Mot fjällen

Inlägget skrevs: 2010-03-31 i: Frida Emelie Klockan: 22:53:48 Kommentarer 0

Imorgon åker jag, Johanna och Tobias till fjällstugan. Ska bli mysigt att komma bort ett tag. Bara känna lugnet, åka lite skidor och äta en massa god mat!

Minus ett är att det enligt väderleksprognosen jag precis såg ser ut att bli snöblandat regn på fredag.. Minus två är att Mattias inte kunde följa med..

På fredag kommer morfar, morbror och kusin också upp så det ska bli mysigt. Vi får två hela dagar tillsammans innan vi styr kosan tillbaka till Stockholm på måndag. Jag hoppas på plusgrader, sol och brunbrända kinder! Och Knut (kameran) följer med för nu jäklar ska jag bli ett proffs på att fota! ;)


Naaaw

Inlägget skrevs: 2010-03-22 i: Frida Emelie Klockan: 19:13:02 Kommentarer 1

Idag när jag kom hem väntade det här fina brevet på mig i brevlådan! Det är inte varje dag och jag måste säga att det var världens bästa överraskning! Ett sött brev från älskade Elin i Umeå! :D


Födelsedagspresent

Inlägget skrevs: 2010-03-18 i: Fotografier Klockan: 19:36:12 Kommentarer 0

Idag har jag hängt med Therese hela dagen, det var mysigt. Har saknat hennes sällskap. Som vanligt (när det gäller oss) blev det smaskig lunch på John Chris och mitt i maten tar hon fram ett paket. Till mig ^^ Fick ett apsnyggt SNÖ-armband från henne & Filip (det är min nya drog och det är hon som lurat dit mig..) och en snygg ögonskugga från Make up store.


Mitt nya apsnygga armband! :D


Den heter Knut

Inlägget skrevs: 2010-03-18 i: Fotografier Klockan: 19:04:12 Kommentarer 0

För snart två veckor sen slog jag slag i saken. Med lite födelsedagspengar på fickan och efter att ha gått och trånat i en evighet slog jag till och köpte mig en systemkamera! Så nu jäklar ska det bli till att knäppa sjukt fina bilder! (Det gäller bara att lära sig kameran först..)

Har dock inte hunnit leka av mig än då dagarna bara bestått av plugg, jag hoppas att jag ska kunna lära mig lite när vi åker till fjällstugan, där kommer det nog kunna gå att ta en hel del grymma pics!

Så länge bjuder jag på en bild på den fika buketten jag fick av Linn i födelsedagspresent! :D


Fullt upp

Inlägget skrevs: 2010-03-17 i: Frida Emelie Klockan: 14:52:43 Kommentarer 0

De senaste veckorna har bestått av plugg nästan varenda vaken stund. Nu är det över för den här gången och det är som en sten lyft från bröstet! Dock har jag en mattetenta det blir till att skriva om 3-4 veckor pga att jag inte valde skriva den i måndags morse, hellre omtenta än att bli död på kuppen liksom!

Jag har ändå hunnit med en hel del roligt. La Roux på Berns, en födelsedag har passerat med middag, kalas och bio, middag med svärföräldrarna, Melodifestivalen med mina favoriter och en hel del mys med Mattias.

Nu hoppas jag att det ska lugna ner sig lite :) Att man ska kunna koppla av och hinna umgås med lite folk. Om jag hinner ska jag berätta vad jag köpt mig lite senare! ;) Ikväll blir det hem till Mattias, det ryktas om våfflor och film. Yummie och mys ^^


Happy birthday to.. Me!

Inlägget skrevs: 2010-03-05 i: Frida Emelie Klockan: 09:30:04 Kommentarer 0

Ja, då var dagen här. Dagen man övergick från 21 till 22 år. Kan väl inte säga att det sägs så speciellt faktiskt, ett år närmare pensionen bara. Hehe! ;)

Började med att Elin skickade sms 00.01, JA du var först. Vad tror du? Haha. Sedan har det rullat in sms hela morgonen, ska ta mig i kragen och svara på alla om en stund. Sen väntar klassisk behandlande massage klockan 11. Aaaoch!


En Frida på födelsedagen för en herrans massa år sedan!


Okej jag lever

Inlägget skrevs: 2010-03-04 i: Frida Emelie Klockan: 20:23:03 Kommentarer 0

En fågel viskade i mitt öra att det var längesen det sågs något livstecken. Men jag lever! Pluggar som en galning och försöker överleva i ett snöigt, kallt och blåsigt Stockholm.

Häromdagen beställde jag 600 bilder från Fujidirekt (ja jag vill ha vanliga album..) och passade samtidigt på att beställa lite förstoringar då de bara kostade FEM KRONOR(!) styck! Självklart blev det ett par bilder från Thailand/Malaysia som nu pryder min vägg. Är själv hemskt nöjd med resultatet, även om det inte får mig att än mer längta bort till värmen...


Koh Chang, Koh Lipe & Perenthian Islands.

2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt