Polis, polis potatisgris

Inlägget skrevs: 2008-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 12:40:05 Kommentarer 0
Så skulle man kunna sammanfatta denna onsdag förmiddag.
Det hela började med att Emma kom och hämtade mig vid fem över tio. Vi skulle bege oss en bit från stan för att kunna traska runt med våra ryggsäckar bortom alla konstiga blickar. Efter "polkabron" skulle vi svänga vänster. Det var väldigt halt och bilen har inte så bra däck - resulterade i att vi gjorde en liten piruett med bilen, runt mittrefugen och inte var alltför långt ifrån att hamna i snödrivan på andra sidan vägen. Bestämde oss för att ta en annan väg och det gick bättre. Svängde höger vid Hemab, mot vattenverket eftersom det var på den vägen vi hade planerat att gå. Körde en bit, funderade på vart vi egentligen kunde parkera och sen vände vi och bestämde oss för att ställa oss borta vid Hemab istället. Vid vattenverket möter vi en polisbil, kändes lite sådär småscary. Körde in på besöksparkeringen vid renhåll och tjosan kerstin, ser en polisbil i ögonvrån ute på stora vägen, som svänger in och PARKERAR IN OSS!!! Tjena liksom! Vi satt typ och jaha, väntade på att de skulle komma. De gick fram till Emma, bad att få se hennes körkort, fick bekräftelse i radion att det var hennes pappas bil och sen drog de.
HALLÅ LIKSOM?!?!?! Hemskt att de inte har nåt bättre för sig än att förfölja små oskyldiga nittonåriga blonda tjejer som ska ut på promenad!!
Vi bestämde oss för att vi inte ville vara kvar (alla våra sommarjobbarkompisar hade ju sett oss genom fönstren, hahaa) så åkte bort till Dollar och parkerade där. Sedan lämnade vi våra ryggsäckar i bilen, tog en promenad bort till dagiset på Bondsjöhöjden och sen tillbaka. Efter det blev det hårdkörning på gymmet!!
Nu sitter jag och väntar på att äggvattnet ska koka, sen blir det äggmackor och göingesoppa, mumma :) Mamma gjorde igår som vi ska ta med till Arvika så då lämnade hon lite till mig. Så snällt!
Sen har jag en smörgåstårta att garnera, hoppas den smakar bra nu bara...

Kommer nog lite bilder sen ;)

HÄR KAN DU FRAMFÖRA DINA ÅSIKTER

Ditt namn:
Kom ihåg mina uppgifter

Din e-postadress (publiceras ej)

Din bloggadress:

Lätta på hjärtat här nedan

2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt