 Kommentarer 1
Nu är det en vecka kvar tills jag flyttar. Eller rättare sagt, om en vecka har vi packat ur alla grejer och är påväg med släpet till IKEA. Förhoppningsvis. Det börjar kännas lite i magen, spännande men samtidigt lite pirrigt. Om jag kunde skulle jag helst bara vilja spola förbi den här veckan, låta oss vara påväg och slippa all slut-stress. Jag har nyss kommit hem från en sväng på stan med Emma och Hannah. Jag var på Systemet sen strosade vi runt, Hannah skulle hitta något till ikväll utan succé men jag kom hem med ett par svarta tygskor och ett par svarta pärlörhängen. Tanken var att jag skulle fortsätta packa lite idag men jag lägger nog det åt sidan, egentligen har jag ju faktiskt packat det mesta redan. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällens festligheter. Avskedsfest, bara det känns ju dystert. Tråkigt är det också att uppslutningen inte verkar bli den bästa.. Sara och Anna är i Stockholm, Elin ska till sin stuga, Malin jobbar och Elin är sjuk. Linn verkar i alla fall komma förbi senare ikväll och det är bäst för henne!
Jag har nog nästan bestämt mig för kvällens klädsel i alla fall men nu småduggar det. Suck. Maten är i alla fall fixad, det ska bli himla gott. Vinet ligger på kylning och det ska också bli gott. Ändå kan jag inte riktigt slappna av. Jag tänker och tänker. Om en vecka bor jag i en annan stad, med främmande människor runtomkring mig. Tur att jag har systrarna och Zandra där nere annars vet jag inte riktgt vad jag skulle ta mig till. Klart man kommer lära känna massvis med nya människor också men i början, hur ensamt kommer det inte kännas då? Zandra verkar jobba nästa helg också, jag som hade planerat att tvinga henne att hänga hos mig, på mina 17,2 kvadratmeter. Jag hoppas att man kommer trivas med resten av gänget i korridoren annars kan det bli problem helt enkelt... Första hyran är betald sen två veckor och nycklarna är uthämtade. Mitt första eget ställe. Känns både kul och spännande men samtidigt lite läskigt, vilket ansvar! Jag har skickat in avtalet till Tele2 så internet ska vara påkopplat när jag flyttat in och så har jag beställt adressändring. Från trygga Hjortronstigen 32 i Härntatown till Studentbacken 21 i Stockholm. Stockholm liksom.. Jiiisses. Lilla jag i storstan. Tror dock jag kommer trivas som fisken i vattnet men jag känner mig ändå ängslig.

Nej, nu ska jag sluta jiddra och börja trolla lite med mitt utseende. Vi börjar tidigt idag och jag beräknar åka ner till Hannah vid fyra-tiden så det är inte så jättemycket tid att spela på. Jag ska försöka plocka lite på mitt rum och byta sängkläder också, få rent och fräscht sista veckan i mitt flickrum. Dags att försöka få lite liv i bloggen igen. Kanske går det bättre när jag väl är därnere, då måste jag ju se till att uppdatera mellan mattelektionerna så ni vet hur jag har det! Annars finns ju alltid mobilen och skype.

Have a nice day!
2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt