Slutkörd

Inlägget skrevs: 2009-06-13 i: Frida Emelie Klockan: 19:58:17 Kommentarer 0
Så trött som jag varit denna vecka tror jag aldrig jag tidigare varit, helt sjukt! Men jag har tagit mig igenom veckan och 41,5 arbetstimmar och nu är det lördag och fest! Sista festen på Bofinksvägen, kommer nog bli en hel del nostalgi. Elin fixar sig och vi väntar på de andra, sen blir det feze ^^

Hard work work

Inlägget skrevs: 2009-06-08 i: Frida Emelie Klockan: 06:30:47 Kommentarer 0
Idag är dagen med D här. Och som vanligt kliver jag upp alldeles för tidigt.. Ska snart kirra lite frukost, på med facet och sen så småningom cykla neröver. Är ju ingen idé att jag är övertidig heller eftersom dörren är låst och någon måste släppa in mig. Men det ska nog gå bra det här :)

Hoppas bara på att det inte är på torsdag jag ska ut med mördar-Linus i skogen, då blir det nog svårt att hinna hem till Annas studentmottagning och den vill jag faktiskt inte missa..

Idag väntar, om inget går mig emot, lunchdejt med Zandra och förhoppningsvis Linn. Det ska bli nice, nice :)

Back in Härntan

Inlägget skrevs: 2009-06-06 i: Frida Emelie Klockan: 20:57:55 Kommentarer 0
Bilresan upp gick bra även om det tog sin tid. Igårkväll drog jag ner en snabbis till NK13 för att heja på folket. Idag har jag och mamma varit ute i stugan och grejat. Gick med trimmern och sedan började jag skrapa bron nere vid förrådet. Blev lunch på Donken med Linn, Thomas och Mia sen hem för en powernap. Nu sitter jag och Mia hos Linn och pimplar lite vin medan Linn åker Ådalen III. Får se hur det blir sen, Hamnkrogen känns nästan lite väl kallt, bara 5 gradet varmt ute..

Imorgon blir det nog en sväng till Alnön och kika då Gustav cyklar, spännande spännande!

Ett farväl

Inlägget skrevs: 2009-06-05 i: Frida Emelie Klockan: 09:16:24 Kommentarer 1
Nu har Malle precis tagit sitt pick och pack och åkt. Hon skulle möta sin lillebror för att sedan åka vidare till Oslo i eftermiddag. Ska plocka med det sista, diska undan och så. Vid tolv, ett är det beräknat att vi ska bege oss härifrån så blir rätt sen hemkomst. Nu ska jag kolla så jag inte lämnar kvar nå viktigt och lägga ner datorn :)

Ses snart i Härntan!

Färdigpackad

Inlägget skrevs: 2009-06-03 i: Frida Emelie Klockan: 22:33:40 Kommentarer 0
Så gott som.
Grymt skönt!
Blev en resväska och en bag där "sista-minuten-sakerna" får hoppa ner. Frågan är bara hur jag ska få med mig allt tillbaka hit till Stockholm sen med tanke på allt jag redan tagit upp men ska försöka lämna lite smått och gott också :)

Nu väntar jag på att Malle ska komma hem men antar att det kanske bli lite bärsdrickande ändå. Tittar på Hide and Seek, stackars tjej! Kommer ihåg att jag tyckte den var rätt obehaglig första gången jag såg den men när man vet hur den slutar förstör det liksom hela spänningen. Lyssnar på massa softmusik och börjar känna mig sådär lagom trött så ska nog snart ta och dö av :)

Natti, natti!

Sommarlov

Inlägget skrevs: 2009-06-03 i: Frida Emelie Klockan: 19:34:25 Kommentarer 1
Gud så skönt, äntligen har man sommarlov! I måndags var det ju så himla fint väder så eftermiddagen spenderades med vännerna ute på en strand på Djursholm med lite fotboll, sol och bad. Härligt, härligt :) Igår blev det lunch vid Medborgarplatsen med Malin, Susanna och Louise och sedan lite strosande på stan innan jag hjälpte syrran med lite Matte B. Idag började jag och Malin med att titta på Pretty Woman sen drog vi oss sakta men säkert mot Louise. Där var Jakob och Robert och det blev S.O.S, fika, Geni-spelande och så lite Mario Kart.

Nu är Malin iväg och träffar sin halvkusin. Jag har precis skaffat Spotify så ska göra en grym spellista, börja packa lite och sen dega ner mig framför tv:n :) På fredag förmiddag bär det norröver!
2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt