Party all night long

Inlägget skrevs: 2009-01-31 i: Frida Emelie Klockan: 16:03:39 Kommentarer 1
Om den här bruden vill parta är man inte den som tackar nej! Det kan inte bli annat än kul! Nu är det bara att hoppas på att hon hör av sig och kommer snart så vi kan fixa mat och börja förtära god dryck. Mitt förråd är laddat så kvällen kan inte bli annat än toppenbra!


Hon och jag, vår första utgång september 2007 i Trondheim.

Äntligen helg! :D

Inlägget skrevs: 2009-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 16:29:30 Kommentarer 0

Wonderful! Idag var jag förbi kårbokhandeln och köpte självhäftande plast. Min tanke var att plasta in matteboken så den håller sig fräsch och kan säljas i andrahand så nu har jag precis plastat in den. La precis rosévinet på kylning också. Är ju puben i Oasen ikväll men känner mig inte så sugen. Louise och grabbarna skulle gå dit och ta ett par öl men jag får se hur jag gör. Ska försöka plugga lite matte nu medan det vi gick igenom idag fortfarande är greppat och sen blir det ett glas vin. Det är ju trots allt fredag :)


T'änk om man hade blivit bjuden på en sån här pangfest.
Då hade man inte bangat!

Fy för dessa tidiga mornar

Inlägget skrevs: 2009-01-30 i: Frida Emelie Klockan: 07:21:34 Kommentarer 2
Det var knappt att jag tog mig upp idag, på tok för trött var jag. Hade jättesvårt att somna igår också, all trötthet blev som bortblåst. Idag väntar en heldag med Algebra, lite småklurigt sådär men tydligen ska det vara som en spärr som släpper när man börjar förstå. Tro när det ska hända mig? Ska fixa i ordning mig nu och sen bege mig till skolan, man kommer förbanna de här tidiga mornarna när man är så bortskämd med sovmorgon i vanliga fall!


Grymt gammal bild men orkade inte ladda upp någon ny :p
Saknar dig älskling!!

Bara massa snö

Inlägget skrevs: 2009-01-29 i: Frida Emelie Klockan: 09:05:55 Kommentarer 1
Typiskt. Idag snöar det tokmycket. Det innebär att jag kommer vara en dränkt katt när jag kommer till skolan. Det är inte okej! Nu väntar två timmars fysikföreläsning och efter lunch en timmes programmeringsföreläsning följt av en timmes genomgång av instuderingsfrågorna i smågrupper. Blir nice. Skönt med en kortisdag också :D

En riktig mysdag med Emelie!

Inlägget skrevs: 2009-01-28 i: Slöserier Klockan: 21:52:35 Kommentarer 0
Idag när jag slutade mötte jag upp Emelie vid skolan, det var hur kul som helst att träffa henne igen! Vi tog en promenad ner till stan, köpte biljetter till bion och sen gick vi och åt - fläskfié, bea och pommes, mums! Sedan blev det visst lite shopping. En lite längre skjorta från VILA och sedan ett par jeans från Cheap Monday.. Ibland måste man få unna sig själv! Vi gick sedan och såg på Mammut, den var riktigt rörande! En hemsk film så att säga men stundvis blev den lite seg. Nu är jag hemma och ska snart hoppa i säng och titta på ett avsnitt av Greek ^^


Dagens inköp. Jag känner mig väldigt nöjd faktiskt :)

Och så detta eviga regnande

Inlägget skrevs: 2009-01-26 i: Fotografier Klockan: 09:30:09 Kommentarer 2
När ska det ta slut? Nu är jag riktigt sugen på vår. Varma vindar, blå himmel och små fåglar som kvittrar. Det här kan jag klara mig utan! Allt känns så mycket lättare med sprudlande vårkänslor i luften. Som tur är märker man redan att det blir ljusare och ljusare. Snart är vi där! ^^


En vårbild från en härlig dag förra våren

Här får jag inget gjort

Inlägget skrevs: 2009-01-25 i: Fotografier Klockan: 11:52:56 Kommentarer 4
Att plugga hemma en söndag när det är sport på svt hela dagen är ingen höjdare. Därför ska jag slänga ihop och käka två toast nu och sen ta mina matteböcker och bege mig till syster och plugga innan middagen klockan 15. Viljan är stor men självdisciplinen låg..En härlig gammal bild. Dock får jag nöja mig utan tomat- och fetaostsalladen idag.

Två riktiga fixardagar

Inlägget skrevs: 2009-01-24 i: Fotografier Klockan: 20:57:05 Kommentarer 0

Igår och idag har varit riktiga pysslardagar. Igår gjorde jag ett kap och köpte en tv 1000 kronor billigare än vad den egentligen kostade eftersom den var felmärkt, sån tur brukar jag aldrig ha! Imorse kom pappa hit och skruvade upp två tavellister åt mig och sedan var det fika på stan med pappa, Eva, Johanna, Tobias, Maria och Heidi. Mycket trevligt och grymt god grekisk sallad. Därför är kvällen en riktig slapparkväll och jag har tillagat och ätit en grym chili con carne. Nu ska jag ladda om batterierna för imorgon väntar en hel del matteplugg.


 
 
 

I miss the old days

Inlägget skrevs: 2009-01-22 i: Fotografier Klockan: 22:32:55 Kommentarer 2

Nu när allt känns tungt tänker man ofta tillbaka på hur det var förut.
Innan vi alla gick åt varsitt håll. Som talspråket säger så säger "en bild mer än tusen ord".

Bara blött och slaskigt

Inlägget skrevs: 2009-01-22 i: Frida Emelie Klockan: 15:51:44 Kommentarer 0
Jag kommer nog aldrig vänja sig vid vintrarna i Stockholm. Nu är det tredje dagen jag får cykla hem, knappt med någon sikt alls, på grund av all blötsnö. Varför kan det inte bara vara riktigt snö eller helt bart? Typiskt. Dessa väderomslag gör mig galen. Först snö, sen blir det slask, som sen fryser till is. Just nu är det en blandnig av regn och snö. Att säga blötsnö vore nästan att ta i eftersom det mer liknar regn än snö.

Ja ja. Det är bara att försöka vänja sig antar jag. Vill man ha riktig snö får man förmodligen ta sig till fjälls och en tripp är inplanerad på påsklovet (JA, vi får faktiskt ett sånt!).


En dålig bild på det dåliga vädret...

Fysiklektion i Alba Nova

Inlägget skrevs: 2009-01-22 i: Frida Emelie Klockan: 08:59:35 Kommentarer 0
Nu ska jag snart bege mig till skolan. Dumt nog är vår första lektion i Alba Nova, det borde inte vara tillåtet. Det ligger 1,5 kilomter ifrån allt annat vilket innebär att jag nu måste ta mig över 3 kilometer på gröna faran - på blankis! Därför ska jag peppa mig själv, göra mig redo och cykla i god tid så jag inte behöver stressa.

Alba Nova borde inte ens få tillhöra campus, det ligger på andra sidan järnvägen och är för tusan halvvägs till SU! Det jobbiga är att nästan alla vårens fysiklektioner är förlagda där också.. Lucky me!

En helkväll med systrarna

Inlägget skrevs: 2009-01-21 i: Frida Emelie Klockan: 22:22:59 Kommentarer 0
Det blev en helkväll hos Maria med henne och Johanna. Riktigt trevligt och Maria kockade ihop grymt god chili con carne och jag fick till och med med mig en låda hem - wonderful! Jag beställde en bikini också. Och två par skor. Och en tröja. Skäms jag vet men ibland måste man få unna sig. Det bjöds även på semlor. Jag är ju inget större fan och efter en halv tog det stopp och Maria glupskade friskt i sig min andra halva.

Nu ska jag bädda ner mig och titta på senaste avsnittet av 90210 innan det är dags att sluta ögonlocken och falla in i min skönhetssömn. Imorgon börjar vi inte förrän 10, grymt skönt! Har jag självdisciplin nog blir det upp en stund tidigare och läsa igenom fysikkapitlet, det får morgondagen utvisa!

Tre minusgrader kallt

Inlägget skrevs: 2009-01-21 i: Frida Emelie Klockan: 07:18:34 Kommentarer 1

Datorn visar på att det just nu är tre minusgrader kallt i Stockholm, vilket mycket väl skulle kunna stämma eftersom bilarna är isiga. Som tur är har den hemska blötsnön avtagit nu, var ju som en dränkt katt efter min femminuters cykeltur hem från skolan igår. Det jobbiga är att det blöta nu fryst till is men det går nog fin fint.

Idag väntar en heldag med "Linjär Algebra med geometri". Ska ladda upp med mycket frukt och fylla vattenflaskan så man orkar med. Dagen till ära har jag smålockat mitt hår lite (egentligen en ursäkt för att inte behöva plugga så länge igårkväll..)!


Ännu ett kap

Inlägget skrevs: 2009-01-20 i: Frida Emelie Klockan: 15:15:03 Kommentarer 1
Jag lyckades även göra ännu ett kap idag :D Jag köpte programmeringsboken av Lankan för 100 kronor istället för att köpa den ny för 250! Så nu har jag lyckats köpa två böcker (exakt de vi ska ha) för 300 kronor istället för 790 kronor! Tro vad man ska göra för de 490 kronor jag lyckats spara.. ;)

Nu ska jag slänga på mig mjukis, fika lite och sen plöja igenom kapitel 2 i fysikboken. Därefter ska jag göra ännu ett försök med matten. Wish me luck!

Ännu en ny kursstart

Inlägget skrevs: 2009-01-20 i: Frida Emelie Klockan: 09:35:30 Kommentarer 0
Igårkväll satt jag och pluggade fysik fram till strax efter tio. Jag kände mig väldigt stolt över mig själv trots att jag inte kom så långt. Satt och skrev upp en massa begrepp och lärde mig de lättaste formlerna från kapitel ett. Jag ska hinna med att gå igenom kapitel två också innan nästa föreläsningen på torsdag för nu ska jag vara tjejen som hänger med! Försökte även plugga matte men då lärarnas kompendier (som tidigare sagt) är urusla hade de glömt att kopiera med facit från del ett och det känns då lönlöst att sitta och räkna om man inte ens vet om man fått rätt svar..

Nu väntar en heldag med programmeringsteknik, 10-17. Det ska bli spännande!

Dagens inköp

Inlägget skrevs: 2009-01-19 i: Frida Emelie Klockan: 15:58:17 Kommentarer 1
Många tycker det är populärt att berätta och visa vad de köpt under dagen. Därför gör även jag på samma vis idag och visar här dagens inköp.


1. En svart mapp, 10 kr - bra att lägga papper i. Jag tycker om att ha en till varje ämne så man har koll på allt.
2. Physics third edition volume 1, 200 kr - här gjorde jag ett riktigt kap! Jag lyckades köpa boken av en tvåa istället för att lägga ut 520 kronor för en splitterny.
3. Linjär algebra med geometri, 395 kr - den aktuella kursens mattebok, verkar inte vara sådär jättemycket att hänga i julgranen.
4. Kompletteringskompendium, 20 kr - kan tyckas vara en ringa kostnad men det sura är att man kan tycka att lärarna borde nöja sig med den litteratur vi köper och inte sitta och knåpa ihop deras egna små häften.

Det var min dags inköp. Imorgon ska även en bok i programmeringsteknik inhandlas. Har dock problem att bestämma mig för om jag ska köpa den billigare (äldre) eller den dyrare (ny). Tror nog på det första alternativet. Nu ska jag roa mig med tvättstugan!

Back to school

Inlägget skrevs: 2009-01-19 i: Frida Emelie Klockan: 08:49:25 Kommentarer 0
Så var den här. Första skoldagen. I alla fall för den här terminen. Det känns lite småtungt att allt sätter igång nu, vi blev nog bortskämda med ett alltför långt jullov. Fast när man väl är där och faller in i alla gamla rutiner har jag en känsla av att det inte kommer kännas lika jobbigt längre.
Ska snart bege mig till skolan, vi börjar vid tio men jag och Malin ska mötas vid Kårbokhandeln först och bli lite fattigare.. Ofrivilligt med nödvändigt. Tur att man är duktig på att spara pengar med tanke på att studiebidraget och lånet inte kommer förrän imorgon. Dock blir det ett fett sådant denna gång :D

Lyckan är total

Inlägget skrevs: 2009-01-18 i: Frida Emelie Klockan: 11:31:22 Kommentarer 1

Fick nyss världens bästa sms som löd "Hej du, ska vi ta en promenad du och jag sen? Jag ser en film nu, snart klar, sen tänkte jag duscha. Jag kan gå till dig sen kanske? Kram". Ooooh :D :D Självklart var det från världens bästa Malin som jag saknat som en galning! Tur där att man hinner träffa henne innan imorgon för vi har så mycket att prata om. Min lilla fjällko! Så nu ska ja ge rummet en extra finish och sen byta om till promenadkläder. Dock är det grådaskigt och trist väder men det gör inget alls så länge man har Malin som lyser som en sol! =)


Malin i egen person innan Baltzargasquen.

En heldag i böckernas värld

Inlägget skrevs: 2009-01-17 i: Frida Emelie Klockan: 12:43:32 Kommentarer 0
Igår hade jag en heldag i böckernas värld, därav dålig uppdatering. Jag hade bestämt mig för att läsa om Harry Potter - Halvblodsprinsen eftersom det är nu man har tid. Och när man väl har börjat är man fast, helt uppslukad och vill bara läsa och läsa och läsa. Så det gjorde jag igår. Från jag vaknade till jag gick och la mig. Blev ett avbrott när jag bestämde mig för att kila och beställa en pizza till middag bara. Jag kände mig lite som en slashask.

För att göra bot för pizzan igår och för att jag knappt var ute på hela dagen ska jag nu gå min härliga 7-kilometersslinga. Solen lyser, det står att det bara är -2 grader ute så det kommer nog bli toppenskönt tror jag!

En riktig stökardag

Inlägget skrevs: 2009-01-15 i: Frida Emelie Klockan: 19:45:42 Kommentarer 0
Idag har jag stökat och bökat hela dagen. Rensat och städat garderober och byrå så att allt ska få plats och jag lätt ska komma åt det som används ofta. Tyvärr är det som alltid, när man börjar rensa stökar man ner så det ser värre ut än innan man började. Självklart lyckades jag med det även idag men nu börjar mitt organiserade kaos rätta till sig. Var precis ner till förrådet en sväng och ställde ner en resväska, julpynt och kartongen till vattenkokaren. Garderoberna ser tipptopp ut och det enda som är kvar nu är egentligen att plocka ihop det sista, dammsuga och dammtorka. Dock känner jag, eftersom jag varit så duktig, att det får vänta tills imorgon. Nu ska jag koka en kopp te, läsa lite Harry Potter och sen titta på The Curious case of Benjamin Buttom.


Ett perfekt sätt att avsluta kvällen på! ^^

En riktigt skön promenad i solen

Inlägget skrevs: 2009-01-14 i: Träningsdagbok Klockan: 14:43:25 Kommentarer 1
Gud så skönt det var! Perfekt temperatur och perfekt väder! Dock råkade jag såklart gå höger istället för vänster så jag missade bron över till Djugården men men. Jag gick precis på andra sidan vattnet och det dög lika bra och där fick jag dessutom gå i solen! Den rundan blev drygt 7,1 km och tog precis 70 minuter. Nu gäller det bara att ta sig iväg fler gånger :p 


Den verkliga promenadslingan

Denna onsdags mission

Inlägget skrevs: 2009-01-14 i: Träningsdagbok Klockan: 13:16:46 Kommentarer 0
Idag har jag bestämt mig för att ta den promenad jag länge funderat över. Har hittat en slinga som verkar riktigt härlig så nu ska vi bara se om jag hittar också, fast pratade nyss med en ny tjej i korridoren och hon säger att det är bra skyltat och folk mest överallt så det kan ju inte gå så fel. Så nu ska jag alltså ge mig iväg, lär nog ta lite drygt en timme skulle jag tro.


Slingan jag tänkte pröva mig på idag. Hoppas att jag inte går vilse i skogarna :p

En mycket givande dag

Inlägget skrevs: 2009-01-13 i: Frida Emelie Klockan: 16:32:09 Kommentarer 0
Imorse blev det någorlunda tidig uppstigning för att cykla bort mot Magda. Jag var kattvakt åt Siri medan värden var där och besiktade rummet (husdjur är inte tillåtna), mycket givande och kallt. Efter det kokade vi oss en pastalunch och efter ett par omgångar vändtia begav vi oss bort mot Beckmans för att hämta Magdas skridskor. Efter det gick vi till Östermalms IP och åkte skridskor med massa hormonstinna högstadieungar. Vilken känsla! Hur härligt som helst var det och vi beröm av en liten åttondeklassare, han tyckte jag var grym ;)

Nu, efter en liten vila, har jag precis bytt om och ska ta cykeln ner till Hötorget. Bio med syrran och hennes kompis väntar, tror bestämt vi ska se Australia så det blir nog bra :) Smell ya later!

Konsten att ta en powernap

Inlägget skrevs: 2009-01-12 i: Frida Emelie Klockan: 22:31:09 Kommentarer 0
Idag avnjöt jag, Louise och Magda en god sushi-lunch hemma hos Magda. Vi kilade ner till Valhallavägen och köpte med oss varsin liten låda och sen hem till Magda igen. För att fira vår omtenta hade jag, dagen till ära, tagit med mig punschflaskan som var kvar sen ettans fest och vi satt gladeligen och åt, drack och spelade lite kort. Som tur var alla andra i korridoren på skolan, vad hade de annars trott om de såg oss dricka klockan tolv en måndag?

Strax efter tre cyklade jag hemöver, en riktigt härlig cykeltur eftersom jag turligt nog fick blåsovädret i medvind och jag gled fram snabbare än blixten på min fina mintgröna Cresent. Väl hemma blev jag trött och bestämde mig för att vila en stund. Hah - trodde jag ja. Först blev jag uppringd av Linn, därefter mamma, sedan pappa, sedan kom ett sms av Malin, ännu ett samtal från Linn och slutligen ringde Sara. Visst är det roligt när folk hör av sig och det var nog helt enkelt inte meningen att jag skulle få min powernap!

Hemma i Stockholm igen

Inlägget skrevs: 2009-01-11 i: Frida Emelie Klockan: 21:03:37 Kommentarer 4
Det är annorlunda att komma tillbaka till allt oväsen. Ljudet från grannarna i korridoren, oväsende från Lidingövägen och framför allt utryckningarna från brandstationen rakt över mitt i natten. Det kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig vid allt ljud, att bo på Studentbacken är inte riktigt som Hjortronstigen hemma i Härntan. Trots det var det med en lättnad jag klev in genom dörren igårkväll, det kändes på ett vis skönt att vara hemma. Det är här alla mina saker finns nu och när alla vännerna börjar återvända kommer det nog kännas bättre. Det är ju trots allt de som gör att man klarar av allt det hårda pluggandet! Jag har hunnit med att träffa både Magda och Louise idag, de andra får man vänta med att se tills de kommer tillbaka från Åre. Jag saknar Malin så jag blir tokig - min andra hälft härnere! Blev bjuden på supergod middag hos syster ikväll också och fick marängsswisch till efterrätt så jag känner mig helnöjd. Har lagt ner matteplugget för kvällen, nu ska jag ta en lång och skön dusch sen avsluta kvällen med en avsnitt Private Practice innan det är dags att knoppa så man är redo imorgon bitti!


Bjuder på en bild på mitt hem ifrån september eftersom Linn var
nyfiken på hur det såg ut. Dock är flyttkartongerna sedan en tid tillbaka
undanstoppade nere i förrådet. Bättre sent än aldrig som man brukar säga!!

Packning och Let's dance

Inlägget skrevs: 2009-01-09 i: Frida Emelie Klockan: 21:34:59 Kommentarer 1
Sitter och glimtar lite på Let's Dance just nu. Inspelningen är i full rulle också om man skulle vilja springa ifrån. Har börjat plocka en massa också och det känns hemskt vemodigt, förmodligen därför jag inte tagit tag i det tidigare. Det ligger saker spridda för vinden över hela mitt rum och nu är det verkligen dags att börja packa ner dem i väskorna. Måste ta en tur ut i garaget också och hämta lite småsaker. Imorgon vid den här tiden är jag hemma. Hemma i ett tomt, ensamt rum utan mat i kylen. Usch.. Är det bara jag eller märks det att jag har lite separationsångest?

Linns bloggdesign

Inlägget skrevs: 2009-01-09 i: Bloggdesign Klockan: 18:55:02 Kommentarer 4
Nu är Linns bloggdesign färdig. Det satte mig lite på prov och nu har jag lärt mig en hel del nya knep. Dock vill kommentar-sida inte alls som jag vill men nu tar jag en paus. Det borde inte vara något fel på den då jag använt exakt samma mall som på Jennies och där fungerar den ju! Ja ja, får ta tag i det framöver om det inte vill rätta till sig. Här kan ni kolla in Linns blogg!


Jennies bloggdesign

Inlägget skrevs: 2009-01-09 i: Bloggdesign Klockan: 13:09:47 Kommentarer 0

Efter en massa pillande och knåpande är jag nu så gott som färdig med Jennies bloggdesign. Jag är faktiskt rätt så nöjd med resultatet. Hon ville ha svart, vitt och rosa och så skickade hon över ett par bilder. Här är ett litet smakprov på härligheten, de små bilderna i headern byter även bild och fungerar som länkar när man tar musen över dem. Designen i helhet får ni se när hon kommit hem från gymmet och jag lagt in den på hennes blogg!


EDIT: Nu är Jennies design på plats. Ni kan se den här.
Jag la även till en bakgrund uppe i högra hörnet för att liva upp det ytterligare.


En vana att äta ute

Inlägget skrevs: 2009-01-09 i: Frida Emelie Klockan: 11:49:16 Kommentarer 0
Min mamma säger att jag börjar bli lite bortskämd nu. Vad det gäller restaurangmat. I onsdags bjöd Sara ut mig på middag, igår blev det lunch med Anna B och Sara H-B och igårkväll var jag och pappa och käkade middag på Kajutan. Dessutom har jag lagt in en specialorder på kvällens middag så det blir mumma-gott :D Fast å andra sidan kan de gott och väl skämma bort mig nu, imorgon åker jag tillbaka till Stockholm och min student-diet (dock INTE pasta och ketchup, så snål är jag inte)..

Liten ändring hos Sara

Inlägget skrevs: 2009-01-08 i: Bloggdesign Klockan: 00:12:46 Kommentarer 4

Idag har jag haft en riktigt härlig dag. Det började med att Tove masserade min rygge och nacke och sedan blev det tvårätters middag på Svenssons med Sara och Tove. Supergott och riktigt mysigt, trots att vi var de enda i restaurangen. Nu ikväll har jag suttit och ändrat lite på Saras blogg, hon ville byta ut lite bilder och så och då är det klart att man ställer upp. Nu ska jag sova för imorgon blir det lunch med Anna B och Sara H-B, ska bli riktigt mysigt att få prata av sig med dem! :)

Det här är i alla fall resultatet av omfixandet i Saras blogg. För att komma till bloggen, klicka på bilden!


Lite onödig shopping

Inlägget skrevs: 2009-01-07 i: Slöserier Klockan: 13:12:48 Kommentarer 2
Igår var jag och mamma en sväng i  Birsta. Det blev lite onödig men ändå nödvändig shopping på IKEA så som ramar, tavellister, ljus och lite julpynt på rean. Sedan bar det av till Media Markt där jag köpte ett Playstation 2 med Abba Singstar. Visst, kanske lite onödigt men det känns som att det kommer liva upp min tillvaro rejält. Dessutom är det nu payback-time mot min granne som sjöng kärleksballader klockan fyra på morgonen.

Hämnden är ljuv ;)

JVM i Kanada nästa

Inlägget skrevs: 2009-01-06 i: Frida Emelie Klockan: 22:54:38 Kommentarer 4
Måste bara gratulera mina kära vänner i Bishop Arms. Fick precis reda på att de vunnit JSM och får därmed åka till Kanada 1-16 mars och spela JVM. Vilket äventyr! Grattis tjejer, äntligen stämde det!


Under konstruktion

Inlägget skrevs: 2009-01-06 i: Frida Emelie Klockan: 20:30:43 Kommentarer 1
Bloggen är för tillfället under konstruktion. Suttit och pysslat lite nu när jag haft lite tid över. Känner mig rätt så nöjd men än är det inte färdigt. Hojta gärna till om ni upptäcker något fel. Nu orkar jag inte trixxa något mer för stunden, ska spela kort och äta popcorn med mamsie, lite kvalitetstid.

Back on track

Inlägget skrevs: 2009-01-04 i: Frida Emelie Klockan: 16:38:47 Kommentarer 2
Idag har jag haft en jättemysig dag och vi får hoppas på att den fortsätter så. Först blev det uppstigning strax före sju imorse. Följde med mamma för att joura på stallet och efter att mockat skit och matat hästarna kom belöningen, en timmes ridning! Så grymt härligt var det!

Sedan vid halv tolv plockade Linn och Gustav upp mig och så åkte vi ut till hans stuga i Ulvvik. Där stod skridskoåkning på schemat. Det var supermysigt. Strålande sol och perfekt is och det kändes inte kallt alls trots att det varit runt minus femton grader idag. Jättehärligt! Inköp av ett par långfärdsskenor står nog näst på min lista! Som avslutning här hemma tog jag en timmes bad, det var hur skönt som helst!


En bild från dagen
2010
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2009
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December

2008
Januari . Februari . Mars
April . Maj . Juni . Juli . Augusti September . Oktober
November . December
Bloggdesign . Dagen i bilder
Filmer . Fotografier
Frida Emelie . Slöserier
Träningsdagbok . Tänkvärt
Önskvärt